miercuri, 3 august 2011

Terry il lauda pe Villas-Boas: "Nu vorbeste mult, dar se face inteles prin cuvinte putine!"

Andre Villas-Boas este de 6 saptamani la Chelsea, dar deja i-a cucerit pe elevii sai. Intr-un interviu acordat astazi dupa antrenament, capitanul londonezilor, John Terry (30 de ani) l-a laudat pe noul tehnician de pe Stamford Bridge, care este cu doar trei ani mai in varsta decat fundasul englez. Terry gaseste si cateva asemanari intre Villas-Boas si Jose Mourinho.


"De cand a venit, din ziua 1, ne-am inteles perfect si se vede ca e foarte dedicat meseriei. Cu totii asteptam sa vedem ce plusuri poate aduce echipei in saptamanile urmatoare", a relatat Terry astazi, dupa care a mai vorbit si despre modul in care noul antrenor de pe Stamford Bridge dialogheaza cu fotbalistii sai: "Nu vorbeste cate 20-30 de minute deodata. Este destul de succint in ceea ce ne spune, dar prin cuvinte putine acopera absolut totul, fie ca vorbim despre antrenamente, fie ca ne referim la discutiile din vestiar. Eu sunt impresionat de metodele lui de antrenament. Am lucrat foarte mult cu mingea in aceasta vara si cred ca toata lumea stie cum vrea el sa jucam.



Sigur ca va fi nevoie de mai mult de cateva meciuri pentru a ne face jocul, dar castigam la capitolul relatii de joc in fiecare zi. Andre nu este deloc un antrenor de moda veche, intelege foarte bine jucatorii si asta este impresionant. Fotbalul s-a schimbat in ultimii ani si el intelege asta. Ne asculta mereu cand avem ceva de spus si noteaza pe tabla lucrurile care trebuiesc dezbatute in vestiar", a mai spus Terry.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu