marți, 8 noiembrie 2011

Wilshere, pe viata la Arsenal!



Jack Wilshere s-a aflat in structura clubului Arsenal de la varsta de noua ani si a inceput sa se impuna in prima echipa la inceputul sezonului trecut, dupa un scurt pasaj la Bolton Wanderers, unde a fost imprumutat in a doua jumatate a stagiunii 2009-10.


Cu toate ca este momentan indisponibil pana cel putin in ianuarie sau februarie, din cauza unei operatii majore la glezna, Wilshere este hotarat sa joace la Arsenal pentru tot restul carierei.


"Pot eu sa promit fidelitate lui Arsenal pentru totdeauna? Da, pot sa promit acest lucru" , a declarat in fata reporterilor tanarul din Stevenage, oraselul englez care l-a dat lumii si pe Lewis Hamilton, campionul mondial de F1 din 2008.


"Sunt la acest club de cand aveam noua ani si am invatat sa-l iubesc. De la vremurile lui Patrick Vieira, pana la cele ale lui Dennis Bergkamp sau Cesc Fabregas, i-a vazut pe toti venind si plecand. Dar acum exista o recolta de noi jucatori, ca Aaron Ramsey, Kieran Gibbs si cu mine. Speram sa cream ceva special. Iubesc acest club si vreau sa fac parte din viitorul sau" , a explicat Jack Wilshere.


Arsenal s-a remontat dupa un inceput slab de sezon si a urcat pana pe locul al saptelea in Premier League. Trupa lui Arsene Wenger castigase in ultimele patru etape de campionat inaintea recentei infrangeri administrate de rivala Tottenham Hotspur, pe 2 octombrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu