marți, 22 ianuarie 2013

Abramovic are o noua tinta dupa ratare lui Pep. Detalii bomba despre nou antrenor a lui Chelsea

Ratare lui Guardiola care a semnat acum o saptamana cu Bayern Munchen, este un episod ce poate fi uitat complet in vara de Roman Abramovic. Comform DailyStar, magnatul rus a intensificat in ultimile luni legaturile cu portughezul Jose Mourinho, pe care l-ar vrea din nou pe banca lui Chelsea.
Portughezul care a mai antrenat grupare londoneza in perioada 2004-2007, nu se mai simte dorit la Real Madrid si a inceput sa ii telefoneze si sa ii trimita mesaje tot mai des lui Roman, in speranta ca acesta il va rechema in vara pe Stamford Bridge.

Sursa citata mai scrie ca si lusitanul este de foarte multa vreme un sfatuitor de taina al sefului de la Chelsea, care ar fi tinut cont de indicatiile tehnicianului in timpul perioade de criza din toamna anului trecut. De asemenea antrenorul a tinut legatura cu mai mult jucatori: John Terry, Petr Cech, Frank Lampard, Ashley Cole si John Obi Mikel.

Un argument in plus pentru revenire lui Mourinho din nou la Londra este faptul ca fica de 16 ani a acestuia, Tita, s-a inscris un urma cu cateva lui la Colegiul de Arte Camberwell, din capitala Angliei.(distanta poate fi parcursa in timp de 15 de minute cu masina de la Stamford Bridge). De asemenea, portughezul si-a cumparat in 2012 o casa in apropiere de stadionul londonezilor.

In alta ordine de idei, Atletico Madrid s-a interesat de serviciile lui Fernando Torres. Atacantul poate reveni la echipa care l-a lansat in fotbalul mare, ca parte din posibila trecere a lui Radamel Falcao la Campioana Europei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu