marți, 8 noiembrie 2011

Nationala Belgiei, fara Lukaku la meciul cu Romania!


Selectionerul nationalei Belgiei, Georges Leekens, a declarat ca atacantul Romelu Lukaku (Chelsea) este accidentat si nu va evolua in meciul amical cu Romania de vineri, tehnicianul adaugand ca a stabilit pana acum doar un titular, portarul Gillet, informeaza cotidianul belgian De Standaard.

"Cu Romania, in poarta va fi Gillet, in timp ce Courtois isi va primi sansa cu Franta. Acesta este singurul lucru cert momentan. In linia mediana e posibil sa fie fostul ax central de la Standard Liege si anume Fellaini, Defour si Witsel. Din pacate, in pacate in atac nu-l voi putea folosi pe Lukaku la meciul cu Romania, are o accidentare. Astfel, in ofensiva ii mai am pe Mirallas si Vossen", a spus Leekens.

Presa belgiana scrie ca pe langa jucatorii enumerati de antrenor, din primul 11 probabil mai fac parte Nainggolan, Chadli, Vermaelen si Dembele, in timp ce Simons si Odjidja-Ofoe ar putea fi menajati, alaturi de Lukaku.

Georges Leekens a precizat ca , dupa accindetarea lui Nicolas Lombaerts, a vrut sa-l convoace in locul acestuia pe fundasul Pocognolo de la Standard Liege, insa si el a declinat convocarea deoarece are probleme musculare. In aceste conditii, selectionerul a decis sa nu mai cheme pe nimeni.

Portarul Jean-Francois Gillet (Bologna) a afirmat ca partidele amicale cu Romania si Franta reprezinta un nou inceput pentru nationala Belgiei.

"Am pus punct si o luam de la capat, dupa ratarea calificarii la Euro 2012. In aceeasi situatie este si Romania. Trebuie sa dam pagina si sa aratam ca Belgia are jucatori talentati si valorosi. Speram sa facem un joc bun", a spus Gillet.

Mijlocasul Radja Nainggolan (Cagliari) a subliniat ca echipa Belgiei va trata foarte serios meciul cu Romania, care da startul pregatirilo pentru preliminariile CM2014.

Romania va disputa un amical contra Belgiei, pe stadionul "Maurice Dufresne" din Liege, in 11 Noiembrie, fiind posibila desfasurarea unui al doilea meci-test, cu Grecia, in data de 15 Noiembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu