vineri, 4 ianuarie 2013

John Terry il sustine pe Lampard. Vezi ce spune despre plecare lui Frank de la Chelsea!

Chelsea se va desparti aproape singur de Frank Lampard in vara, iar vestea ca mijlocasului nu-i va fi prelungit contractul, i-a nemultumit pe fanii gruparii londoneze. Suporterii nu sunt insa singurii dezamagiti de situatia creata in jurul omului care a evoluat 570 de partide pentru londonezi.


John Terry capitanul albastrilor, (in momentul de faca accidentat) a postat un mesaj de sustinere pentru pentru colegul sau: "Ca sunt devastat este putin spus. Ar trebui sa retragem tricoul cu numarul 8 in onoarea lui Super Frank".
Lampard si Terry au fost colegi inca de la juniorii lui West Ham, iar din 2001 joaca impreuna pentru Chelsea FC si in echipa nationala a Angliei.

Am tot respectul pentru Frank avand in vedere ce a facut pentru Chelsea. A fost alauri de echipa si la bine si la rau. A stiut cand si cum sa isi spuie punctul de vedere. Lampard este o adevarata legenda pentru albastri, 11 ani nu sunt nimica toata. Eu daca as fi in locul lui Roman Abramovich i-as prelungi contractul pentru ca merita sa se retraga de la clubul care la consacrat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu