luni, 28 martie 2011

Mario Balotelli risca o sanctiune disciplinara! Vezi de ce!

Ultima boacana pe care a facut-o atacantul italian de origine ghaneza este aruncarea cu sageti folosite la jocul de darts spre un grup de jucatori ai echipei de tineret. Incidentul s-a petrecut in cantonamentul lui City de la Carrington, unde Balotelli i-a ”bombardat” pe fotbalistii in cauza cu respectivele mini-torpile aruncate de la o fereastra, declarand ulterior ca se plictisea si n-a gasit altceva mai bun de facut.


De cand a fost adus de la Inter Milano, in vara anului trecut, Balotelli a avut grija sa dea de bucluc constant. La doar cateva saptamani dupa ce a semnat cu City, Mario a fost implicat intr-un accident rutier la Manchester, facandu-si zob automobilul Audi A8 dupa o coliziune frontala cu un alt vehicul, accident din care a scapat teafar. Actele de indisciplina pe teren l-au facut un client obisnuit pentru arbitri. A fost eliminat in meciul cu West Bromwich din noiembrie, a adunat 9 cartonase galbene in 21 de partide pentru City in Premier League, iar in dubla cu Dynamo Kiev
din Europa League si-a lasat coechipierii balta in ambele manse. In meciul tur din Ucraina, Balotelli a acuzat o stare alergica din cauza gazonului si a trebuit schimbat la putin timp dupa ce intrase pe teren, iar in retur a fost eliminat, dinamitand astfel sansele echipei engleze la calificare.


Acest incident l-a iritat teribil pe Mancini, care a declarat ca s-a simtit tradat de Balotelli. ”Este un jucator tanar, dar care ar trebui sa inceapa sa-si foloseasca creierul. Am avut incredere in el suta la suta, dar m-a dezamagit. Este un jucator fantastic, iar talentul sau merita mai mult”, s-a lamentat tehnicianul italian.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu