luni, 4 februarie 2013

Cheia revenirii lui Mourinho la Chelsea!


Real Madrid a pierdut cu Granada si este la 16 puncte de Barcelona. In sanul echipei domnesc animozitatile si s-au format bisericute. Presa spaniola si o parte a fanilor îl vor plecat pe Jose Mourinho. In Anglia, Chelsea nu a mai castigat de cinci meciuri, iar Rafa Benitez e pe faras. Ingredientele unei noi exclusivitati a presei engleze: Mourinho se intoarce pe Stamford Bridge. Conform jurnalistilor britanici, The Special One este deja in negocieri cu Chelsea pentru un nou "descalecat" in vara.
Roman Abramovich s-a saturat sa vada cum formatiile din Manchester ii iau "fata" si titlurile de campioni, asa ca vrea sa apeleze la o mai veche cunostinta care stie cum poate fi redresata corabia albastra. Desi nu s-au despartit in cele mai bune conditii, magnatul rus este dispus la o impacare cu omul care ii poate reconstrui echipa, mai scrie presa din Albion.

Paris Saint-Germain ar putea sa-l deturneze pe lusitan
Mourinho nu a ascuns niciodata ca va reveni in Anglia dupa ce isi va fi incheiat aventura la Real Madrid, dar intre timp pe fir a intrat si Paris Saint Germain, iar lusitanul, in trufia sa, nu ar spune nu castigarii titlului intr-un al cincilea campionat puternic din Europa.
Conform surselor citate, cheia tranzactiei sta acum in mana lui Roman Abramovich. Un telefon al patronului lui Chelsea ar putea fi decisiv in a-l convinge pe Mou sa accepte o revenire la echipa londoneza. Pana atunci, portughezul mai are sanse la doua din trei trofee la Real Madrid: Cupa Regelui si Liga Campionilor, dar o plecare a sa cel mai tarziu in vara este tot mai probabila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu