joi, 4 august 2011

Chelsea la transferat pe Romeu!

Chelsea a facut o prima achizitie interesanta in pauza de vara, luandu-l pe internationalul spaniol under-20 Oriol Romeu de la FC Barcelona. Mutarea seamana pe undeva cu cea facuta de Arsenal in 2003 in cazul lui Cesc Fabregas, care nu a avut loc in lotul catalanilor, ajungand sa straluceasca in Premier League. "A pleca de la Barca este o decizie dureroasa, dar o astfel de ocazie de a juca la un club ca Cheslea nu apare in fiecare zi", a spus Romeu.


Chelsea nu a dat detalii financiare legate de tranzactie, dar presa a vehiculat suma de 6 milioane de euro pentru cumpararea jucatorului care evolueaza ca mijlocas defensiv. Romeu este a doua achizitie a gruparii de pe Stamford Bridge pentru sezonul care sta sa inceapa in Anglia, dupa portarul nationalei Belgiei, Thibaut Courtois, insa acesta nu va avea deocamdata ocazia sa lucreze cu tehnicianul Andre Villas-Boas, intrucat a fost imprumutat la Atletico Madrid imediat dupa ce londonezii l-au luat de la Genk.



Chelsea, care in anii trecuti si-a obisnuit fanii cu aducerea unor jucatori scumpi, spera sa se intareasca pana la startul Premier League cu atacantul lui Anderlecht, Romelu Lukaku, si mai ales cu playmakerul Luka Modric, de care insa Tottenham tine cu dintii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu