sâmbătă, 22 octombrie 2011

Arsene Wenger: "Imi doresc o remiza in derbyul orasului Manchester!"



Managerul francez Arsene Wenger a afirmat intr-un interviu acordat site-ului oficial al tunarilor ca un egal in derbyul orasului Manchester, intre cele doua echipe care arata o forma exceptionala, ar fi cel mai avantajos rezultat pentru celelalte echipe din Premier League.


"Ambele echipele sunt de urmarit. Amandoua au un start bun de sezon si sunt doua trupe solide. Nu te astepti de la ele sa piarda prea multe puncte, dar cred ca inca se poate vedea diferenta pentru City si United in Champions League. Asadar, toata lumea va pierde puncte. E prea devreme pentru a spune ca meciul de duminica e decisiv, e incredibil cat de repede unii oameni trag concluzii.


Sa nu uitam ca s-au jucat opt meciuri si ca urmeaza altele 30. Niciodata campionatul nu s-a decis dupa noua etape. Va fi un meci interesant de vazut, dar indiferent de ce s-ar intampla in acest meci, campionatul se va disputa. Pentru toti cei neimplicati in acest derby, cel mai interesant rezultat este o remiza.", a declarat antrenorul lui Arsenal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu