marți, 23 august 2011

Mata e asteptat azi la Chelsea pentru a efectua vizita medicala! Londonezii si-au asigurat "fanteziile" la mijlocul terenului!

Dupa ce l-a vanat pe Modrici de la Tottenham, Chelsea l-a ales in final pe Juan Mata pentru rolul de regizor in linia mediana a lui Chelsea. Transferul era absolut necesar, deoarece constructia londonezilor a suferit mult in primele meciuri ale sezonului. Spaniolul a confirmat ieri pe Twitter: "Merg la vizita medicala, semnez cu Chelsea, apoi ma intorc sa-mi iau la revedere de la colegi". Englezii au pus mana pe unul dintre viitorii componenti de baza ai nationalei Spaniei si este de asteptat ca Mata sa se integreze imediat pe Stamford Bridge, mai ales ca il are coleg pe Fernando Torres, obisnuit deja cu fotbalul englez. Cariera jucatorului asturian a inceput la Real Madrid, dar Valencia l-a inregimentat in 2007, iar explozia lui Mata a inceput in "era" Ronald Koeman. 

Campion innascut
Olandezul l-a titularizat, iar Mata a profitat imediat: a condus echipa spre Cupa Spaniei, marcand un gol in finala cu Getafe si o "dubla" in semifinala cu Barcelona! Apoi, in 2009, decarul Valenciei a fost al doilea pasator din Primera dupa Xavi. Evolutiile sale l-au propulsat si in lotul Spaniei de la Mondialul din 2010. In acest an, la Europeanul U21 din Danemarca, Mata a impresionat toti scouterii prezenti, fiind capitanul campioanei "La Rojita". Mijlocasul iberic a pasat, a driblat, a marcat si s-a autoinclus astfel pe lista celor mai promitatori fotbalisti europeni ai momentului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu