marți, 29 ianuarie 2013

Real Madrid si Barcelona se intalnesc din nou! Vezi ce zice Ronaldo despre acest meci!

Messi si Cristiano Ronaldo vor fi din nou fata in fata in doua meciuri care se anunta de foc. Barca si Real se vor intalni in semifinalele Cupei Spaniei. Primul meci se joaca pe Bernabeu, iar Cristiano nu se poate gandi la altceva decat la revansa. In a doua semifinala, Atletico se va lupta pentru un loc in finala cu Sevilla. 
Realul va juca impotriva Barcelonei fara Iker Casillas, care va sta 3 luni dupa ce si-a rupt mana stanga. Mourinho nu va putea conta nici pe Sergio Ramos, Fabio Coentrao si Angel di Maria.

"Ne asteapta un meci important si foarte greu. Suntem gazde si asta ne poate da posibilitatea sa obtinem un rezultat bun. Ne vor lipsi cativa jucatori cheie, dar asta nu ar trebui sa fie o scuza pentru un eventual esec. Trebuie sa jucam bine, deoarece Barcelona este un club incredibil", a spus Ronaldo in El Mundo Deportivo.

1 comentarii:

Ronaldo nu ar declara niciodata ceva pentru El Mundo Deportivo pentru ca acela este un ziar de casa al Barcelonei. Poate El Mundo Deportivo a preluat de la Marca/As.

Trimiteți un comentariu