miercuri, 2 februarie 2011

Mourinho vrea cupa cu orice pret!

Jose Mourinho, vestit pentru interesul pe care il acorda pentru orice competitie in care este implicata echipa sa, este constient de importanta meciului retur din semifinalele Cupei Spaniei, pe care Real il va disputa miercuri seara, in fata propriilor suporteri, impotriva celor de la FC Sevilla.


Fostul antrenor de la Chelsea si Inter nu se considera calificat inca in finala: "Au trecut multi ani de cand Real nu a mai jucat o finala de Cupa a Spaniei, dar anul acesta suntem la un singur pas. Va fi foarte greu pentru ca scorul inregistrat in tur lasa deschisa lupta pentru calificare".


Portughezul spera ca fanii sa fie alaturi de echipa, in ciuda rezultatelor deloc convingatoare pe care madrilenii le-au obtinut in luna ianuarie: "Jucatorii mei sunt incantati de ideea de a juca finala, in urma meciului cu Sevilla. Vom ajunge acolo daca vom reusi un rezultat de egalitate. Ma astept ca suporterii de pe Santiago Bernabeu sa ne ajute in dorinta noastra de a ajunge in  ultimul act. Echipa are nevoie de suportul publicului".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu