miercuri, 23 ianuarie 2013

Sougou e foarte aproape de Marseille! Mai trebuie doar semnatura!


Cluburile CFR Cluj si Olympique Marseille au ajuns la un acord, marti seara, pentru transferul lui Modou Sougou la gruparea franceza. Echipa ardeleana va primi suma de 3 milioane de euro in schimbul atacantului, iar senegalezul va semna un contract pe trei ani si jumatate cu gruparea franceza. 
Potrivit eurosport.fr, amanarea meciului din Cupa Frantei cu Rouen a permis oficialilor echipei din Marsilia sa accelereze tratativele cu CFR Cluj, care solicitau patru milioane pentru jucator, insa in cele din urmăas-ar fi ajuns la un acord pentru trei milioane de euro.

Senegalezul a fost adus de CFR Cluj gratis, din postura de jucator liber de contract, dupa ce acesta si-a incheiat conturile cu portughezii de la Academica Coimbra. 
Sougou a semnat cu echipa din Gruia in vara lui 2011 si a purtat tricoul visiniu in 55 de meciuri in toate competitiile, in care a marcat de 15 ori. 
Memorabile raman cele doua reusite din deplasarea de la Basel, care au asigurat practic calificarea CFR-ului in grupele Champions League. 

4.000.000 de euro e cota de piata a lui Sougou
0 euro a platit CFR Cluj pentru Sougou
5 goluri in 22 de meciuri a reusit Sougou pentru CFR in acest sezon

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu