marți, 9 august 2011

Sosirea lui Neymar, unda verde pentru plecarea lui Kaka?

Neymar se va alatura lotului madrilen mai mult ca sigur. Sosirea sa, nu va trece neobservata pe Santiago Bernabeu din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca pustiul brazilian pare deja o “masina de facut bani” , transferul sau de la Santos la Real Madrid ar putea insemna si portita prin care conationalul sau Kaka poate pleca de pe Concha Espina. Florentino Perez a admis ca a gresit in operatiunea Kaka si ca hazardul nu l-a dus nicaieri. 


De la sosirea lui Jose, portughezul a facut absolut toate transferurile, intrucat presedintele blanco a renuntat la mutarile sale galactice. Recent, Florentino s-a intalnit cu Adriano Galliani, oficialul lui AC Milan cu care a discutat posibilitatea ca Ricky sa revina pe San Siro. Conditiile financiare nu sunt impresionante, dar pentru Kaka mutarea ar fi perfecta. Milan, avantajata de statutul de echipa din afara Spaniei va fi scutita de anumite taxe si l-ar putea achizitiona pe Kaka pentru 40 de milioane de euro, metoda prin care afacerea n-ar fi tocmai una proasta pentru Real Madrid.



Accidentarile si problemele de adaptare, dar si eventuala sosire a lui Neymar il indeparteaza pe Kaka de Real Madrid, iar Florentino este primul constient de acest lucru. Pentru prima data, cel mai influent om din club a decis ca starul brazilian, unul dintre favoritii sai, poate pleca, dar tranzactia s-ar putea produce doar dupa ce Neymar vine la Real Madrid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu