luni, 28 martie 2011

Redknapp: "Plecarea lui Mourinho a saracit fotbalul englez!"

Real Madrid si Tottenham Hotspur se vor lupta pentru un loc in semifinalele Uefa Champions League, iar meciul dintre cei doi antrenori va fi unul extrem de interesant. Deocamdata este unul amical, intrucat atat Jose Mourinho cat si Harry Redknapp se complimenteaza reciproc.


Acum a venit randul actualului manager de la Tottenham Hotspur sa vorbeasca laudativ la adresa antrenorului madrilen: "Mourinho are un caracter foarte puternic si asta se incadreaza perfect in pasiunea si naturaletea jocului nostru. Fotbalul englez a saracit dupa plecarea acestuia de acum patru ani asa ca trebuie sa il tratam cum se cuvine atunci cand va veni aici" a declarat managerul celor de la Tottenham.


Antrenorul englez spune ca relatia sa cu Jose Mourinho a inceput in 2007 pe cand "The Special One" antrena Chelsea: "Mourinho este un om entuziast si inteligent ceea ce a si demonstrat in toate tarile in care a antrenat. In 2007 era in lupta directa pentru titlul cu Manchester. Atunci eu eram la Portsmouth si am facut un meci excelent castigat cu 2-1 in fata lui United. La final mi-a trimis un SMS in care spunea: "Felicitari pentru rezultat. Iti multumesc". Cred ca cei care ii contesta calitatea de antrenor lui Mourinho sunt doar invidiosi, nu ai cum sa nu il apreciezi" a incheiat Harry Redknapp.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu