luni, 28 februarie 2011

Chelsea si Real pregatesc mutarea bomba in vara!

Rabdarea celor de la Real cu Ricardo Kaka se apropie de sfarsti, iar sefii de pe Bernabeu s-au hotarat sa asculte ofertele celor care il curteaza. Chinuit si de o accindetare, brazilianul care a costat 67 de milioane de euro n-a reusit sa impresioneze in tricoul "alb-negrilor".

De la revenire, Kaka n-a jucat decat 438 de minute, dintre cele 1350 posibile, prea putin pentru un jucator pe care s-a platit o avere. Cu toate acestea, Kaka nu pare a resimti presiunea care planeaza asupra sa: "Ma simt foarte bine la Real".

Prima varianta pare a fi Chelsea, ehipa care si-a declarat interesul in mai multe randuri. Carlo Ancelotti, care l-a avut elev si la Milan, crede in calitatile mijlocasului si considera ca acesta o poate ajuta pe Chelsea, in vreme ce Kaka si-ar putea relansa cariera. Daily Mirror scrie despre o tranzactie in care ar intra si cedarea lui Drogba, unul dintre favoritii lui Jose Mourinho. Raspunsurile le vom afla insa abia in vara, cand se deschide urmatoarea perioada de transferuri.

Gattuso poate ajunge in Rusia! Vezi ce echipa il vrea pe italian!

Clubul rus Anji Mahacikala i-ar fi oferit un salariu anual de zece milioane de dolari mijlocasului italian Gennaro Gattuso, scrie site-ul Lifesports.ru, preluat, luni, de presa din Italia.

Anji Mahacikala, un club din Daghestan, locul 11 in campionatul Rusiei, l-a adus deja pe fostul campion mondial brazilian Roberto Carlos (37 de ani), pentru cinci milioane de dolari pe an.

Clubul este proprietatea oligarhului Suleiman Kerimov, al patrulea in topul celor mai bogati oameni din Rusia.

Real nu-l mai vrea pe Kaka! Vezi ce echipe il vor pe brazilian!

Kaka are zilele numarate la Real Madrid. Brazilianul transferat la Real Madrid contra uriasei sume de 68 milioane de euro a pierdut sprijinul lui Jose Mourinho si ar putea pleca la vara.


Conform presei britanice, fostul mijlocas al Milanului este atent supravegheat de Chelsea si Manchester City, formatii care l-au mai dorit si inainte de a se transfera la Real Madrid. Autodeclarat fan al brazilianului, Roman Abramovic este dispus sa ofere 30 milioane de euro pentru Kaka. Aceasta mutare devine din ce in ce mai probabila in conditiile in care brazilianul este foarte apreciat si de Carlo Ancelotti, antrenorul londonezilor, cei doi lucrand impreuna si la AC Milan.

Totusi, Kaka are de unde alege. Seicii de la Manchester City nu au renuntat la ideea de a adauga numele brazilianului pe lista jucatorilor de talie mondiala care au imbracat tricoul "cetatenilor". Formatia antrenata de Roberto Mancini are un mare avantaj in fata londonezilor de la Chelsea prin prezenta lui Adebayor in lotul madrilenilor. 
Togolezul este imprumutat pana la vara la Real Madrid si ar putea constitui o moneda de schimb in ce se anunta a fi transferul anului 2011

Ashley Cole nu vrea sa-si ceara scuze!

Ashley Cole si-a adus inca o contributie la vanzarea tabloidelor din Marea Britanie, dupa incidentul petrecut duminica in cantonamentul de la Cobham, unde fotbalistul a impuscat acciddental un student cu o arma de calibrul 22 mm. Un preferat al ziarelor de scandal pentru numeroasele escapade sexuale si conflictele cu oamenii legii, Cole (30 de ani) l-a ranit pe Tom Cowan in zona costala, studentul primind ingrijiri de la medicii lui Chelsea inainte de a fi transportat la spital.


Cole sustine ca a gasit arma in vestiar i nu avea nici cea mai mica idee ca aceasta era incarcata. El a tras ”in joaca” spre Cowan, un obisnuit al antrenamentelor londonezilor. Tanarul in varsta de 21 de ani studiaza stiinta sportului si se afla langa teren atat ca suporter al lui Chelsea, cat si pentru a se documenta in scop pedagogic.
Victima nu a depus deocamdata nicio plangere, dar chiar si asa Cole risca o pedeapsa de 5 ani de inchisoare pentru vatamare corporala cu o arma de foc ce putea provoca rani mortale. Daily Mirror a relatat luni ca Ashley Cole nu simte ca ar trebui sa ii ceara scuze lui Cowan, o atitudine socanta ce pare a fi impusa de avocatii fotbalistului. Daca jucatorul isi cere iertare, inseamna ca isi recunoaste automat vina, iar acest lucru deschide calea spre un proces care se poate lasa cu daune consistente. In schimb, el poate pleda pentru varianta in care episodul a fost un accident in care nimeni nu ar fi de vina.


Cole a fost casatorit patru ani cu Cheryl Tweedy, componenta a trupei Girls Aloud, mariajul lor fiind marcat de infidelitatile sotului, surprins la un moment dat in timp ce intretinea relatii sexuale cu trei
femei. La varsta de 25 de ani, fundasul si-a lansat romanul autobiografic intitulat ”My Defence”, vandut bine in Anglia, iar in 2010 a divortat, fiind in prezent intr-o relatie cu fotomodelul american Kayla Collins. De cand a ajuns multimilionar dupa o cariera de succes la Arsenal si Chelsea, Cole a avut constant probleme cu legea, de la amenzi pentru tulburarea linistii publice pana la dosar penal pentru sofat sub influenta alcoolului. Politia londoneza a deschis oficial o ancheta asupra incidentului de duminica.

duminică, 27 februarie 2011

Birmingham noua detinatoare a Cupei Ligii Angliei!

Finala Cupei Ligii Angliei le-a adus fata in fata pe Arsenal Londra si pe ocupanta locului 16 in Premier League, Birmingham City. "Tunarii" aveau sansa sa castige din nou un trofeu dupa sase ani de seceta, dar nu se puteau baza pe superstarul spaniol, Cesc Fabregas si pe Theo Walcott.


Arsenal s-a lovit de modelul de determinare si concentrare al adversarilor, opera managerului McLeish si de uriasul Zigic, care a deschis scorul dupa jumatate de ora de joc. Elevii lui Wenger au ripostat prin executia acrobatica a lui Van Persie, care adus egalarea cu cinci minute inainte de pauza.
In repriza secunda, Foster a facut minuni in poarta lui Birmingham, blocandu-l de trei ori decisiv pe Nasri, dar si pe Arshavin, de partea cealalta Fahey lovind stalpul portii lui Arsenal. In minutul 83 managerul Alex McLeish a facut probabil cea mai inspirata schimbare din cariera cand l-a introdus in teren pe atacantul imprumutat de la Rubin Kazan, Obafemi Martins. Partida se indrepta catre prelungiri, dar cu acest lucru nu a fost de acord nigerianul care a profitat de lipsa de comunicare dintre Wojciech Szczesny si Laurent Koscielny si a transformat in gol cadoul oferit de cei doi, aducand primul trofeu pentru echipa sa, dupa Cupa Ligii castigata in 1963.


De partea cealalta, Arsenal rateaza sansa de a obtine cea de-a treia Cupa a Ligii din istorie, dar ramane in lupta pentru titlul din Premier League, acolo unde se afla la patru puncte in spatele lui Manchester United si pentru Liga Campionilor, unde porneste returul de pe Nou Camp impotriva Barcelonei de la scorul de 2-1.

Sergio Ramos la mare cautare!

Zvonurile conform carora ruptura dintre Sergio Ramos si clubul de pe Santiago Bernabeu este iminenta par a se adeveri, in urma declaratiilor pe care Rene Ramos, fratele si agentul jucatorului in varsta de 24 de ani le-a dat presei din Anglia. Rene a confirmat ca fundasul stanga a fost in discutii cu Real in privinta semnarii unui nou contract, dar cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun, lucru care a atras interesul unor nume mari din Anglia.
Manchester United, Chelsea si AC Milan si-au manifestat si in trecut intentiile legate de fostul jucator al Sevillei, dar agentul sau nu a precizat numele niciunei echipe: "Cateva cluburi mari din Anglia, dar si din Italia, sunt interesate de Sergio in ultima perioada. Asteptam sa avem un nou rand de negocieri cu clubul in care să analizam viitorul jucatorului", a declarat Rene Ramos pentru The People.
Sergio Ramos a ajuns la Real in anul 2005, fiind acontat de madrileni de la FC Sevilla contra sumei de 27 milioane de euro si a reusit sa inscrie 23 de goluri in cele 183 de aparitii in tricoul "galacticilor". Ramos a fost selectionat in nationala Spaniei de 73 de ori pana la varsta de 24 de ani si a reusit sa marcheze de cinci ori pentru echipa alaturi de care s-a incununat campion european si mondial.

Scandal monstru la Chelea! Ashley Cole risca 5 ani de inchisoare! Vezi de ce!

Fundasul formatiei Chelsea Londra, Ashley Cole, a impucat accidental, cu o pusca cu aer comprimat, un suporter al echipei sale, venit sa asiste la antrenamentul londonezilor, informeaza presa engleza.
Victima, Tom Cowan, in varsta de 21 de ani, urmarea antrenamentele echipei Chelsea de mai multe luni si studiaza stiinta sportului. Tom Cowan a fost ranit la coaste, primind imediat ingrijiri de la staful medical al gruparii Chelsea. Jucatorul a dus arma in vestiar si s-a jucat cu ea, fara a sti ca este incarcata. Insa arma s-a descarcat in directia lui Cowan, aflat la cinci metri de Cole, sustine presa engleza.
Arma folosita, 22 Air Rifle, este o pusca cu aer comprimat, cea mai puternica aflata in vanzare in Marea Britanie si care se poate achizitiona fara autorizatie.
Presa engleza noteaza ca nu a fost depusa nicio reclamatie si subliniaza ca in conformitate cu legea britanica, Cole risca pana la cinci ani de inchisoare.

Real poate spune adio titlului!

Deplasarea de pe El Riazor a fost una grea in ultimii ani pentru echipa din capitala Spaniei, care a castigat numai una dintre ultimele 17 partide impotriva lui Deportivo, anul trecut, cand Real s-a impus cu 3-1. 


Nici in acest sezon lucrurile nu au stat mai bine pentru elevii lui Mourinho, care s-au zbatut in gol impotriva unor gazde foarte bine organizate in defensiva. Ronaldo si compania au dominat partida de sambata din cadrul etapei a 25-a, dar pe rand, portughezul si Kaka au fost blocati de portarul gazdelor, Daniel Aranzubia, aflat in zi de gratie. S-a terminat 0-0 si Real a mai pierdut doua puncte pretioase in lupta pentru un nou titlu de campioana a Spaniei, dupa o pauza de doi ani.
Antrenorul madrilenilor, Jose Mourinho a fost vizibil deranjat de stilul de joc al gazdelor: "In repriza secunda am evoluat impotriva unui portar si a zece fundasi. Numai o echipa a jucat la victorie, cealalta a preferat sa se apere si a catigat premiul cel mare. Noi, care am incercat sa invingem, am fost penalizati pentru asta. Nu pot sa-mi cert elevii. Au facut tot ce au putut pentru victorie".


FC Barcelona a facut fata valului de absenti cu care s-a luptat pentru deplasarea de la Mallorca, Xavi, Puyol, Dani Alves si Valdez fiind accidentati sau suspendati pentru meciul de sambata, si s-a
impus cu 3-0, revansandu-se astfel pentru egalul, 1-1, din tur. Golurile catalanilor au fost inscrise de trioul Messi - Villa - Pedro, care a ajuns astfel la cota 56 in acest sezon de Primera. Argentinianul a deschis scorul in prima repriza, dupa cea de-a 26 reusita din campionat, iar "El Guaje" si Pedro au risipit sperantele gazdelor la jumtatea reprizei secunde.

sâmbătă, 26 februarie 2011

Mourinho socheaza din nou! Vezi ce zice despre Guardiola!

In putinul timp in care nu este arogant, Jose Mourinho poate fi si fair-play. In ultima conferinta de presa, portughezul a vorbit neobisnuit de frumos despre rivalul sau de pe banca Barcelonei. Mourinho recunoaste ca Pep Guardiola este unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului.
"Nu sunt mereu de acord cu lucrurile. Intotdeauna vorbesc frumos despre Pep si echipa lui. Pep este un antrenor de prestigiu si asta nu are nicio legatura cu varsta pe care o are, ci cu ceea ce face. Exista antrenori care au in spate 40 de ani de cariera, dar nimeni nu-i cunoaste. Pep antreneaza de cativa ani, dar a facut mai mult decat suficient pentru a fi considerat unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului", a declarat portughezul.

Real risca sa ramaie fara sponsor! Majoritatea activitatilor din Spania sunt ilegale!

Real Madrid ar putea pierde in jur de 20 de milioane de euro pe sezon, bani proveniti din contractul de sponsorizare pe care spaniolii l-au semnat cu Bwin. El Mundo Deportivo scrie astazi ca o multinationala spaniola a depus o plangere la Curtea Comerciala din Madrid in care acuza lipsa de concurenta loiala.

Codere Group, o firma care actioneaza tot in domeniul pariurilor, sustine ca operatiunile online ale Bwin in Spania sunt ilegale, pentru ca celebra casa de pariuri nu plateste taxe, banii fiind trecuti prin paradisuri fiscale. Codere Group cere scoaterea in afara legii a activitatilor online ale Bwin, ceea ce ar duce automat si la ruperea parteneriatului cu Real Madrid.

Contractul dintre Real Madrid si Bwin expira la finalul sezonului 2012-2013. Gruparea de pe Santiago Bernabeu încaseaza anual 20 milioane de euro pentru a purta pe piept numele casei de pariuri.

vineri, 25 februarie 2011

Juve se bate cu Chelsea si Barcelona pentru obtinerea unui super mijlocas!

Barcelona prgateste o lovitura de senzatie pe piata transferurilor. Catalanii se bat cu Juventus si Chelsea pentru semnatura unuia dintre cei mai reprezentativi jucatori ai lui Milan din ultimul timp. Guardiola si ai lui au intrat in cursa pentru semnatura lui Pirlo. Contractul jucatorului inventat de Mircea Lucescu expira in aceasta vara, iar mijlocasul ezita sa isi prelungeasca intelegerea cu liderul din Serie A. Barcelona incearca sa il convinga pe Pirlo sa vina pe Nou Camp, bineinteles liber de contract. Juve si Chelsea sunt alte doua posibile destinatii ale italianului, scriu cei de la Sport.es. Interesul lui Juve in transferul mijlocasului ajuns la 31 de ani este anuntat si de cei de la Data Sport.

Wenger nu vrea sa-l lase Fabregas sa joace in finala Cupei Angliei!

Cesc Fabregas il implora, pur si simplu, pe Arsene Wenger sa-l lase sa joace in finala Cupei Ligii Angliei, pe care "tunarii" o vor disputa duminica, impotriva lui Birmingham. Fotbalistul s-a accidentat miercuri, cu Stoke, dar crede ca poate fi apt pentru acest meci. Antrenorul francez nu este  insa de aceeasi parere. In urma unei radiografii efectuate ieri, a rezultat ca Fabregas a suferit o leziune a muscilor ischio-gambieri, de aceea Wenger ar vrea sa-l menajeze pentru a nu risca o ruptura.

"Este capitan si vrea sa isi conduca echipa. Respecta decizia tehnicienilor, insa este innebunit sa joace", a precizat pentru The Sun o sursa din cadrul clubului londonez.

Fabregas a scris si ieri pe contul de Twitter ca isi doreste din tot sufletul sa fie pe teren duminica, la prima sa finala in calitate de capitan al lui Arsenal: "Am asteptat prea mult acest moment si voi face tot posibilul sa nu-l ratez".

joi, 24 februarie 2011

Cearta la Real! Vezi ce jucator a indraznit sa-l injure pe Mourinho!

Daca disputa dintre Mourinho si managerul general Jorge Valdano s-a stins acum tehnicianul portughez este contestat chiar de unul dintre jucatorii sai. Sergio Ramos l-a injurat prin intermediul secundului Karanka.

Conflictul dintre Ramos si Mourinho a inceput in noiembrie 2010. Atunci, in timpul unui meci cu Bilbao, antrenorul nu a luat loc pe banca, fiind suspendat, iar Ramos l-a sfidat, executand un penalty, desi "The Special One" l-a nominalizat ca executant pe Cristiano Ronaldo. Cum nu tolereaza actele de indisciplina, Mourinho l-a trecut ulterior pe Sergio Ramos pe banca de rezerve. 

Fundasul a tolerat situatia pana pe 13 februarie. Nemultumit de faptul ca nu facea parte din primul unsprezece al "galacticilor" pentru meciul din campionat de la Espanyol, Ramos i s-a adresat agresiv secundului Karanka, cel care venise sa ii comunice decizia lui Mourinho. "Nu te mai baga tu in relatiile dintre antrenor si jucatori, fiindca in vestiar esti zero! Poti sa-i spui si lui Mourinho sa se duca-n p... masii, desi sunt sigur ca n-ai curaj!", a fost replica socanta a lui Sergio Ramos.

Chivu vrea sa isi prelungeasca contractul cu Inter!

Cristian Chivu vrea sa isi prelungeasca contractul cu Inter Milano. Fundasul roman are un contract pana in vara anului 2012 si negocierile pentru prelungirea colaborarii au inceput deja. Conform impresarului sau, Victor Becali , Chivu este iubit de catre fanii milanezi si doreste sa ramana la Milano.

"Chivu se simte bine la Inter, a castigat tot ce putea aici si mereu a fost unul dintre oamenii de baza. Va implini 31 de ani in 2012, dar toata lumea stie ce valoare are. Ne vom intalni cu cei de la Inter in vara sa vedem ce ne ofera si ce posibilitati sunt" a  declarat Victor Becali.

Arsene Wenger o critica dur pe Chelsea!

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, unul dintre promotorii miscarii de promovare a tinerilor in detrimentul transferurilor costisitoare, crede ca rivala Chelsea a exagerat platind peste 60 de milioane de euro pentru atacantul spaniol Fernando Torres.


"Transferul lui Torres a fost unul de ultimă ora, asa ca Chelsea a fost nevoita sa plateasca suma ceruta de Liverpool. Cred ca londonezii au platit cu cel puţin 15 la suta mai mult fata de valoarea reala a jucatorului. Emotiile si lipsa de timp au dus la cresterea valorii de piata", a declarat tehnicianul francez, care a recunoscut totusi ca prin transferurile lui David Luiz si Fernando Torres, rivala din Londra a capatat un plus de periculozitate.

VIDEO: Mourinho sa jucat cu copiii inaintea meciul Lyon - Real Madrid!

Jose Mourinho pare un tip arogant... nu si cand vine vorba despre copii! Antrenorul lui Real si-a aratat fata mai umana inainte de meciul cu Lyon cand a batut palma cu copiii care ii insotesc pe jucatori in timpul imnului.

Cristiano Ronaldo se insoara! Vezi cu cine!

Cristiano Ronaldo s-a hotarat sa se insoare cu fotomodelul rus Irina Shayk.


Imediat dupa meciul cu Espanyol, Ronaldo si Irina s-au urcat intr-un avion privat si au zburat catre New York, acolo unde frumoasa rusoaica a fost invitata la emisiunea lui David Letterman ca sa prezinte ultima sedinta foto din revista Sports Illustrated. Dupa emisiune, Ronaldo i-a daruit un trandafir rosu Irinei si a cerut-o in casatorie. Rusoaica a acceptat fara sa se gandeasca prea mult, anunta revista spaniola Diez Minutos.

FOTO:Iubita lui Cristiano Ronaldo, prinsa intr-o ipostaza jenanta!

Iubita lui Cristiano Ronaldo, superba Irina Shayk se afla in SUA intr-un turneu de promovare a revistei Sports Illustrated. Irina a fost surprinsa dupa ce a iesit de pe platourile de filmare ale emisiunii The Chelsea Handler Show aratand ca intotdeauna perfect.


Un mic detaliu insa a prins-o pe Irina cu garda jos. Fotografii au surprins-o pe iubita lui Cristiano Ronaldo neepilata pe picioare. Dar ce mai conteaza cand arati asa?


Mai multe poze:



Ibrahimovic face o dezvaluire soc!

Zlatan Ibrahimovic nu a trecut peste episodul Barcelona si l-a atacat in nou pe Pep Guardiola.
"Problema mea la Barcelona a fost un singur om, iar acela este filosoful", a spus Ibra, care s-a inteles foarte bine cu colegii lui: "Eu nu am avut nicio problema cu nimeni. Nu exista o persoana la club care sa spuna ca am facut ceva rau. Primele 6 luni au fost exceptionale. Cand imi mergea foarte bine, s-a intamplat ceva. Inca nu stiu ce s-a intamplat. Inca astept un raspuns. In primele luni ale anului 2010 nu mi-a mai vorbit deloc si inca nu stiu de ce", s-a plans Ibrahimovic.


Ibrahimovic s-a dezlantuit cand a fost rugat sa-l compare pe fostul lui antrenor de la Inter cu Guardiola: "Daca nu ai langa tine o persoana care te stimuleaza, nu poti lupta pentru ea. Pentru asta sunt antrenorii. Cand am fost antrenat de Mourinho, ieseam pe teren si puteam sa omor sau sa imi dau viata pentru el, pentru increderea pe care mi-o acorda. Un antrenor trebuie sa-si ajusteze jocul in functie de jucatorii pe care ii are, mai ales cand transferi un jucator cu 70 de milioane. Iti schimbi jocul si pentru el pentru ca nu l-ai cumparat ca sa vezi pasarele in copaci", a mai spus Zlatan.

miercuri, 23 februarie 2011

LIVE TEXT:FINAL: Inter Milan 0-1 Bayern Munchen! Vezi echipele de start!

Inter Milano si Bayern Munchen se intalnesc din nou anul acesta, insa de data aceasta in optimile Ligii Campionilor. Bavaezii au de luat o revansa in fata milanezilor. Inter si Bayern s-au mai intalnit si anul trecut, insa in finala Ligii jucata pe Santiago Bernabeu, italienii castigand trofeul.

Vezi echipele de start:

START MECI:
Lovitura incepete le apartine celor de la Bayern Munchen. Se anunta un meci destul de tensionat.
'1: Inter are o sansa de a deschide scorul prin pustiul Ranocchia
'7: Capitanul Romaniei, Cristian Chivu il faulteaza pe Robben, Cristi trebuie sa fie atent sa nu primeasca cartonasul galben daca vrea sa joace si in retur.
'13: Inter obtine un corner, gratie lui Stankovic
'20: Eto'o cade in careu, dar nu se acorda nimic.
'21: Zanetti obtine cartonasul galben
'22:  Eto'o are o sansa foarte mare de a deschide scorul.
Au trecut doar 22 de minute si meciul incepe sa se incinga.
'25: Robben centreaza senzational pentru Ribery, insa francezul trimite in bara. Ocazie uluitoare pentru Bayern.
'28: Gomez rateaza din 9 metri. Germanii incep sa ameninte poarta aparata de Julio Cesar.
'31: Italienii au lovitura libera destul de periculoasa.
'33: Eto'o suteaza puternic din 6 metri, insa Kraft face parada optimilor de pana acum
'34: Ribery primeste cartonasul galben dupa o intrare la Motta. 
'36: Van Gaal face prima mutare, il scoate pe Pranjic si il introduce pe Breno.
Meciul incepe sa fie unul destul de dur. Jucatorii incep sa se faulteze 
'44: Inter pleaca pe contra atac prin Stankovic, Stankovic ii paseaza lui Sneijder, Sneijder suteaza cu stangul departe de poarta.
Se arata doar un singur minut de prelungiri.
PAUZA. Ne intoarcem in 15 minute.


Incepete repriza secunda. Se anunta o repriza destul de tensionata.
'46: Prima ocazie mare le apartine lui Muller, insa scorul ramane 0-0.
'49: Lucio ii aplica lui Gomiz un cot in figura, dar arbitrul nu opreste meciul
52: Defensiva interului facuta sah mat de Robben, olandezului ii mai lipsese doar trei centimetri ca mingea sa intre in poarta.
'55: Sneijder vede cartonasul galbenul pentru proteste.
'57: Eto'o reuseste un stop superb si ii paseaza lui Cambiasso. Cambiassooo, fanii milanezi il pot invinovati pe argentinian daca scorul va fi defavorabil.
Jocul place suporterilor de pe Giuseppe Meazza.
'64: Ranocchia rateaza singur cu Cesar
20 de minute pana la final, incontinuare fara gol.
'73: Leonardo il introduce pe Kharja in locul lui Ranocchia dupa ce acesta sa accidentat la genunchi.
'79: Inter are o sansa mare de a deschide scorul. Cred ca cea mai mare a reprizei secunde.
'82: Eto'o cade in careu si cere penalti, insa arbitrul acorda lovitura de la colt.
'84: Tiago Motta are o sansa uluitoare de a o duce pe Inter in avantaj, mijlocasul i-a la tinta portarul bavarez.
Mai sunt doar 5 minute pana la final si milan continua sa ameninte poarta germanilor.
Gustavo si Motta primesc amandoi cartonasul galben dupa o imbranceala  urata in careu.
'89: GOOOOOOL BAYERN. Super Mario Gomez reuseste sa inscrie cu doar un minut inaintea celor de prelungiri.
Sunt aratate doar 2 minute de prelungiri. Meciul e ca si terminat.
FLUIER FINAL. Bayern e principala favorita la calificarea mai departe in Liga Campionilor. Retururile vor incepe sa se dispute incepand cu 8 Martie. Pana atunci va uram numai bine. O seara placuta.

Pep Guardiola a semnat inca un an cu Barcelona!

Catalanii respira usurati: telenovela Guradiola a luat sfarsit! Pep a semnat in cele din urma prelungirea contractului. Antrenorul cu cele mai mari performante la comanda extraterestrilor si-a prelungit pentru inca un an contractul cu trupa blaugrana.


Prin aceasta reinnoire a contractului, Pep devine cel de-al patrulea antrenor ca vechime la carma catalanilor, dupa Cruyff, Rijkaard si Greenwell, noteaza El Mundo Deportivo
Guardiola a castigat opt din zece trofee posbile in cei doi ani la Barcelona.

Anelka o califica pe Chelsea in optimile Ligii Campionilor de unul singur!

Nicolas Anelka a facut probabil cel mai bun meci al sau din ultimele luni in tricoul lui Chelsea, oferindu-i echipei sale o gura de oxigen dupa problemele recente din campionat si Cupa Angliei. Ancelotti l-a preferat pe francez pentru un parteneriat in linia ofensiva cu Fernando Torres in detrimentul lui Didier Drogba si ambii au jucat foarte bine. Spaniolul nu s-a lipit nici de aceasta data de gol, desi a avut ocazii, insa a hartuit constant apararea lui FC Copenhaga, echipa care pana la partida de marti seara era neinvinsa in Liga pe arena Parken. Anelka a facut diferenta prin doua finalizari de atacant de clasa. A deschis scorul putin dupa primul sfert de ora, profitand de o eroare a lui Gronkjaer si a rezolvat partida in primele minute din repriza secunda dupa o combinatie cu Lampard. Gazdele au cautat in zadar golul de onoare si se pregatesc acum pentru o iesire demna din Liga.
”Suntem inca in viata”, au fost primele cuvinte ale lui Ancelotti dupa fluierul final. Lasand ironia deoparte, antrenorul italian a radiografiat rezultatul astfel: ”Este un scor bun pentru noi, tinand cont ca am jucat sub o oarecare presiune. Ne-am dorit un rezultat pozitiv si l-am obtinut. Ar fi o greseala sa ne consideram deja calificati, vom aborda cu mare atentie returul. Anelka a jucat formidabil, dar as spune ca Torres a fost cheia victoriei - el este atacantul, el creaza pericol. A avut ghinion ca nu a marcat, dar a facut un meci fantastic”.
Stale Solbakken, omul care a reusit sa o aduca pe Copenhaga dincolo de faza grupelor, a recunoscut cu fair-play ca elevii sai au fost surclasati de londonezi: ”Am fost invinsi de o echipa mai buna si mai
 puternica. Am comis prea multe erori tehnice, iar cand am avut niste momente mai bune de joc, nu am profitat de ele. Probabil ca am gresit tactic folosindu-l pe Gronjkaer la mijloc, caci nu ne-a ajutat prea mult la recuperare. Per total, nu am reusit sa ne ridicam la nivelul dorit”.
Returul Chelsea - FC Copenhaga se disputa la 16 martie pe Stamford Bridge.

Arsenal vrea sa-i mai fure un talent Barcelonei. Vezi despre cine e vorba!

In urma cu aproape opt ani, echipa antrenata de Arsene Wenger l-a convins pe Cesc Fabregas sa semneze cu “tunarii”. Spaniolul a devenit de atunci unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume, iar Barcelona, clubul de la care a plecat, il regreta si incearca de doua sezoane sa il aduca pe Camp Nou, fiind dispusa sa plateasca si 40 de milioane de euro pentru el.


Istoria este pe cale sa se repete acum: Wenger a pus ochii de ceva vreme pe Jon Miquel Toral Harper, un talentat jucator de la Academia La Masia. Acesta are doar 16 ani, exact varsta lui Fabregas la momentul plecarii in Anglia. Potrivit celor de la Marca, Toral sa inteles cu "tunarii". Mijlocas al reprezentativei Spaniei sub 16 ani, Toral a vrut neaparat sa se transfere in Anglia, deoarece mama lui s-a nascut acolo. El a fost dorit de mai multe formatii din Albion, insa a ales sa mearga la Arsenal, fiind convins de ce i-a oferit Arsene Wenger, care a discutat si cu mama fotbalistului in luna ianuarie.


In schimbul lui Toral, Arsenal ii va plati Barcelonei 350.000 de euro, reprezentand indemnizatia de formare a fotbalistului. Presedintele catalanilor, Sandro Rosell, s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Arsenal, dar si de hotararea juniorului, declarand ca acesta nu mai are nicio sansa sa imbrace in viitor tricoul blau-grana. In varsta de 47 de ani, Rosell a fost vice-presedinte al clubului in 2003, cand Fabregas a plecat la Arsenal, si a sperat pana in ultima clipa sa evite o noua situatie, insa dorinta lui Toral a fost mai puternica, iar tanarul mijlocas a devenit jucatorul englezilor cu doua saptamani inainte de returul dintre Barcelona si Arsenal, in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

marți, 22 februarie 2011

LIVE TEXT:FINAL: Lyon 1-1 Real Madrid! Vezi echipele de start! GOOOOOL Gomis

Real Madrid joaca in aceasta seara pe Stade de Gerland, unul dintre locurile blestemate pentru madrileni. 
Galacticii promit sa rupa si blestemul optimilor in Liga Campionilor: madrilenii s-au oprit in aceasta faza a competitiei pentru al 6-lea sezon consecutiv.


Suntem pregatiti si vom juca fara complexe in aceasta runda eliminatorie. Noi suntem Real Madrid, campionii campionilor in Liga Campionilor si trebuie sa jucam cu presiunea asta si cu convingerea ca vom bate la Lyon.


Trebuie sa jucam la cel mai inalt nivel, sa uitam de statistici. Nu toti avem amintiri urate cu Lyon. Eu si Carvalho am batut Lyon si am castigat finala Ligii Campionilor cu Porto. Si Cristiano Ronaldo a batut-o pe Lyon", a spus Mourinho.


Vezi echipele de start:

START MECI:
'1: Lovitura de incepere le aparine celor de la Real Madrid. 
'4: Lyon are o sansa destul de mare prin Bastos de a deschide scorul, insa mijlocasul se afla in offside 
'9: Sergio Ramos vede cartonasul galben dupa o intrare la Delgado.
Au trecut 10 minute si Real nu a avut nici o faza de poarta.
'12: Cristiano Ronaldo are o faza de poarta, insa portughezul faulteaza.
Ne apropiem de minutul 20, insa scorul ramane acelasi 0-0 intre Olympique Lyon si Real Madrid pe Stade de Gerland.
'23: Lyon are o a doua sansa de a deschide scorul. 
'27: Din nou Lyon are o sansa extrem de mare. Sergio Ramos faulteaza in careu insa artibtru nu dicteaza nimic.
'30: Real Madrid are o lovitura libera executata de specialistul CR7, portughezul suteaza excelent insa portarul Lloris se opune. galacticii dau semne de revenire.
'34: Lyon pleaca pe contra atac, incredibil ce sansa rateaza francezii, Delgado rateaza cu poarta goala.
Real nu prea are sanse de poarta, putine combinatii de pase le ies galacticilor. Daca va juca asa tot meciul madrilenii cred ca vor lua bataie.
'40: Carvalho comete hent. Lyon are o sansa extrem de mare de a deschide scorul. 
Ne apropiem de finalul primei reprize si scorul ramane neschimbat
'45: Di Maria vede galbenul cu doar un minut inainte de finalul primei reprize.
Se arata doar un simplu minut de prelungire de la margine.
FLUIER FINAL. Vom vedea ce va fi dupa pauza. REVENIM.


Am revenit cu repriza secunda. Se anunta o repriza destul de tensionata.
Mourinho il trimite la incalzite si pe Karim Benzema, cat de curand il vom vedea si pe francez in teren
'56: Lyon e din ce in ce mai periculoasa. Sunt minute bune de cand francezii stau numai in jumatate madrileana.
'58: Gourcuff la doar un pas de a deschide scorul. Stade de Gerland explodeaza la faza francezului
'61: Cris primeste galbenul dupa o intrare la Ronaldo. Lovitura destul de  periculoasa
'62: Real cere hent 
'63: Mourinho incepe sa mute. Il introduce pe francezul Karim Benzema in locul lui Adebayor.
'64: Benzema se trezeste in careu cu mingea la picior...Benzemaaaaa GOOOOOL REAL. La doar 1 minut dupa ce a intrat in teren, francezul deschide scorul pe Stade de Gerland. Mourinho face o mutare de geniu.
'67: Khedira este schimbat cu L.Diarra. Sa fie tot o mutare geniala?
'69: Puel a inceput sa mute si el. Este introdus Pied in locul lui Delgado.
'70: Lyon face o a doua schimbare foarte repede, Driand in locul lui Bastos
'76: Pjanic intra in locul lui Kllstrom
S-au mai calmat putin spiritele in tabara celor de la Real Madrid insa Lyon ataca in disperare pentru obtinerea egalului.
'81: Lyon este in jumatatea de tern a galacticilor, insa faza este oprima pentru un hent.
'83: Lyon are o lovitura libere de la 37 de metri. Centra in careu pentru Cris....mingea ajunge cu noroc la Gomiiiis GOOOOOOL Lyon. Gomis restabileste egalitate. Tocmai cand ne pregateam sa spunem ca Mourinho este foarte aproape de a castiga aceasta partida.
Meciul se incinge pe final. 
Minutul 85 si meciul s-a reaprins. Defensiva celor de la Real incepe sa se clatine pe final de meci
'88: Incredibil Lyon prinde aripi pe final de meci, francezii au o sansa uriasa de a mai inscrie odata.
Se arata 3 minute de la margine.
Lyon are lovitura libera. Pericol la poarta lui Casillas in ultimile minte. 
Elevii lui Mourinho asteapta fluierul de final.
FLUIER FINAL. Real termina laa egalitate 1-1 cu Lyon. Se anunta un retur foarte tensionat pe Santiago Bernabeu.

Lui Mourinho i s-a facut dor de Chelsea! Portughezul vrea sa revina pe Stamford Bridge!

Jose Mourinho nu exclude o revenire la echipa din vestul Londrei, dupa ce italianul Carlo Ancelotti va fi concediat. Actualul antrenor al lui Real Madrid, care mai are trei ani de contact cu clubul spaniol, a povestit ca si-ar fi dorit sa ramana toată viata la Chelsea, daca s-ar fi putut. ”Cat timp am lucrat acolo, am fost cel mai fericit om de pe planeta. Speram sa antrenez multi ani la acest club, insa dupa cateva luni eram dat afara. In viata orice este posibil, dar un lucru este cert: IUBESC CHELSEA!”, a declarat portughezul.


Conform presei insulare, zilele lui Ancelotti la conducerea tehnica a clubului londonez sunt numarate, dupa ce echipa a iesit din lupta pentru titlu, fiind eliminata si din Cupa Angliei.


Dupa despartirea de clubul finantat de magnatul rus Roman Abramovich, Mourinho a fost somer de lux luni bune inainte de a semna un contract pe trei ani cu Inter Milano, pe care a condus-o la triumful in Liga Campionilor si la realizarea eventului in Italia. ”La Inter am gasit o familie extraordinara, insa dupa doi ani am simtit ca acea atmosfera disparuse”, si-a amintit antrenorul. Pentru a nu se pune rau cu sefii de la Real, Mourinho s-a grabit sa adauge: ”Nu vreau sa se inteleaga gresit. In momentul in care semnez un contract, o fac cu intentia de a-l respecta. Tot ceea ce vreau este sa ma simt fericit acolo unde lucrez”.


Pana la o eventuala revenire la Chelsea, Mourinho in varsta de48 de ani, spera sa-i scoata pe madrileni din criza de rezultate din ultimii ani. Real se afla pe locul secund in Primera Division, la 5 puncte de Barcelona, pe care o va intalni in finala Cupei Spaniei. In Liga Campionilor, ”galacticii” nu au mai depasit de sase ani faza optimilor de finala, unde vor juca in aceasta seara cu Lyon, echipa care i-a eliminat pe galactici in sezonul trecut.

Lyon - Real! Mourinho pregateste revansa pentru madrileni!

”Vrem sa ne luam revansa, dar nu vom subestima adversarul”, aceasta este esenta declaratiei lui Jose Mourinho inaintea partidei de pe Stade de Gerland programata in aceasta seara in prima mansa optimilor de finala din Liga Campionilor pentru madrileni.


Antrenorul lui Real Madrid crede improbabil un scenariu ca cel din editia anterioara, cand Lyon i-a oprit pe ”galactici” in aceeasi faza dupa 1-0 acasa si 1-1 pe Bernabeu. ”Au venit destui jucatori noi dupa duelul de anul trecut. Lyon este o echipa buna, cu multa experienta internationala, dar noi suntem Real si nu ne intereseaza statistica. Au trecut sase ani de cand Madrid nu a mai ajuns in sferturi. Cand eram la Inter Milano, trecusera 50 de ani de cand clubul nu mai castigase trofeul. E posibil sa reuseasca acum Real? Va trebui sa batem Lyonul intai”, a declarat Mourinho, adaugand ca fostul star al echipei, Zinedine Zidane, i-a oferit informatii utile dupa ce a ”spionat” echipa franceza in ultimele saptamani.


