miercuri, 26 decembrie 2012

De the boxing day Lampard a primit cea mai proasta veste.

Conducerea clubului londonez l-a anuntat astazi pe Frank Lampard (34 ani) dupa meciul castigat de Chelsea in fata celor de la Norwich scor final 1-0 sa isi caute echipa de pe 1 Ianuarie. Mijlocasul care a evoluat 11 sezoane in tricoul lui Chelsea va fi nevoit sa isi gaseasca un alt club la care sa isi incheie cariera.


"Frank este foarte afectat. El vrea sa joace in continuare pentru Chelsea, dar i-au spus sa isi gaseasca alta echipa in perioada de transferuri din ianuarie. Nu ii vine sa creada. Tot ce vrea este sa joace pentru Chelsea. Acest club este totul pentru el" a declarat o sursa din apropierea clubului pentru The Sun.


In cele 11 sezoane petrecute pe Stamford Bridge, Lampard a castigat de trei ori campionatul, de patru ori Cupa Angliei, de doua ori Cupa Ligii si o singura data trofeul Champions League.
Parerea mea este ca Abramovic trebuia sa ii prelungeasca contractul si asa mai are un an maxim doi si apoi se retrage... nu e prima decisie proasta pe care o ia magnatul rus de cand a venit la conducerea acestui club. Una dintre ele este "marea afacere Fernando Torres". 
Se pare ca odata cu noul an Chelsea isi va mai pierde un simbol. Tot respectul pentru Super Frank.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu