miercuri, 2 noiembrie 2011

Valencia invinge Leverkusen. Chelsea isi continua forma proasta!



Chelsea continua forma proasta pe care o traverseaza de cateva zile. Dupa ce a pierdut in Premier League contactul cu gruparile din Manchester pierzand sase puncte cu Arsenal si Queen’s Park Rangers, echipa lui Andre Villas Boas a remizat in deplasare la Genk, scor 1-1.


Brazilianul Ramires a deschis scorul pentru englezi din pasa lui Fernando Torres iar cu cinci minute inainte de pauza, David Luiz a ratat o lovitura de la unsprezece metri. La reluare, gazdele au fortat si cu putin noroc, Vossen a reusit sa egaleze pentru Genk. 1-1 rezultat final, dar Chelsea ramane lider in grupa E cu 8 puncte, doua mai multe decat Leverkusen si trei peste Valencia.


Cele doua amintite mai sus s-au intalnit pe Mestalla in celalalt meci al grupei. Au castigat gazdele cu 3-1, dupa ce au inceput practic meciul de la 1-0. Brazilianul Jonas a intrat in istorie cu cel mai rapid gol marca in Champions League, deschizand scorul in secunda 9.


Kiessling a egalat in minutul 31 pentru germani, dar golgeterul Roberto Soldado a punctat in minutul 65 pentru 2-1. Fundasul central, Adil Rami a facut 3-1 si a adus al cincilea punct in grupa pentru lilieci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu