duminică, 30 decembrie 2012

Chelsea negociaza in acest moment cu un super atacant. Vezi suma oferita de Abramovich!

Patronul lui Chelsea vrea sa  aduca o concurenta serioasa pentru Fernando Torres. Spaniolul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor si de aceea rusul s-a decis sa aduca un atacant pur sange.
Conducerea clubului londonez se  vor intalni in aceasta seara cu sefii celor de la Newcastle pentru a negocia transferul lui Demba Ba pe Stamford Bridge. Acesta este al treilea cel mai bun marcator (36 de goluri) din Premier League dupa Van Persie (56) si Rooney (43).

Pretul lui Demba Ba este de 10 milioane de euro, aceasta fiind clauza de reziliere a atacantului, acesta urmand sa castige 3 milioane pe an.

vineri, 28 decembrie 2012

Real face prima oferta oficiala pentru Bale. Vezi raspunzul dat de englezi

Conform celor de la Marca, Real Madrid a facut astazi prima oferta oficiala pentru mijlocasul galez a celor de la Tottenham. Spaniolii mai spun ca Perez e dispus sa plateasca 40 de milioane de euro pentru al aduce pe Gareth Bale pe Santiago Bernabeu.

Englezii se tin tare, chiar daca suma este una consistenta. Antrenorul celor de la Spurs, Andre Villas-Boas spune ca transferul nu se poate realiza sub nicio forma in aceasta iarna.

Degeaba incearca Florentino Perez sa cumpere toata spuma fotbalului mondial, in acest sezon campionatul e pierdut. Galacticii se afla pe locul 3 in campionat la o diferenta de 7 puncte de Atletico Madrid si la 16 puncte de Barcelona.

joi, 27 decembrie 2012

PSG a mai transferat un super atacant. Seicii au platit 45 de milioane!

PSG isi face super echipa pentru primavara Ligii Campionilor in acest sezon.
"Atacantul brazilian Lucas Moura a fost transferat de la Sao Paulo la Paris Saint-Germain in schimbul sumei de 45 de milioane de euro, cele doua grupari intelegandu-se in privinta tranzantiei inca din vara", anunta L'Equipe.

Paris Saint-Germain anuntase din luna august ca Moura va evolua la echipa franceza din ianuarie 2013. Lucas Moura, care va face cuplu de atac cu Ibrahimovici, a evoluat ultimele doua sezoane la Sao Paulo.
PSG joaca cu spaniolii de la Valencia in optimile Ligii Campionilor. O mutare surprinzatoare din partea francezilor avand in vedere ca multe surse din Franta il vedeau pe Falcao langa Ibrahimovic din ianuarie.

miercuri, 26 decembrie 2012

De the boxing day Lampard a primit cea mai proasta veste.

Conducerea clubului londonez l-a anuntat astazi pe Frank Lampard (34 ani) dupa meciul castigat de Chelsea in fata celor de la Norwich scor final 1-0 sa isi caute echipa de pe 1 Ianuarie. Mijlocasul care a evoluat 11 sezoane in tricoul lui Chelsea va fi nevoit sa isi gaseasca un alt club la care sa isi incheie cariera.

"Frank este foarte afectat. El vrea sa joace in continuare pentru Chelsea, dar i-au spus sa isi gaseasca alta echipa in perioada de transferuri din ianuarie. Nu ii vine sa creada. Tot ce vrea este sa joace pentru Chelsea. Acest club este totul pentru el" a declarat o sursa din apropierea clubului pentru The Sun.


In cele 11 sezoane petrecute pe Stamford Bridge, Lampard a castigat de trei ori campionatul, de patru ori Cupa Angliei, de doua ori Cupa Ligii si o singura data trofeul Champions League.
Parerea mea este ca Abramovic trebuia sa ii prelungeasca contractul si asa mai are un an maxim doi si apoi se retrage... nu e prima decisie proasta pe care o ia magnatul rus de cand a venit la conducerea acestui club. Una dintre ele este "marea afacere Fernando Torres". 
Se pare ca odata cu noul an Chelsea isi va mai pierde un simbol. Tot respectul pentru Super Frank.

marți, 25 decembrie 2012

Craciun Fericit!

SportRadar ureaza cititorilor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

Rafa Benitez: Torres isi doreste un rival

Rafael Benitez a  declarat pentru Chelsea TV ca Fernando Torres nu se opune aducerii unui atacant pe Stamford Bridge in ianuarie si este gata sa lupte pentru postul de titular.

Torres in cele 18 luni de cand e la Chelsea a stat mereu in umbra celui mai prolific atacant din istoria clubului Didier Drogba si a admis ca nu mai vrea sa mai treaca prin asta inca o data. Dar se pare ca jucatorul de 50 de milioane de lire incepe sa-si recapete forma sa de la Liverpool sub comanda lui Benitez.

