vineri, 12 august 2011

Vidic: "Chelsea si City sunt principalele contracanditate ale lui United la titlu!"

Chelsea va ramane principalul pericol pentru Manchester United in ceea ce priveste suprematia din Premier League, conform lui Nemanja Vidic. Capitanul lui United a declarat intr-un interviu acordat celor de la CNN ca experienta si omogenitatea vor fi cele mai importante caracteristici ale formatiei londoneze, desi fundsul sarb a recunoscut ca si Manchester City s-a intarit odata cu transferurile din aceasta vara si ar putea conta in lupta pentru primele locuri.


"Chelsea va fi intotdeauna acolo sus datorita experientei. Au jucatori care evolueaza impreuna de cativa ani, deci se cunosc foarte bine. Si vor avea o mare dorinta de a castiga din nou titlul. Manchester City a facut cateva transferuri noi si cu siguranta vor fi mai puternici in acest an, cu atat mai mult cu cat mare parte dintre jucatori s-au aflat impreuna pe teren si sezonul
trecut. Pe noi ne asteapta cateva meciuri cu adevarat grele in primele saptamani. Daca vom reusi evolutii bune, si avem capacitatea de a face acest lucru, consider ca vom putea castiga titlul si anul acesta."


Vidic a adaugat ca dorinta sa de a castiga trofee pentru clubul de pe Old Trafford nu s-a diminuat: "Vreau sa castig toate trofeele din nou, Premier League, Champions League acestea sunt cele doua principale, dar mi-ar face placere sa castig de asemenea si FA Cup. Ca intotdeauna vor exista asteptari mari din partea noastra."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu