marți, 29 ianuarie 2013

Nebunie in Turcia! Fanii Galatei au innebunit cand au vazut prima poza cu Drogba in tricoul echipei lor!

Didier Drogba este oficial jucatorul celor de la Galatasaray, acesta confirmand ca va juca in Turcia pentru urmatoarele 18 luni.Drogba a scapat in sfarsit de cosmarul din China, de la Shanghai Shenhua, si s-a intors in fotbalul european. Atacantul de origine ivoriana a semnat azi-noapte un contract cu Galatasaray, fiind convins cu un salariu urias, dar si de ambitia oficialilor turci, care anunta ca vor sa joace chiar o semi-finala de Liga Campionilor.


In varsta de 34 de ani, fostul campion al Europei s-a declarat extrem de incantat de alegerea facuta, spunand ca este o oportunitate imensa pentru el sa joace la un club de talia Galatei si ca alegerea nu a fost deloc dificila, chiar daca Roman Abramovich l-a dorit inapoi la Chelsea.
"Sunt extrem de incantat de oportunitatea ivita si sunt mandru ca un club mare precum Galatasaray m-a dorit atat de mult. Abia astept sa ma intorc in Europa si sa joc din nou in Liga Campionilor, impotriva celor mai bune echipe din lume." a declarat ivorianul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu