miercuri, 9 ianuarie 2013

CE NEBUNIE! Abramovich cauta un nou antrenor pentru Chelsea! Vezi pe cine vrea rusul si cine e favorit!

Desi nu mai e considerat doar antrenor interimar la Chelsea, fiind numit antrenor principal, Rafa Benitez are sanse minime sa ramana si din vara la campioana Europei. Rafa Benitez a preluat echipa de la Roberto Di Matteo la sfarsitul lui noiembrie si desi l-a convins pe Abramovici ca a ales bine, infrangerea din finala Campionatul Mondial al cluburilor i-a semnat sentinta. 


Benitez va ramane pana in vara la Chelsea cand Abramovici spera sa reuseasca sa-l convinga pe Pep Guardiola. In cazul in care antrenorul catalan refuza oferta lui Chelsea, londonezii vor incerca sa-i aduca pe Jose Mourinho, Jurgen Klopp sau Diego Simeone, scriu cei de la The London Evening Standard!

Cum varianta Mourinho este improbabila din cauza modului in care a parasit-o pe Chelsea in 2007 iar antrenorul Borussiei Dortmund a declarat recent ca nu va merge niciodata in Premier League, Diego Simeone pare favorit la banca lui Chelsea! Cu atat mai mult cu cat acestia il doresc enorm si pe Radamel Falcao, jucator pe care Simeone l-a facut sa straluceasca in ultimele 2 sezoane, punctul culminant pentru cei doi fiind castigarea trofeului Europa League la Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu