marți, 2 august 2011

Cristiano Ronaldo: "Nu exclud o revenire in Premier League. Orice e posibil!"

Real Madrid se afla intr-un stagiu de pregatire in China, unde Jose Mourinho pregateste atacul din sezonul viitor impotriva Barcelonei. Liderul din teren al "galacticilor", Cristiano Ronaldo, a vorbit despre Supercupa care le va pune fata in fata pe cele doua mari rivale din fotbalul spaniol.


Jucatorul de 26 de ani spune ca tot lotul madrilen este concentrat pentru castigarea primului trofeu al sezonului:"Este important sa castigam orice joc, asa ca vrem si Supercupa. Momentan ne concentram pe antrenamente si vrem sa fim 100% pregatiti pentru jocul cu Barcelona"Partida tur va avea loc pe 14 august, pe Santiago Bernabeu, urmand ca invingatoarea sa se decida patru zile mai tarziu, pe Camp Nou.


Intrebat de jurnalistii prezenti la conferinta de presa cum isi vede viitorul, Ronaldo a lasat masca asistenta, sustinand ca nu exclude o revenire in fotbalul britanic: "Oricand exista o sansa sa ma intorc in Anglia. Nu ai de unde sa stii niciodata ce se intampla", a spus portughezul. Manchester City a fcut eforturi in aceasta vara pentru a-l convinge pe lusitan sa se alature echipei lui Roberto Mancini, dar nici Manchester United nu este indiferenta la o eventuala revenire a fostului sau star.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu