vineri, 25 ianuarie 2013

Englezii au dezvaluit mesajul postat pe twitter de copilul de mingi! Vezi cate etape de suspendare a primit belgianul!

Fotbalul englez a fost lovit de un scandal imens in ultimele doua zile, gestul facut de Eden Hazard in meciul dintre Chelsea si Swansea, fiind urmarit in toata lumea. Printre anchetele politiei si ale Federatiei Engleze asupra lui Hazard, englezii fac insa o dezvaluire soc. Gestul pustiului de 17 ani, Charlie Morgan pe numele sau, nu numai ca nu avea voie sa stea pe margine, dar a si premeditat toata intamplarea, acesta dandu-se de gol pe o retea de socializare.

"Regele copiilor de mingi s-a intors pentru ultima sa aparitie! E nevoie de mine pentru a trage de timp.", a spus fotbalistul pe Twitter cu putin timp inainte de meci.Mai multi oameni de fotbal au vorbit, la emisiunile radio sau TV din Anglia, despre atitudinea provocatoare a pustiului de 17 ani lovit de Hazard, care a refuzat sa inapoieze mingea in teren, desi asta era singura treaba pe care o avea la marginea suprafetei de joc.
"Eden ar fi trebuit sa se controleze, dar vina o are, in primul rand, copilul de mingi, care s-a crezut la rugby si s-a aruncat pe minge. Le spunem mereu copiilor de mingi, indiferent de situatie, sa dea mingea cat mai repede in teren, pentru ca altfel se incing spiritele. Jucatorii sunt iritati de astfel de gesturi in situatii de presiune", a declarat antrenorul lui Fulham, Martin Jol, in The Sun. 

Federatia Engleza a judecat ieri cazul si a decis ca nu se impune o suspendare suplimentara fata de cele 3 etape impuse de regulament pentru "eliminare in urma comportamentului violent", asa cum a scris arbitrul Chris Foy in raportul de meci. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu