vineri, 31 decembrie 2010

MONTAJ EXTRAORDINAR: Cele mai tari momente ale anului 2010 din Premier League

Skysports a facut un rezumat de senzatie :cele mai frumoase momente din Premier League in 2010!


Kaka ar putea ajunge la Chelsea daca transferul lui Fabregas la Real s-ar concretiza



Daca Real Madrid l-ar lua pe Cesc Fabreagas, Kaka ar avea drum liber catre Chelsea, dupa ce acesta nu a confirmat deloc la echipa  de pe Bernabeu.

In timp ce Real se intereseaza de Fabregas, Anceloti  incearca sa-l convinga pe Abramovic de valoarea lui Kaka pe care Real cere 50 de milioane euro.
Kaka in varsta de 27de ani a ajuns pe Bernabeu in vara anului 2009 contra sumei de 68 de milioane de euro.

Stelistul Florin Gardos numeste cel mai glumet jucator din echipa

Stelistul Gardos "urmasul lui Belodedici" a dezvaluit care este fotbalistul responsabil cu buna dispozitie in vestiarul ros-albastrilor.
"Cine este responsabil cu buna dispozitie?!?!Cezar Lungu, portarul! Este foarte glumet."a afirmat Gardos pentru TVR.
Stelistul se simte foarte bine la echipa si nu vrea sa paraseasca echipa.

Adi Mutu spera sa ramana la Fiorentina

Desi pus pe lista de transferuri Adi Mutu inca mai spera ca va ramane la echipa viola. Decizia ii va apartine in totalitate antrenorului.

Atacantul roman si-a cerut scuze atat staffului tehnic. Mutu trebuie sa traga tare pentru ca cei de la Malaga si Marseille nu il mai vor.
La un moment dat una dintre echipele probabile la care Mutu se zvonea ca va ajunge era Malaga.
 Directorul sportiv al echipei viola antrenata de fostul galactic Pellegrini. Antonio Fernandez neaga interesul pentru roman.
Numele la care Fiorentina se gandeste pentru inlocuirea lui Mutu este jucatorul Bresciei, Alessandro Diamanti intrat si el in dizgratie la echipa.


Va reusi Adi Mutu sa reajunga la forma care la consacrat?


Parere mea e ca Mutu va mai ramane cel putin 1 an la Fiorentina.


joi, 30 decembrie 2010

Real Madrid va merge la Londra pentru al aduce pe Fabregas pe Bernabeu



Oficialii clubului Real Madrid va ajunge in urmatoarele zile la Londra pentru  a negocia transferul lui Cesc pe Bernabeu. Florentino Perez este gata sa scoata nu mai putin de 40 de milioane de euro pentru ca dorinta lui Mourinho sa fie indeplinita.

Nu ii va fi deloc usor lui Perez sa il aduca la Madrid pe Cesc. Pe fir au intrat si cei de la Bacrelona si Manchester City.
Cesc Fabregas este in Anglia de opt ani si considera ca si-a terminat treaba la Arsenal mai ales ca echipa londoneza nu a mai castiga titlul de ani buni.

Va parasi Cesc Arsenalul pentru Realul lui Mourinho?

OFICIAL: Ronaldinho DAT AFARA de la AC Milan

Adriano Galliani a socat Italia spunand ca Roanldinho nu se va mai intoarce la AC Milan.Echipa care in vara anului 2008 a platit pe el 15 milioanre de euro pentru ca "Dintosul" sa ajunga pe San Siro.


"Am ajuns la un acord cu presedintele clubului si antrenorul ca Ronaldiho sa plece de la Milan in ianuarie. Se va intoarce in Brazilia la  echipa care va veni cu cea mai mare oferta" a declarat Galiani.
Pe fir au intrat si francezii de la PSG echipa care la facut mare.

Oare chiar merita Ronaldinho una ca asta???

Deac si Mutu sunt doriti in Primera Division

Adrian Mutu si Ciprian Deac ar putea ajunge in Spania din ianuarie.Echipa care ii doreste pe cei doi romani Malaga, este pe pozitia 18 in Primera Division.
 Echipa spaniola este gata sa dea suma de 3 milioane de euro pe Adi Mutu si un salariu de 2,5 milioane pe sezon. Deac cotat la suma de 5.5 milioane de euro in Bundesliga isi doreste sa plece de la echipa pentru ca nu mai prinde primul 11 de ceva vreme.

Asta este cea mai ciudata lovitura libera a anului 2010

Cand doi se cearta al treilea castiga. Asta au patit 2 pusti de la o echipa din Olanda. Tehnicile de pacalire a adversarului sau a arbitrajului se practica inca din copilarie. Cei 2 s-au luat la cearta in momentele de inalta tensiune a executarii loviturii libere pentru a primit toata atentia celor din jur, atat a celor din zid cat si a portarului.
Strategia nu le-a iesit deloc, mingea a fost trimisa peste poarta.



Unii fotbalisti invata de mici sa triseze.

Hello World!

SportRadar va saluta!