"El stie ca are nevoie de copetitie, noi stim ca trebuie sa existe competitie. Cand cumperi un jucatori in ianuarie mereu exista intrebare: Care sa fie? Care jucator este disponibil, care jucator este destul de bun pentru a face fata conditiilor noastre?
Fernando este gata sa lupte pentru locul sau. Nu are nicio problema cu aducerea unui atacant, deoarece are foarte multa incredere in el si se bucura de fotbal in acest moment." a declarat Benitez dupa victoria cu Aston Villa.

Bastos a fost vandut in Arabia Saudita

CFR Cluj l-a vandut pe Rafael Bastos la Al Nassr pentru suma de 2,3 milioane de euro, o afacere destul de buna si gresita (parerea mea) luand in considerare ca in primavara Europa League ii vor intalni pe italienii de la Inter Milano.

"Le sunt recunoscator celor de la CFR Cluj pentru sansa pe care mi-au acordat-o. Am scris numele meu in cartea de istorie a clubului si am obtinut rezultate foarte bune la aceasta echipa. Acum incep un nou proiect in Arabia Saudita si privesc inainte. Sunt mai matur ca oricand si vreau sa fac o treaba buna la noua mea echipa" a spus Bastos dupa transferul de la CFR Cluj la Al Nassr.

Jucatorul care a facut senzatie in Liga Campionilor va avea un salariu mare in Arabia Saudita - 900.000 de euro pe an.

luni, 24 decembrie 2012

Ce cadou va-ti dori de la Mos Craciun?

Suntem in Ajunul Craciunului cu doar cateva ore inainte de a veni Mosul, si m-am gandit sa "il ajut" pe Mos in cautarea cadourilor. De cand eram mic imi doream o minge cu echipa preferata (inca mai astept acel cadou).

Tu ce minge iti doresti?

Transferul lui Sturridge la Liverpool e ca si facut


Daniel Sturridge o va parasi pe Chelsea in acesta iarna, iar destinatia sa va vi Liverpool. Suma transferului se anunta a fi in jurul a 12 milioane de lire. Daca Chelsea e dispusa sa vand atacantul de rezerva si ramane doar cu Torres cu mult sub asteptarile tuturor, sunt sanse mari ca in perioada de transferuri Chelsea sa faca cateva mutari.

In prim plan se afla columbianul Radamel Falcao, insa exista si alte nume mai putin sonore care au starnit interesul albastrilor. Londonezii il urmaresc de ceva vreme pe Bafetimbi Gomis, atacantul celor de la Lyon, Theo Wallcot de la Arsenal si Marouane Fellaini, mijlocasul celor de la Everton.

duminică, 23 decembrie 2012

Video: Ferguson a explodat pe banca la meciul cu Swansea cand a vazut ce i s-a intampla lui V.Persie

Ashley Williams a provocat un scandal monstru in Anglia in meciul cu Manchester United scor final 1-1. Fundasul lui Swansea si-a pierdut mintile in minutul 77 cand a sutat dintr-un metru mingea in capul lui Van Persie.

Ferguson a declarat dupa meci: "Putea sa-mi omoare jucatorul, a fost un gest intentionat".
Williams a explicat incidentul spunand ca a vrut sa indeparteze pericolul pentru poarta sa si ca o sa ii ceara scuze olandezului pentru cele intamplate.

Steaua Bucuresti si CFR Cluj in Europa League

Steaua Bucuresti va intalni in 16-zicimile Europa League pe Ajax Amsterdam, iar cei de la CFR ii vor intalni pe italienii de la Interationale Milano.
UEFA a anuntat si programul meciurilor pentru aceasta competitie.

Celelalte meciuri:

Bate Borisov - Fenerbahçe
Inter Milano - CFR Cluj
Levante - Olympiacos
Zenit St. Petersburg - Liverpool
Dinamo Kiev - Bordeaux
Bayern Leverkusen - Benfica Lisabona
Newcastel - Metalist Kharkiv
Stuttgart - Genk
Atletico Madrid - Rubin Kazan
Ajax Amsterdam - Steaua Bucuresti
Basel - Dnipro Dnipropetrovsk
Anzhi Makhachkala - Hannover
Sparta Praha - Chelsea Londra
Borussia Mönchengladbach - Lazio
Tottenham - Lyon
Napoli - Victoria Plzen

Castigatoare dintre Ajax si Steaua va intalni in urmatoarea etapa castigatoare dintre Sparta Praha si Chelsea Londra. CFR Cluj daca va reusi sa treaca de Inter Milano ii vor intalni pe castigatorii dintre Tottenham si Olimpique Lyon.

In conditiile in care Steaua va reusi sa se impuie in fata celor de la Ajax sunt sanse mari ca Chelsea sa ajunga in primavara acestui an la Bucuresti.

Am revenit!

Dupa o perioadata indelungata de pauza, am revenit si vreau sa-mi continui treaba pe SportRadar.