joi, 25 august 2011

Oficial! Nasri a semnat cu Manchester City! Vezi ce suma au platit "cetateni" pentru francez!

Samir Nasri a ajuns la Manchester City contra unei sume de transfer estimate la 27 de milioane de euro, iar clubul condus de Roberto Mancini a confirmat ca i-a rezervat tricoul cu numarul 19. Internationalul francez a fost si in vizorul lui Manchester United, dupa ce i-a informat pe cei de la Arsenal ca nu are nicio intentie de a-si prelungi contractul scadent anul viitor. Arsene Wenger declarase ca nu voia ca Nasri sa paraseasca gruparea de pe Emirates Stadium, insa clubul londonez nu era dispus sa-l lase sa plece gratis peste un an.


Francezul se va intalni cu compatriotul Gael Clichy, care a trecut si el de la Arsenal la Manchester City in aceasta vara si devine cea mai recenta achizitie de calibru a trupei lui Mancini. Managerul italian este citat de website-ul oficial al clubului:"Samir este un jucator fantastic, cu o tehnica si o mentalitate grozava. I-am urmarit cariera inca de cand juca pentru Marseille si mi l-am dorit la Inter in urma cu cinci ani. A devenit din ce in ce mai bun in cei trei ani de Premier League cu Arsenal si este un jucator de top. Poate sa marcheze goluri si sa dea
pase de gol si este un jucator asemanator cu David Silva, dar amandoi pot juca in aceeasi echipa" , a incheiat Mancini. 


Samir Nasri a semnat pentru Arsenal in vara lui 2008, cand a parasit clubul din orasul sau natal, Marsilia, pentru o sumăa estimata la 15 milioane de euro, iar in sezonul trecut a fost in mare forma, marcand 15 goluri in toate competitiile. Ultima reprezentatie a francezului de origine algeriana in tricoul lui Arsenal datează de sambata, cand a fost primit cu caldura de fani inaintea meciului pierdut cu 0-2 in favoarea lui Liverpool.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu