sâmbătă, 17 septembrie 2011

Dilema lui Villas-Boas inainte de meciul cu Manchester United! Fernando Torres sau Daniel Sturridge?

Chelsea se va deplasa in acest weekend pe Old Trafford, unde va juca impotriva lui Manchester United duminica, de la ora 18:00,(ora Romaniei) in etapa a cincea din Premier League. Acesta va fi primul examen important pentru portughezul Andre Villas-Boas, care este neinvins la Chelsea de cand a preluat echipa. 


Lusitanul are insa o dilema serioasa inainte de duelul cu "diavolii" lui Sir Alex Ferguson. Fara Didier Drogba, aflat in recuperare dupa accidentarea horror suferita in partida cu Norwich, atacul londonezilor este in pioneze, iar tehnicianul lui Chelsea trebuie sa aleaga perechea lui Anelka din atac.


Dupa ce a fost tinut pe banca in ultimele partide, Anelka va fi cel mai probabil trimis in teren inca din primul minut impotriva lui United, iar alaturi de el ar putea aparea Fernando Torres sau Daniel Sturridge. Tanarul Sturridge a marcat golul saptamanii trecute in Anglia, cu un calcai de mare efect care a decis victoria "albastrilor" de pe terenul lui Sunderland (2-1).


Villas-Boas l-a titularizat apoi si in Liga Campionilor, dar Sturridge a fost destul de sters contra lui Bayer Leverkusen, intr-un meci in care a stralucit de aceasta data Fernando Torres. Ibericul de 50 de milioane de euro n-a marcat nici acum, dar a fost foarte activ si a dat ambele assisturi de la golurile gazdelor, astfel ca are prima sansa la titularizare duminica dupa amiaza. 


FERGUSON ARE PROBLEME DE LOT
Villas Boas trebuie sa se decida pana la ora meciului ce formula ofensiva va alege, iar londonezii sunt hotarati sa profite de problemele mari de lot cu care se confrunta Manchester United. La derbyul cu Chelsea vor lipsi in continuare Rio Ferdinand si Nemanja Vidici, titularii de drept din defensiva "alb-rotilor".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu