joi, 31 martie 2011

Chelsea il vrea pe Srna! Vezi cum vor sa-l ia londonezii!

Chelsea este interesata de serviciile croatului Darijo Srna, fotbalist care va deveni liber de contract la vara. Parcursul excelent in Liga Campionilor, reusit de echipa antrenata de Mircea Lucescu, a atras privirile colosilor din Europa. Jucatorii Sahtiorului sunt acum in atentia marilor puteri de pe continent.

Astfel, pe langa Barcelona sau Manchester United, si Chelsea vrea sa-si aduca intariri din Ucraina. Londonezii sunt impresionati de calitatiile lui Srna, capitanul "minerilor", care poate juca pe ambele flancuri, aripa sau fundas central. In plus, Chelsea ar urma sa nu plateasca niciun ban, Srna fiind in ultimele sase luni de contract.

De altfel, croatul in varsta de 28 de ani cauta o noua provocare, preferabil in vestul Europei, dupa opt ani petrecuti in Ucraina, timp in care a acumulat peste 300 de meciuri pentru Sahtior.

Barcelona tremura! Patru jucatori in pericol sa rateze El Clasico!

Leo Messi, Sergio Busquets, Victor Valdes si Mascherano sunt cei patru jucatori ai Barcelonei aflati la un singur cartonas galben de suspendare si, cu El Clasico la orizont, situatia trebuie gestionata cu atentie. Xavi Hernandez a scapat de griji dupa avertismentul primit in finalul meciului cu Getafe din ultima etapa de campionat, dar va lipsi in derby-ul de sambata cu Villarreal.
Subiectul cartonaselor a fost abordat miercuri chiar de Dani Alves intr-o conferinta de presa: "Provocarea intentionata a avertismentelor face parte din joc. Sper ca cei care vor mai vedea cartonase vor fi suspendati inainte sau dupa jocul de pe Bernabeu" , a spus brazilianul.
Pana la meciul cu Real Madrid din campionat, Barcelona mai are programate doua partide in Primera Division, cu Villareal si cu Almeria, iar intre jocul cu andaluzii si Clasicul de pe Bernabeu este programata mansa tur a sferturilor de finala UCL contra lui Sahtior. In conditiile in care
situatia lui Puyol ramane incerta iar pentru Abidal sezonul s-a incheiat prematur, Sergio Busquets pare favorit pentru titularizare in centrul defensivei alaturi de Pique in meciurile importante iar Mascherano i-ar putea lua locul in linia de mijloc, astfel ca Guardiola va trebui sa tina cont in gestionarea cartonaselor si de unsprezecele de start pe care doreste sa il alinieze.
Dintre cei patru jucatori mentionati, situatia cea mai simpla pare a fi cea a lui Messi. In cazul in care argentinianul va putea fi recuperat la timp si va juca contra lui Villarreal, el ar putea forta sambata al cincilea cartonas galben care i-ar aduce suspendarea in meciul cu Almeria. Daca nu, Messi ar putea fi odihnit intentionat de Guardiola in jocul cu andaluzii, pentru a aborda odihnit meciulurile cu Sahtior si Real Madrid.

Revin vedetele la Arsenal! Fabregas, Walcott, Song si Diaby se intorc!

Pauza alocata meciurilor internationale a fost programata exact cand Arsenal avea nevoie de ea, tunarii din nordul Londrei intrand aflandu-se pasa proasta si avand totodata si infermeria plina. Marele absent al meciurilor cu Birmingham, Barcelona si Manchester United, Theo Walcott se intoarce in acest weekend pe gazon in meciul pe care Arsenal il va disputa acasa impotriva celor de la Blackburn Rovers. Nu doar extrema engleza revine pentru londonezi, ci si capitanul Cesc Fabregas si mijlocasii Alexander Song si Abou Diaby.
Pe lista accidentatilor le-au luat locul Robin van Persie, Nicklas Bendtner si Aaron Ramsey. Acestia trei s-au intors usor accidentati dupa meciurile echipelor nationale. Arsene Wenger a declarat insa despre Van Persie si Bendtner ca au sanse mari sa fie recuperati pana la ora meciului cu Blackburn. Oricum, decizia finala pentru cei doi atacanti si Aaron Ramsey va fi luata dupa
antrenamentul de maine dupa-amiaza.
Brazilianul Denilson iese definitv din calcule pentru meciul de pe 2 aprilie, acesta avand unele probleme la un deget al piciorului drept. "Robin van Persie, Alexander Song, Theo Walcott si Abou Diaby vor fi disponibili. Nu m-am decis deocamdata daca ei vor incepe partida, dar vor fi apti de joc. Van Persie are si el o sansa buna de a evolua. El va da un test final maine, dar credem ca va fi refacut, desi are genunchiul invinetit. Nicklas Bendtner se afla in aceasi situatie. Va da si el un test maine pentru glezna si vom vedea.", a declarat managerul francez de pe banca lui Arsenal.

Robinho: "Vreau sa-i dau gol lui Cesar"

Etapa a 31-a din Serie A programeaza sambata Derby della Madonnina dintre concitadinele Milan si Inter, care in acest sezon va avea, dupa multi ani, urmari importante in varful clasamentului. Milan este liderul din Italia, dar diferenta fata de rivala traditionala s-a micsorat la numai doua puncte.
Fostul atacant al lui Manchester City, Robinho spera sa faca uitata absenta golgeterului "Diavolilor", Zlatan Ibrahimovic.
"Va fi interesant sa joc impotriva lui Julio Cesar si imi doresc sa-l inving. Ar fi pentru prima oara cand i-as marca un gol. Orice s-ar intampla, va fi un meci mare. Sper sa ne impunem. Voi face tot posibilul sa-i pun pe cei de la Inter in dificultate, pentru ca dorinta de a castiga Scudetto este mare. Ne-am antrenat bine si totul va depinde de noi" , a declarat Robinho intr-o conferinta de presa.

miercuri, 30 martie 2011

Video: S-a lansat trailerul celui mai tare "EL CLASICO"!



Marele derby din fotbal, duelul dintre Real Madrid si Barcelona, va avea loc pe 17 Aprilie pe Santiago Bernabeu. Vezi super-trailerul meciului in care Real incearca sa se razbune dupa umilinta cu 5-0 din tur!


Vezi trailerul:

Messi s-a accidentat si nu va juca cu Villareal!

Starul fotbalului argentinian Lionel Messi, accidentat la aductorul piciorului drept, nu a participat la meciul amical cu nationala statului Costa Rica, scor 0-0, de marti, de la San Jose.

Atacantul argentinian este incert pentru meciul cu Villarreal, din etapa a XXX-a a campionatului Spaniei.

Staful Argentinei nu a dorit sa riste si nu l-a folosit pe Messi, care joaca in aprilie in Liga Campionilor, dar si in campionat cu Real Madrid, la 17 aprilie, iar in 20 aprilie in finala Cupei Spaniei, tot cu madrilenii.

Messi a incercat sa se incalzeasca, insa a putut rezista in teren doar un minut.

"Accidentarea nu pare sa fie grava, inas diagnosticul definitiv va fi cunoscut dupa teste suplimentare", a anuntat clubul catalan.

Dezvaluirile lui Scolari: "Chelsea e o echipa mare, Drogba strica vestiarul!"

La scurta vreme dupa ce noua achizitie Fernando Torres vorbea in termeni laudativi despre atmosfera din vestiarul lui Chelsea unde nu trebuie sa dovedesti ca esti profesionist fiindca acest lucru este de la sine inteles”, fostul tehnician Luiz Felipe Scolari isi exprima opinia contrarie si anunta ca i-a cerut patronului Roman Abramovic sa renunte la Didier Drogba care “credea ca este superstarul din lot.
Scolari a avut parte de un debut fericit la Chelsea, pe care a preluat-o in 2008 dupa ce condusese nationala Portugaliei la Campionatul European din Austria si Elvetia, dar rezultatele dezamagitoare de la jumatatea sezonului au dus la demiterea sa in februarie 2009, cand conducerea era ingrijorata de perspectiva ratarii calificarii in Liga Campionilor. Intr-un interviu acordat TB Arena Sport TV, fostul castigator al Campionatului Mondial cu nationala Braziliei recunoaste ca i-a fost aproape imposibil sa mentina o atmosfera prielnica performantei in vestiarul The Blues.
"Plecarea mea de la Chelsea a fost trista pentru ca Premier League este o competitie minunata si un loc senzational in care sa lucrezi. Am avut o depresie dupa demitere si timp de doua luni nici nu am vrut sa vorbesc despre fotbal. In vestiarul lui Chelsea sunt multe vedete si multi jucatorii foarte buni, dar comportamentul lor este diferit. Nu am parasit Chelsea pentru ca as fi fost sabotat de jucatori, dar recunosc ca era dificil sa controlez vestiarul. Drogba se credea marele star al echipei si am avut conflicte cu el. Voia sa mearga la un spital din Paris pentru o accidentare si am spus “nu”. Aceasta a fost prima mea problema, fiindca Anelka s-a descurcat bine in absenta sa si a marcat multe goluri. Cand Drogba a revenit dupa accidentare a vrut sa intre direct in unsprezecele de start dar am spus din nou “nu. As fi preferat ca Abramovic sa il schimbe pe Drogba cu Adriano de la Inter pentru ca era mai usor de controlat!” a declarat Scolari.

Ibrahimovic la Manchester City? - "In fotbal e posibil orice!"

Zlatan Ibrahimovic nu a negat faptul ca ar putea parasi AC Milan pentru a se alatura lui Manchester City. Presa din Albion cat si cea din Italia a speculat o posibila mutare a internationalului suedez pe City of Manchester iar Zlatan si-a exprimat nehotararea fata de acest transfer.
 Desi a declarat in trecut faptul ca nu ar mai juca pentru o alta echipa in cariera, Ibrahimovic a admis ca in fotbal “lucrurile se schimba rapid”."Eu la Manchester City? Pai, nu pot spune nimic" declara masivul atacant suedez pentru Gazzetta dello Sport"Mai am trei ani in contract cu AC Milan iar apoi eu ma vad incheindu-mi cariera aici. Nu cred ca am puterea sa ma mai pot schimba inca odata. Insa, in fotbal lucrurile se schimba rapid.".
Ibrahimovic si-a exprimat opinia si in legatura cu fostul sau coleg de la Inter, Mario Balotelli, care a fost criticat foarte dur de managerul Roberto Mancini: "Cand esti talentat, trebuie sa ai mediul potrivit sa te dezvolti insa nu este intotdeauna indeajuns. Uite-te la Balotelli – are asa mult talent, mediul potrivit insa totusi nu reuseste sa ajunga la un alt nivel."

marți, 29 martie 2011

Luis Suarez: "Nu sunt un erou!"

Luis Suarez este considerat un adevarat erou pe Anfield. Desi doar doua luni au trecut de la transferul acestuia, evolutiile internationalului uruguaian au surprins pe toata lumea, acesta marcand deja 2 goluri in 5 aparitii din Premier League.
 Pe langa goluri, Suarez si-a evidentiat excelent calitatile de pasator si dribleur, terorizand defensiva lui United si contribuind decisiv la toate reusitele acelui meci. Uruguaianul ramane insa modest si spune ca mai are foarte mult de demonstrat in tricoul lui Liverpool in ciuda faptului ca fanii din “The Kop” i-au creat deja un cantec.
"Sunt aici de doar doua luni si imi pare bine sa vad ca fanii sunt fericiti. Am venit aici sa muncesc pentru echipa si sa dau tot ce am mai bun. Daca imi canta numele asta arata ca fac o treaba buna. Insa mai sunt foarte multe meciuri si mai am mult timp inainte de a fi considerat un erou. Este prea devreme. Cred ca fanii acestei echipe au un rol decisiv, sunt mult mai importanti decat la alte cluburi. Singura parte din cantec pe care o recunosc este cea a numelui meu. Desi nu pot intelege exact ceea ce canta, stiu ca numele meu e mentionat. Asta e important pentru mine." a declarat Suarez

Neymar la Chelsea in locul lui Drogba! Vezi ce suma va plati Abramovic pentru noul atacant!

Dupa ce a platit 50 de milioane de lire sterline pentru transferul lui Torres de la Liverpool, Roman Abramovic vrea sa mai aduca un atacant de calibru, care sa il inlocuiasca pe ivorianul Didier Drogba. Este vorba de brazilianul Neymar, de la FC Santos, cotat la 30 de milioane de lire sterline.

Drogba, in varsta de 33 de ani, se zvoneste ca se va desparti de clubul londonez in aceasta vara.

Neymar, 19 ani, este cel mai promitator jucator brazilian. Atacantul a marcat doua goluri in meciul amical Scotia-Brazilia, scor 0-2, ce a avut loc duminica. In luna iunie din 2010, 14.000 de fani au semnat o petitie prin care ii cereau antrenorului Dunga sa il selectioneze pe Neymar la Cupa Mondiala din Africa de Sud, dar acesta a refuzat.

luni, 28 martie 2011

Video: El este noul CR7! Vezi ce poate noua senzatie a Europei si cine il vrea!

Atacantul gruparii Queens Park Rangers, Adel Taarabt, este noua piesa de colectie dorita de toate marile forte ale Europei. Marocanul in varsta de 21 de ani a explodat pur si simplu in liga a II-a engleza, unde a fost desemnat cel mai bun jucator, iar Manchester United, Barcelona si Real Madrid au intrat imediat pe fir, anuntandu-si interesul pentru fotbalistul care seamana izbitor de mult cu portughezul Cristiano Ronaldo, atat ca fizic, cat si ca stil de joc.

Taarabt castiga in prezent 17.000 de lire pe saptamana si mai are doi ani de contract cu QPR, formati pentru care pare tentat sa joace si in urmatorii doi ani de contract, fiind extrem de incantat de colaborarea cu managerul Neil Warnock. Africanul a mai trecut in cariera pe la Lens, Tottenham, iar din 2010 este definitiv jucatorul lui QPR, formatie pentru care a marcat 15 goluri in 37 de partide.


Vezi ce poate noul CR7:

Cristian Chivu poate rata derby-ul cu AC Milan!

Vestile bune par sa fi disparut din jurul nationalei Romaniei. Daca infrangerea cu Bosnia i-a dezamagit pe multi dintre romani, fanii lui Inter au si ei motive sa fie suparati. Cristian Chivu, fundasul campioanei Italiei, s-a accidentat inaintea meciului cu Bosnia si a parasit cantonamentul nationalei. Diagnosticul a fost o accidentare la gamba iar romanul poate rata chiar si meciul cu AC Milan de saptamana viitoare.
Fundasul stanga s-a reintors in capitala modei si va incepe o serie de antrenamente de recuperare, doctorii de la Inter sperand ca-l pot reface pe capitanul nationalei pana la Derby della Madonnina, de pe 2 aprilie. Despartite de doar 2 puncte in Seria A, meciul din acest weekend va fi decisiv, Inter putand sa o surclaseze pe Milan in cazul unei victorii desi a fost in cea mai mare parte a campionatului sub rivala de moarte

Redknapp: "Plecarea lui Mourinho a saracit fotbalul englez!"

Real Madrid si Tottenham Hotspur se vor lupta pentru un loc in semifinalele Uefa Champions League, iar meciul dintre cei doi antrenori va fi unul extrem de interesant. Deocamdata este unul amical, intrucat atat Jose Mourinho cat si Harry Redknapp se complimenteaza reciproc.


Acum a venit randul actualului manager de la Tottenham Hotspur sa vorbeasca laudativ la adresa antrenorului madrilen: "Mourinho are un caracter foarte puternic si asta se incadreaza perfect in pasiunea si naturaletea jocului nostru. Fotbalul englez a saracit dupa plecarea acestuia de acum patru ani asa ca trebuie sa il tratam cum se cuvine atunci cand va veni aici" a declarat managerul celor de la Tottenham.


Antrenorul englez spune ca relatia sa cu Jose Mourinho a inceput in 2007 pe cand "The Special One" antrena Chelsea: "Mourinho este un om entuziast si inteligent ceea ce a si demonstrat in toate tarile in care a antrenat. In 2007 era in lupta directa pentru titlul cu Manchester. Atunci eu eram la Portsmouth si am facut un meci excelent castigat cu 2-1 in fata lui United. La final mi-a trimis un SMS in care spunea: "Felicitari pentru rezultat. Iti multumesc". Cred ca cei care ii contesta calitatea de antrenor lui Mourinho sunt doar invidiosi, nu ai cum sa nu il apreciezi" a incheiat Harry Redknapp.

David Luiz: "Torres va inscrie curand!"

Fundasul lui Chelsea, David Luiz, aflat in cantonamentul nationalei Braziliei, care ieri a evoluat pe Emirates Stadium din Londra intr-un meci amical impotriva Scotiei, castigat cu 2-0 prin dubla lui Neymar, a discutat despre colegul sau de echipa de la Chelsea, atacantul spaniol Fernando Torres care pana in prezent nu a reusit sa marcheze in tricoul campionei Angliei. 
O situatie care totusi nu il ingrijoreaza pe tanarul fundas adus de Chelsea de la Benfica: “Nimeni de la echipa nu este preocupat de faptul ca Torres nu a inscris inca. Joaca bine, pentru echipa, si sunt sigur ca in cele din urma se va debloca si va marca din nou mult asa cum ne-a obisnuit. Nici macar Ancelotti nu este preocupat, din contra, este fericit ca Chelsea a revenit la forma buna de la inceputul sezonului.” a afirma fundasul brazilian in varsta de 23 de ani.
In acelasi timp David Luiz s-a declarat “multumit” de transferul sau la Chelsea, precum si de prestatiile sale de pana acum in tricoul albastrilor.

Mario Balotelli risca o sanctiune disciplinara! Vezi de ce!

Ultima boacana pe care a facut-o atacantul italian de origine ghaneza este aruncarea cu sageti folosite la jocul de darts spre un grup de jucatori ai echipei de tineret. Incidentul s-a petrecut in cantonamentul lui City de la Carrington, unde Balotelli i-a ”bombardat” pe fotbalistii in cauza cu respectivele mini-torpile aruncate de la o fereastra, declarand ulterior ca se plictisea si n-a gasit altceva mai bun de facut.


De cand a fost adus de la Inter Milano, in vara anului trecut, Balotelli a avut grija sa dea de bucluc constant. La doar cateva saptamani dupa ce a semnat cu City, Mario a fost implicat intr-un accident rutier la Manchester, facandu-si zob automobilul Audi A8 dupa o coliziune frontala cu un alt vehicul, accident din care a scapat teafar. Actele de indisciplina pe teren l-au facut un client obisnuit pentru arbitri. A fost eliminat in meciul cu West Bromwich din noiembrie, a adunat 9 cartonase galbene in 21 de partide pentru City in Premier League, iar in dubla cu Dynamo Kiev
din Europa League si-a lasat coechipierii balta in ambele manse. In meciul tur din Ucraina, Balotelli a acuzat o stare alergica din cauza gazonului si a trebuit schimbat la putin timp dupa ce intrase pe teren, iar in retur a fost eliminat, dinamitand astfel sansele echipei engleze la calificare.


Acest incident l-a iritat teribil pe Mancini, care a declarat ca s-a simtit tradat de Balotelli. ”Este un jucator tanar, dar care ar trebui sa inceapa sa-si foloseasca creierul. Am avut incredere in el suta la suta, dar m-a dezamagit. Este un jucator fantastic, iar talentul sau merita mai mult”, s-a lamentat tehnicianul italian.

Mourinho: "Vrea sa ma intorc in Anglia, dar nu la nationala!"

Jose Mourinho a declarat luni ca ar fi putut deveni antrenorul nationalei Angliei in urma cu patru ani, cand Federatia de la Londra i-a oferit un contract tentant pentru a-i lua locul selectionerului de atunci, Steve McLaren. Actualul tehnician de la Real Madrid a povestit ca aproape a semnat intelegerea, dar in cele din urma a declinat oferta, considerand ca jobul presupune prea multi timpi morti. ”Am inceput sa ma gandesc ca urma sa antrenez o nationala, adica o echipa care are cam un meci pe luna, iar in restul timpului stateam in birou si asteptam sa vina vara ca sa jucam la turneul final. Mi-am spus ca nu e pentru mine o astfel de munca si am preferat sa astept o oferta de la un club important. Acea oferta a venit de la Inter”, isi aminteste Mourinho.


Timpul a aratat ca portughezul a facut alegerea corecta, el conducandu-i pe milanezi la primul triumf european din 1965, precum si la titlul in Serie A in doua sezoane consecutive. Mourinho a dezvaluit si cum s-a descurcat in perioada de somaj de cand Chelsea l-a demis pana a obtinut angajamentul la Inter. ”Prima luna a fost senzationala, am calatorit mult, am fost in Africa, in Japonia, am facut o multime de lucruri pe care nu avusesem timp pana atunci sa le fac. A doua
luna de pauza a fost iarasi buna, dar din a treia am inceput sa ma simt precum pestele pe uscat, a fost destul de greu pentru mine”.


Dupa ce a fost refuzata de Jose Mourinho, Federatia Engleza l-a convins pe Fabio Capello sa accepte postul de selectioner. Italianul a calificat echipa la Cupa Mondiala din Africa de Sud, unde Anglia a dezamagit, iar Capello a fost pus la zid de presa din Albion, care l-a acuzat ca primeste un salariu exorbitant, fara a obtine performante notabile.

Bale dezvaluie cum reuseste sa loveasca balonul perfect si sa isi dribleze adversarii!

Cel mai curtat fotbalist din Premier League, galezul Gareth Bale, isi dezvaluie secretele in revista engleza Four Four Two. Extrema lui Tottenham explica in linii mari cum a ajuns sa dobandeasca in timp una dintre cele mai de temut arme ale sale: sutul.

"Exersez loviturile libere dupa fiecare antrenament, cam o jumatate de ora sau o ora, depinde de cat de bine ma simt si de cat de solicitanta a fost sedinta de pregatire. De obicei tintesc partea superioara a portii, dar daca sunt aproape de tinta sutez tare si pe jos. Trebuie sa fii foarte versatil ca executant de lovituri libere, altfel portarul va sti unde tragi. Sunt constient ca o executie, chiar daca nu este foarte puternica, poate fi greu de aparat. De regula imi dau seama imediat dupa lovirea mingii daca va fi gol sau nu. Cand lovesc am grija ca piciorul de sprijin sa se afle in dreptul balonului. Apoi, cu piciorul de sut lovesc in exterior, astfel incat sa imprim o traiectorie curba, dupa care insotesc balonul cu acelasi picior pentru a adauga

forta.Trebuie exersate aceste executii, atunci cand iti ies senzatia este nemaipomenita".a declarat Bale


Gareth Bale a explicat si cum se antreneaza pentru a-si depasi adversarii prin dribling: "Plasez 14 jaloane intr-o arie destul de restransa si incerc sa trec cu mingea la picior printre ele, fara sa le ating, dupa care trag la poarta. Lucrul acesta trebuie repetat pana cand poate fi executat in viteza. Dupa incheierea slalomului, privirea trebuie ridicata mereu, pentru a vedea locul unde trebuie plasat balonul. Nu am tendinta de a trage prea mult din afara careului, dar este bine sa fii pregatit pentru astfel de situatii. Acest exercitiu imbina mai multe aptitudini: viteza, control, flexibilitate si dexteritate".

duminică, 27 martie 2011

Video: Ibrahimovic si-a lovit un coechipier la antrenamentele nationalei!

Chiar daca Suedia n-a jucat in aceasta saptamana, Zlatan Ibrahimovic a tinut totusi treaza atentia asupra Suediei. Starul lui AC Milan este in cantonament cu echipa scandinava, pregatind duelul cu baietii lui Gabi Balint de peste Prut.


Probabil prea motivat pentru meciul cu reprezentativa Moldovei, Ibra s-a harjonit cu un coechipier, mijlocasul Christian Wilhelmsson. Dupa cateva schimburi de replici, Ibra a reactionat si i-a aplicat coechipierului sau o adevarata lovitura de kung-fu.
Vezi lovitura aplicata de Ibra:

Fabregas, prea scump pentru Barcelona!

Interesul din ultimii ani al campioanei Spaniei pentru Cesc Fabregas este cunoscut in lumea fotbalului, Barcelona incercand sa repatrieze mijlocasul in varsta de 23 de ani in vara anului trecut, cand s-a lovit de refuzul categoric al managerului Arsene Wenger. Totusi, catalanii nu au renuntat la ideea transferului celui care este vazut succesorul perfect al lui Xavi de la mijlocul terenulul. 


Arsenal este pregatita anul acesta sa se desparta de capitanul sau, numai ca nu se aseaza la masa tratativelor pentru o suma mai mica de 50 de milioane de euro.Presedintele gruparii catalane, Sandro Rosell a dezmintit zvonurile conform carora Barcelona ar plati aceasta suma uriasa, cu toate ca Fabregas este dorit cu insistenta de tehnicianul Pep Guardiola: "Barca nu este dispusa sa ofere 50 de milioane de euro pentru a-l avea pe Cesc din vara, chiar daca Pep il vrea in unsprezecele sau", a declarat Rosell 


Urmasul lui Juan Laporta a gasit si explicatiile acestei decizii: "In fotbal preturile scad de la un an la altul. Noi am oferit 40 de milioane de euro in vara trecuta, nu putem da 50 acum. Daca antrenorul il va cere in continuare, vom negocia cu Arsenal, iar daca transferul nu se va finaliza, vom astepta alte oportunitati", a mai spus Rosell.

sâmbătă, 26 martie 2011

Chelsea l-a cumparat pe urmasul lui Kaka!

Adolescentul brazilian Lucas Piazon a semnat un precontract cu Chelsea, dupa ce clubul englez a ajuns la un acord de transfer cu formatia braziliana FC Sao Paulo in cadrul careia tanarul mijlocas s-a format ca junior.


Piazon va deveni oficial jucatorul lui Chelsea pe 20 ianuarie 2012, exact in ziua in care Piazon va implini 18 ani si va fi eligibil pentru viza de lucru in Marea Britanie, pana atunci urmand sa continue la Sao Paulo. Campionatul brazilian 2011 demareaza pe 21 mai si se incheie pe 4 decembrie.
Vazut in tara lui Pela ca unul dintre cele mai promitatoare tinere talente, Piazon a iesit in prim-plan dupa ce a fost golgeterul Campionatului Americii de Sud U15 in 2009, aând a marcat zece goluri pe parcursul turneului. Momentan, adolescentul nascut la Sao Paulo este international brazilian la nivel sub 17 ani.


Comparat cu starul lui Real Madrid, Kaka, Lucas Piazon a fost curtat de Juventus, insa Chelsea a luat fata italienilor in cursa pentru semnatura tanarului membru al "Selecao" de tineret. Presa din Albion vehiculeaza o suma de transfer de 6 milioane de euro.

vineri, 25 martie 2011

AC Milan il vrea pe Robben!

AC Milan este pregatit sa-i faca o oferta lui Bayern pentru internationalul olandez Arjen Robben, daca clubul bavarez va accepta sa se desparta de jucator in vara. Rossonerii sunt in cautarea unui mijlocas de banda cu profil ofensiv, iar Robben s-ar plia perfect pe planul tactic al antrenorului Massimiliano Allegri. ”Milan il are deocamdata pe acest post doar pe Ignazio Abate, care nu ajuta prea mult ofensiva. Robben s-ar integra perfect, dar este cale lunga pana la a-l aduce la noi”, a declarat o sursa de la Milanello.
In varsta de 27 de ani, olandezul i-a socat zilele trecute pe fanii lui Bayern, declarand ca nu va accepta sa joace intr-o competitie second-hand ca Europa League. Echipa din Munchen ocupa deocamdata locul 4 in Bundesliga, la 2 puncte de locul pentru calificarea in preliminariile Champions League, cand mai sunt sapte etape pana la final.
Milan, care are toate sansele sa evolueze in toamna direct in grupele Ligii, a avut o campanie inteligenta de achizitii in ultimul sezon, reusind sa obtina gratis serviciile unor jucatori ca Zlatan Ibrahimovic sau Antonio Cassano”Daca Arjen Robben va dori sa plece de la Bayern, noi vom fi cu siguranta interesati de un transfer”, a punctat sursa citata.

joi, 24 martie 2011

Vino pe Drumul Mingii!

Cei de la Bere Timisoreana au dat drumul unei campanii foarte frumoase si interesante - (cu fotbal, suporteri si bere buna) ce isi propune sa adune 1.000 de suporteri adevarati care sa porneasca pe Drumul Mingii.
Timp de 40 de zile suporterii vor conduce mingea finalei pe un drum de 2500 km de la Timisoara la Brasov - orasul unde se va desfasura Finala Cupei Romaniei din acest an.
Campania este sutinuta de legende ale fotbalului romanesc precum Cartu, Bumbescu, Belodedici sau Balaci.

Deci daca te consideri un suporter adevarat si vrei sa mergi alaturi de noi pe Drumul Mingii trebuie sa:
1. Sa intri pe http://www.fotbaladevarat.ro/  si te inregistrezi  + completezi cateva date (nume si parola)
2. Alegi tronsonul de drum pe care vrei sa conduci mingea finalei
3. Strangi cat mai multe puncte cu ajutorul prietenilor si in functie de numarul locurilor disponibile poti fi unul dintre cei 1.000.
Si daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri si informatii poti da un Like pe pagina de Facebook sau / si un follow pe Twitter: @beretimisoreana.
Si chiar daca nu e sa fii ales printre cei 1.000 trebuie mentionat ca in toate cele 7 oraşe în care va poposi campania, vor avea loc evenimente speciale. Toţi iubitorii de fotbal se vor strânge la o bere de tradiţie Timişoreana şi un joc cu mingea alături de legende.

Adebayor: "Nu vin la nationala!"

Emmanuel Adebayor a declarat ca nu are nici cea mai mica intentie sa revina la echipa nationala, dupa ce a vazut moartea cu ochii anul trecut, in timpul Cupei Africii pe Natiuni, cand autocarul echipei sale a fost asaltat cu arme de foc.
Atacantul lui Real Madrid si-a anuntat atunci retragerea din reprezentativa statului Togo, pe motiv de puternic distres emotional, si ramane pe pozitie, in ciuda rugamintilor oficialilor statului african de a se intoarce.
Adebayor a ramas consternat cand a auzit ca se afla pe lista de 22 de jucatori convocati de selectionerul Stephen Keshi pentru partida cu Malawi, din preliminariile Cupei Africii 2012. ”Tocmai am efectuat un antrenament cu Real. Nu am de gand sa plec nicaieri. Nu am promis ca voi juca din nou pentru Togo”, a precizat starul, imprumutat pana in vara la clubul de pe Bernabeu de Manchester City.

miercuri, 23 martie 2011

Vezi 10 mutari care vor soca fotbalul European in 2011!

 Presa engleza a scris marti despre cateva din cele mai fierbinti mutari care se pregatesc la finalul sezonului in Europa.


Fericit pentru ca  tocmai a pus mana din nou pe banderola de capitan al Angliei - John Terry  - este plasat de presa din Anglia pe orbita lui Tottenham unde ar putea ajunge la pachet cu Drogba si Lampard  - nepotul antrenorului Harry Redknapp - scrie The Guardian.


Roman Abramovich nu-i mai vrea la Chelsea de la finalul sezonului si planuieste sa scape de oamenii aflati in declin la echipa. Cei trei sunt cotati de nemtii de la transfermartk.de la peste 80 de milioane de euro.
Magnatul din fruntea lui Chelsea se gandeste la jucatori ca Sergio Aguero, Wesley Sneijder, Alexis Sanchez si Jack Rodwell pentru revolutia de la club. Echipa lui Ancelotti il urmareste si pe mijlocasul lui Everton - Marouane Fellaini - pentru care Real Madrid a facut o oferta de 26 de milioane de euro.


Nu veti auzi niciodata in schimb de astfel de sume aruncate pe jucatori de cei de la Arsenal - Wenger il urmareste pe fundasul lui Cletic - Emilio Izaguirre -  pentru a-l inlocui pe Gael Clichy
francezul de 15 milioane de euro care vrea sa plece la Barcelona. La Londra nu este multumit de salariu iar Guardiola il primeste cu bratele deschise.


Real Madrid e la un pas sa-l trimita in Anglia pe Fernando Gago -  mijlocasul argentinian este dorit de Liverpool dar si de Tottenham. Jucatorul este cotat la 9 milioane de euro.


Nemtii de la Bayern Munchen,lasati afara din Europa de Interul lui Chivu, pregatesc o oferta de 34 de milioane de euro pentru Dimitri Berbatov. Sir Alex Ferguson este dispus sa-l vanda pentru ca bulgarul nu face fata in meciurile importante.


La nivel de banci tehnice una din cele mai tari mutari se pregateste in Franta cred englezii care anunta ca Lyon va renunta la Claude Puel: Didier Deschamps, antrenorul lui Marseille, se pregateste sa-i ia locul!

Mourinho: "Mi-e dor de Anglia! Acolo voi antrena dupa Real!"

Jose Mourinho a recunoscut faptul ca nu va mai putea sta prea mult timp departe de Premier League si ca, dupa ce isi va incheia conturile cu Real Madrid, va reveni in Anglia in viitorul nu foarte indepartat.

"Imi e dor de Anglia si urmatoarea echipa pe care o voi antrena va fi engleza. Au ramas niste treburi neterminate acolo. Si cred ca si Anglia ma vrea inapoi, nu? A fost cea mai placuta parte a carierei mele de antrenor", a spus Mourinho in The Sun.

Conform sursei citate, "The Special One" ar putea alege intre Chelsea (cel mai probabil), Manchester United, Manchester City si Tottenham Hotspur.

Jose Mourinho a antrenat timp de trei sezoane in Premier League (2004-2007), castigand cu Chelsea doua titluri de campion al Angliei, o Cupa a Angliei, doua Cupe ale Ligii si o SuperCupa.

Cristiano Ronaldo: "Messi e cel mai bun din lume!"

Real Madrid si Barcelona au la momentul de fata cei mai buni jucatori din lume, Cristiano Ronaldo si Leo Messi.

Cele doua echipe se lupta pentru suprematie in Primera Division cat si in Liga Campionilor, iar numarul lor de goluri in Primera este egal 27, Messi si Ronaldo par de fi de valori diferite. Argentinianul fiind superior recunoscand chiar si superstarul CR7.

"In momentul de fata, Messi este cel mai bun", a declarat Ronaldo revista franceza Onze.

luni, 21 martie 2011

Pepe si-a prelungit contractul cu Real Madrid! Vezi cat va castiga portughezul!

Pepe si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2015. El va incasa patru milioane de euro pe an si astfel intra in topul celor mai bine platiti fundasi centrali din lume.

Pepe a ajuns pe "Santiago Bernabeu" in 2007 si, in ciuda faptului ca de-a lungul anilor a fost victima accidentarilor, dar si autorul unor acte de indisciplina, acum el este om de baza in echipa. Jose Mourinho il vede drept unul dintre pilonii principali ai lui Real Madrid, asa ca oficialii clubului s-au conformat si i-au propus prelungirea contractului pana in 2015.

Fundasul a acceptat fara ezitare oferta, avand in vedere ca va primi patru milioane de euro pe sezon, suma care il urca pe locul 6 in topul celor mai bine platiti aparatori centrali ai momentului. Vechiul salariu al lui Pepe era de 1,8 milioane de euro.

Mourinho la City? Seicii au pregatit o oferta fabuloasa pentru portughez!

Investitiile masive pe care seicii arabi le-au facut la Manchester City au ramas deocamdata fara niciun rezultat.

Eliminarea din Europa League in fata celor de la Dynamo Kiev si faptul ca se afla doar pe locul patru in Premier League, la 10 puncte de liderul Manchester United, i-a determinat pe arabi sa se gandeasca la inlocuirea lui Roberto Mancini.

Seicii vor sa dea lovitura si au pregatit o oferta fabuloasa pentru aducerea pe banca tehnica a lui Jose Mourinho de la Real Madrid.

Arabii sunt dispusi sa-i plateasca un salariu de 12 milioane de euro pe an portughezului, care in prezent castiga aproximativ 10 milioane de euro la Madrid.
Portughezul a avut cateva contre cu oficialii Realului si nu ar fi exclus sa accepte o reintoarcere în Premier Legue, campionatul care l-a incantat cel mai mult.

Terry din nou capitanul Angliei!

Selectionerul Fabio Capello a anuntat ca John Terry a fost reinstalat pe termen nelimitat in postura de capitan al Angliei, considerand ca pierderea banderolei timp de un an este o pedeapsa suficienta pentru episodul sexual care l-a avut protagonist pe fundas si pe iubita colegului de nationala, Wayne Bridge.
"John a fost liderul echipei si cand nu a purtat banderola, un lider atat in vestiar, cat si pe teren. M-a impresionat atitudinea lui in aceste 12 luni si in mod clar este jucatorul cu cea mai puternica personalitate", a explicat Capello. Selectionerul a adaugat ca optiunea Terry este logica si pentru ca Rio Ferdinand sau Steven Gerrard, care au mai fost capitani la nationala, sunt accidentati.


Capello a admis insa ca Ferdinand s-a declarat iritat de decizia de a-l face din nou capitan pe Terry. "Am fost la Manchester sa vorbesc cu el, dar m-a evitat. Am vrut sa vorbesc cu el fata in fata pentru a-i explica decizia si nu prin telefon. Sper sa se refaca rapid, pentru ca am nevoie de un jucator cu experienta lui", a spus italianul. In schimb, mijlocasul lui Liverpool a declarat ca nu are nicio problema cu purtatorul banderolei, Gerrard dorind doar sa revina cat mai rapid la lot.

duminică, 20 martie 2011

Ronaldo sa accidentat si va lipsi o luna!

Real Madrid a confirmat oficial ca o accidentare la muschii hamstring il va tine pe atacantul Cristiano Ronaldo departe de gazon pe o durata de pana la mijlocul lunii aprilie. Hamstring este denumirea generica pentru o grupare de trei muschi care se afla in spatele partii superioare a piciorului.
Atat Cristiano Ronaldo cat si conationalul Ricardo Carvalho s-au accidentat in timpul derbiului local cu Atletico Madrid (2-1). Ronaldo a fost scos de pe teren de Mourinho, iar la scurt timp dupa meci s-a comunicat ca varful lusitan simte durere îin zona bicepsului femural, parte a grupului de muschi hamstring.
O declaratie publicata astazi pe website-ul clubului spaniol explica starea de sanatate actuala a lui CR7: "Dupa un control medical si o radiografie la spitalul Sanitas, indica faptul ca atacantul Cristiano Ronaldo sufera de o leziune de gradul intai la muschii hamstring ai piciorului stang. Jucatorul va fi indisponibil timp de o luna".
Accidentarea inseamna ca Ronaldo va lipsi de la intalnirile amicale sustinute de selectionata Portugaliei cu Chile si Finlanda, dar si de la meciul lui Real Madrid cu Sporting Gijon din Primera.
Poate chiar mai ingrijorator pentru antrenorul Jose Mourinho este faptul ca ar putea sa nu conteze pe varful portughez in meciul tur cu Tottenham Hotspur  in Liga Campionilor, intr-o perioada in care se plange ca nu are suficiente optiuni pentru compartimentul ofensiv.

ADIO Barcelona! Gareth Bale a semnat un nou contract cu Tottenham!

Garath Bale a pus capat zvonurilor ce il dadeau plecat de la Tottenham si a semnat un nou contrac cu gruparea londoneza la care este legitimat in prezent. Noua intelegere este valabila pana in 2015. Bale, in varsta de 21 de ani, era in atentia mai multor cluburi puternice din Europa, Inter si Barcelona fiind printre ele.

"Ma simt bine la Tottenham. Vreau sa ne mentinem uniti si sper sa putem face perfomanta", a spus Bale.

Fabregas poate ajunge la Barcelona! Vezi ce suma colosala vor londonezii!

Pus sub presiunea castigarii unui titlu iAnglia dupa o pauza de sase ani, Arsenal este dispus sa-l lase pe Cesc Fabregas sa revina la Barcelona, in cazul in care formatia catalana are vointa de a face o cheltuiala majora.
O sursa din anturajul clubului londonez citata de Goal.com pretinde ca Arsenal a fixat suma de transfer a mijlocasului spaniol la 52 milioane de euro.



Dorinta lui Fabregas de a juca din nou pentru clubul pe care l-a parasit cand avea 16 ani este la fel de aprinsa ca si in vara trecuta, insa capitanul lui Arsenal nu se va implica in negocieri pana la sfatsitul actualului sezon.
Mijlocasul cu 58 de selectii internationale a castigat Cupa Mondiala din Africa de Sud alaturi de o reprezentativa a Spaniei alcatuita in majoritate din jucatori ai formatiei Blaugrana. Doi dintre acestia - Carles Puyol si Gerard Pique - au incercat să-l imbrace cu forta in tricoul Barcelonei, la intoarcerea in tara a elevilor lui Vicente del Bosque.

sâmbătă, 19 martie 2011

John Alexander acuza tragerile la sorti din Liga Campionilor: "E pacat ca echipele engleze vor juca impreuna!"

In urma tragerii la sorti de ieri, doua mari cluburi din Anglia se vor duela in sferturile Ligii Campionilor.

Chelsea si Manchester United vor fi nevoite sa joace una impotriva celeilate pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei.

Secretarul clubului de pe Old Trafford, John Alexander, s-a declarat dezamagit de aceasta tragere si a spus ca este pacat ca Manchester va fi nevoita sa infrunte in sferturi rivala Chelsea.

"Este pacat ca echipele engleze au fost extrase impreuna. Avem un record bun impotriva cluburilor din Anglia, in cupele europene si sunt convins ca Sir Alex Ferguson va fi pregatit. Ambele formatii au sanse sa castige atat Liga Campionilor cat si Premier League. Noi am vrut doar sa evitam o intalnire cu Barcelona.", a spus Alexander.

Castigatoarea dintre cele doua va juca in semifinale impotriva castigătoarei dintre Inter Milano si Schalke 04.

vineri, 18 martie 2011

Ozil: "Vrem sa jucam semifinalele Ligii cu Barcelona. Ne vom razbuna!"

Un lucru este cert, nu vom avea o finala Real Madrid - Barcelona! Jucatorii lui Real nu-si fac griji, vor sa o zdrobeasca pe Barcelona in semifinale pentru a-si lua revansa dupa umilinta cu 5-0 de pe Camp Nou.


"Se vede ca jucatorii Barcelonei joaca impreuna de mai multi ani, insa noi suntem o echipa tanara cu mult potential. Dupa fiecare meci suntem mai puternici si mai buni. Sunt sigur ca scorul de pe Camp Nou este irepetabil. Am evoluat destul de mult incat sa batem Barcelona intr-o dubla mansa", a spus Mesut Ozil.

Sferturile Ligii: Barcelona - Sahtior, Real Madrid - Tottenham! Vezi si celelalte meciuri!

Ce tragere in Liga Campionilor! Mircea Lucescu se bate cu Barcelona lui Guardiola, in timp ce englezii au derby intre ei: Chelsea - Manchester United. Realul lui Mourinho a dat peste senzatia anului, Tottenham! 


SFERTURI:
1 Real Madrid - Tottenham
2 Chelsea - Manchester United
3 Barcelona - Sahtior
4 Inter - Schalke

Sferturile de finala vor avea loc la 5/6 aprilie (turul) si 12/13 aprilie (returul).

Programul semifinalelor (26/27 aprilie - turul - 3/4 mai returul) este urmatorul:
Semifinala 1: Castigatoarea meci 4 - Castigatorea meci 2
Semifinale 2: Castigatoarea meci 1 - Castigatoarea meci 3

Finala va avea loc la 28 mai, la Londra, cand castigatoarea semifinalei 2 va fi considerata gazda in intalnirea cu invingatoarea din semifinala 1.

Manchester City afara din Europa!

Desi au castigat, englezii parasesc competitia europeana, fiind invinsi la general de slavi cu 2-1.
Porniti cu un handicap serios de doua goluri, dupa ce au pierdut sec la Kiev cu 2-0, oamenii lui City sperau intr-o minune pe teren propriu, afisand un prim 11 pe teren fara mari absenti. Jocul a fost unul frumos, cu ritm, placut ochiului, doua echipe de mare anvergura, care au vrut astazi sa joace un fotbal spectacol. Golurile au fost singurul "condiment" lipsa al acestui show, singura reusita a primului mitan fiind realizata de Kolarov, cu 6 minute inainte de pauza.


Fundasul slav a marcat din faza fixa, o lovitura libera de la mica distanta, sutul sau venind dupa pasa scurta a lui David Silva. Sovkovsky a fost mascat si a inghitit acest gol ca pe o bomboana otravita, Manchester apropiindu-se la un gol de prelungiri. Paradoxal este ca englezii au marcat la 3 minute dupa ce Balotelli a fost eliminat direct, in minutul 36 "SuperMario" primind rosu dupa un gest total prost pe un teren sportiv.

Acelasi atacant italian a avut o ocazie uriasa in minutul 3, cand la trei metri de poarta adversa a sutat in tribune...Oricat s-au straduit baietii lui Mancini sa atace poarta lui Sovkovsky dupa pauza, nimic nu a mai iesit. O aparare eroica a ucrainienilor, care a rezistat pana la final cu mari emotii, Tevez fiind cel mai aproape de 2-0, in prelungiri, cand i-a lipsit un varf de bocanc pentru a devia mingea in poarta. Dinamo Kiev triumfa la general cu 2-1 si merge in sferturile comptitiei!