Lyon nu poate conta pentru meciul tur pe cel mai important om din ofensiva, argentinianul Lisandro Lopez, accidentat, o pierdere importanta, dar nu vitala, sustine Puel: ”Normal ca regretam faptul ca l-am pierdut pe Lisandro, pentru ca era genul de jucator care putea sa faca diferenta, insa am incredere ca va fi suplinit cu brio de Chelito Delgado”. La francezi sunt in schimb apti de joc Yoann Gourcuff si Clement Grenier, ambii reveniti pe gazon dupa probleme de sanatate.


La oaspeti este incert Pepe, menajat la meciul de campionat cu Levante, in timp ce Gonzalo Higuain poate rata restul sezonului din cauza accidentarii suferite in noiembrie. Starul Cristiano Ronaldo va fi suspendat in retur, daca primeste un cartonas galben.
Meciul va fi transmis LIVE TEXT de la ora 21:45 pe SportRadar.

Copenhaga - Chelsea! Londonezii vor Liga!

Iesita din cursa pentru titlu în Premier League si eliminata recent din Cupa Angliei, Chelsea poate salva sezonul doar printr-o performanta in cea mai importanta competitie a intercluburilor.


 Echipa lui Abramovich, are teoretic un culoar bun spre sferturile de finala, in conditiile în care FC Copenhaga nu reprezinta mare lucru in fotbalul european. Si totusi, danezii au lasat o impresie excelenta in faza grupelor, unde au tinut-o in sah pe Barcelona, calificandu-se mai departe in dauna lui Rubin Kazan si Panathinaikos. Chiar daca nu au super-vedete in lot si nu au mai disputat un meci oficial de anul trecut, elevii lui Stale Solbakken sunt extrem de motivati sa faca un meci mare marti seara pe arena ”Parken” din Copenhaga. Pregatim acest meci din prima zi a anului si chiar daca nu am sustinut in ultimele luni partide oficiale, echipa este in forma buna si speram sa jucam la un nivel apropiat de cel din faza grupelor. Suntem optimisti si sperăm să fim cel puțin la nivelul lui Chelsea”, a opinat antrenorul danezilor. El a remarcat că echipa de pe Stamford Bridge nu este intr-o forma prea buna, iar daca jucatorii sai vor fi concentrati, poate iesi un rezultat pozitiv.


Contestat de fani si de presa dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Carlo Ancelotti admite ca orice meci din Champions League este ca o finala pentru echipa sa. ”Liga este cea mai importanta
competitie pentru noi in acest moment. Suntem sub presiunea rezultatelor, stiu ca nu a fost un sezon prea bun pana acum, dar cred cu tarie ca putem salva stagiunea. Copenhaga este o echipa de valoare, dar putem castiga jocul tur. Avem nevoie de un rezultat pozitiv”, a declarat italianul, care poate sa-l foloseasca in dubla cu danezii pe atacantul spaniol Fernando Torres, nu si pe David Luiz, ce a evoluat cu Benfica in acest sezon din Liga, inainte de a fi transferat la Chelsea.

Roma il vrea pe Anceloti pe viata!

Grupul financiar american care este foarte aproape sa cumpere clubul de pe Olimpico doreste sa-i ofere lui Carlo Ancelotti o intelegere pe viata pentru a transforma echipa la care este legitimat Bogdan Lobont in principala forta din Serie A. Conform Corriere dello Sport, Vincenzo Montella este doar o solutie de avarie pentru prima pozitie in staff-ul tehnic, dupa demisia lui Claudio Ranieri, iar Ancelotti ar putea sa-si preia rolul cel tarziu in vara, dupa iminenta despartire de Chelsea.


Ancelotti a jucat zece ani la AS Roma, cu care a castigat titlul in 1983, iar patru ani mai tarziu s-a transferat la marea echipa a Milanului, unde a evoluat alaturi de staruri precum Gullit, Rijkaard, Van Basten, Donadoni, Baresi sau Maldini. Dupa incheierea carierei de jucator, el a antrenat patru echipe din Serie A, dar niciodata Roma, cel mai mare succes avandu-l cu rossonerii, pe care i-a ghidat spre castigarea Ligii Campionilor in 2003 si 2007.


Dupa aproape doua decenii in care a fost patronata de clanul Sensi, echipa din Roma urmeaza sa fie preluata de un grup condus de omul de afaceri american Thomas R. DiBenedetto. Tranzactia s-ar putea finaliza in urmatoarele 30 de zile, conform primarului Romei, Gianni Alemanno, care supervizeaza negocierile. Americanii au lasat sa se inteleaga faptul ca au si alte variante in cazul in care Ancelotti nu va accepta functia de antrenor principal, in speta olandezul Guus Hiddink, in prezent selectionerul Turciei, si Villas Boas, antrenorul lui FC Porto, fost asistent al lui Jose Mourinho la clubul portughez.

luni, 21 februarie 2011

Cristiano Ronaldo vrea sa ingroape Lyon-ul!

Cristiano Ronaldo a declarat ca se gandeste deja la optimile Ligii Campionilor.


"In acest an ii vom invinge pe cei de la Lyon, daca vrea Dumnezeu. Anul trecut am fost aproape, dar acum va fi diferit. Antrenorul nostru are multa experienta si stie ce e de facut pentru a castiga. Vom intra pe teren stiind ca Lyon este o adversara dificila. Sunt convins ca in acest an vom depasi in sfarsit blestemul optimilor. Trebuie sa se gandim la Lyon ca la Barcelona sau Milan, pentru ca este o adversara dificila si dura. Si trebuie sa ii "ucidem". Daca nu "ucidem", vom fi ucisi si vom pleca la fel ca anul trecut. Am cautat intotdeauna un echilibru in munca mea. Imi merge bine, dar inca nu am casigat nimic. Sper sa obtin multe titluri. Ma bucura venirea lui Jose Mourinho la Real Madrid. Adevarul este ca mister a venit si a calmat putin criticile la adresa mea. Mourinho are putere, moral, titluri si stie ce face. Multora nu le place, dar el nu este ipocrit si spune ce gandeste" a spus Cristiano Ronaldo.


Real Madrid va intalni, marti seara, in deplasare, formatia Olympique Lyon, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. In 2010, Olympique Lyon a trecut de Real Madrid in aceeasi faza, dupa ce a invins in tur cu scorul de 1-0 si a remizat in retur cu 1-1.

Adevarate finale! Real si Bayern cauta razbunarea in fata lui Lyon si Inter!

E vremea razbunarii. Maine si poimaine, optimile Ligii aduc fata in fata "rejucarea" a doua dispute importante din sezonul trecut. Pentru Real Madrid si Bayern Mnchen e ocazia perfecta de a se revansa in fata celor de la Lyon, respectiv Inter.

O "dubla" din optimi si finala Ligii din sezonul trecut au fost "clonate" in actualul sezon. Real - Lyon e deja un clasic al Ligii, in afara de infruntarea din optimile sezonului trecut, tranaata de francezi, cele doua echipe infruntandu-se de inca patru ori in faza grupelor. Prima mansa se joaca maine la Lyon, taram tabu pentru spanioli, invinsi la precedentele trei deplasari. Lucrurile s-au mai schimbat fata de sezonul trecut, in primul rand odata cu sosirea lui Mourinho. "The Special One" vrea sa invinga nemesis-ul Realului si sa-si faca echipa ca sa treaca peste "cosmarul Europa". Galacticii n-au mai ajuns in sferturi din sezonul 2003-2004! 

Pentru Bayern, esecul de anul trecut e si mai dureros. Bavarezii au ocazia sa se razbune, pentru ca de data aceasta razboiul se duce intr-o dubla mansa. Prima, miercuri, chiar pe "Meazza", unde Bayern e neinvinsa! In afara de finala din mai, de pe "Bernabeu", decisa de cele doua goluri ale lui Milito, Bayern si Inter s-au mai intalnit de patru ori, in doua duble manse. De fiecare data,
Bayern a invins in deplasare!

Real Madrid il vrea pe Rooney! Vezi cat ofera galacticii!

Posibilul interes al lui Real Madrid pentru starul lui Manchester United, Wayne Rooney, tine din nou capul de afis al presei engleze. Spaniolii si-ar fi aratat dispozitia de a plati 69 de milioane de euro pentru a-l transfera pe internationalul englez, unul dintre favoritii lui Jose Mourinho.


Sir Alex Ferguson nu pare dispus momentan sa accepte orice fel de discutii privind un transfer al lui Wayne Rooney, insa sursa citata aminteste faptul ca atacantul nu mai este la fel de agreat pe Old Trafford, dupa ce in urma cu cateva luni a afirmat ca ar fi de acord cu un transfer la rivala Manchester City.

Anceloti: "Voi pleca de la Chelsea doar cand voi fi dat afara"!

Carlo Ancelotti nu are in vocabular cuvantul ”demisie”. Managerul lui Chelsea a declarat ca vrea sa isi continue munca platita cu milioane de lire sterline pe an la clubul de pe Stamford Bridge, in ciuda faptului ca gruparea londoneza se afla la cel mai slab sezon din era Abramovich. ”Eu nu am renuntat niciodata de buna voie si nu am de gand sa fac asta nici acum. Nu vreau sa discut despre postul meu, aceasta este treaba patronului, doar el ma poate concedia. Eu sunt aici pentru a munci cat mai bine posibil”, a spus italianul in fata unei armate de jurnalisti.


Chelsea se afla pe locul 5 in Premier League, sambata a fost eliminata de Everton din Cupa Angliei, iar marti joaca in deplasare cu FC Copenhaga, in 16-imile Ligii Campionilor. In opinia lui Ancelotti, doar trei jucatori din lotul actual dau randament bun pe teren - Branislav Ivanovic, John Terry si Frank Lampard.


In cazul in care va fi demis, fostul jucator si antrenor al lui AC Milan ar putea ajunge, conform Daily Mail, la AS Roma, care cauta antrenor dupa despartirea de Claudio Ranieri. In varsta de 51 de ani, Ancelotti a condus-o de doua ori pe Milan la triumful in Liga Campionilor (2003 si 2007), fiind unul dintre cei sase oameni din istoria fotbalului care au reusit dubla in C1 ca jucatori si antrenori. Italianul a semnat cu Chelsea in 2009, realizand eventul in primul sezon, performanta pe care o mai atinsese doar Arsene Wenger dintre antrenorii straini care au lucrat in Anglia.

duminică, 20 februarie 2011

Arsene Wenger: "Ne putem permite sa refuzam oferte pentru Fabregas!"

Antrenorul celor de la Arsenal, Arsene Wenger, a declarat duminica ca gruparea londoneza isi poate permite sa nu-l vanda pe Cesc Fabregas.

Tehnicianul francez a mentionat ca banii nu sunt o problema pentru Arsenal. "Avem nevoie de Fabregas. Este un jucator exceptional si vrem sa-l tinem aici. Luptam in toate competitiile pentru ca avem jucatori capabili de asa ceva. Ne putem permite sa refuzam oferte din motive financiare. Nu avem nevoie de bani. Cei care inainte imi reprosau ca nu cheltui bani, acum imi reproseaza  ca nu-mi vand jucatorii. Asta este un semn ca nu facem lucrurile rau." a declarat Wenger.

Mourinho de 9 ani invincibil pe teren propriu!

Jose Mourinho a stabilit un record demn de Cartea Recordurilor. Meciul cu Levante de pe teren propriu a stabilit la 9 ani perioada de cand Mourinho nu a pierdut niciun meci pe teren propriu. In toti acesti ani "The Special One" a antrenat in cele mai puternice campionate din lume: Portugalia, Anglia, Italia si actual in Spania.

Ultimul meci pierdut pe teren propriu a fost pe 23 februarie 2002, cu Beira Mar, in campionatul Portugaliei. La acel meci, FC Porto a evoluat in noua jucatori.

Cu FC Porto are 38 de meciuri fara infrangere. La Chelsea, timp de trei sezoane, a disptat peste 60 de meciuri pe Stamford Bridge. Cu Inter, a disputat in cele doua sezoane, 38 de jocuri pe Giuseppe Meazza. Acum, la Madrid, are deja 12 meciuri in care nu a cunoscut gustul amar al infangerii.
2 Ligi ale Campionilor are Mourinho in palmares, cu FC Porto in 2004, si cu Inter in 2010.


Vezi toate trofeele lui Mourinho:


FC Porto (2002-2004)
2003 - titlul
2003 - cupa Portugaliei
2003 - Cupa UEFA
2003 - supercupa Portugaliei
2004 - titlul
2004 - Liga Campionilor

Chelsea (2004-2007)
2005 - titlul
2005 - cupa Ligii
2005 - supercupa Angliei
2006 - titlul
2006 - cupa Ligii
2007 - cupa Angliei

Inter (2008-2010)
2008 - supercupa
2009 - titlul
2009 - cupa Italiei
2010 - Liga Campionilor
2010 - titlul
2010 - cupa Italiei