vineri, 12 august 2011

EXCLUSIV: Tatal lui Neymar si Wagner Ribeiro, negociaza astazi cu Florentino Perez!

Cum Cesc Fabregas va ajunge mai mult ca sigur in urmatoarele ore la FC Barcelona, Florentino Perez se pregateste si el de o lovitura adevarata pe piata transferurilor. Conform unor informatii primite astazi, agentul fotbalistului brazilian Neymar da Silva, Wagner Ribeiro precum si tatal jucatorului sud american vor negocia in cursul zilei de vineri intelegerea dintre starul lui Santos si Real Madrid. Jucatorul si-a dat deja acordul pentru ca aceste negocieri sa aiba loc, iar cei doi reprezentati ai sai, cunoscandu-i doleantele vor negocia se pare direct cu Florentino Perez.


Intre timp, Neymar recunoaste ca atat Real Madrid cat si FC Barcelona sunt pe urmele sale dar ca momentan gandurile sale sunt indreptate spre Santos. Din informatiile noastre, cele doua parti sunt foarte aproape de un acord, avand totodata acceptul clubului brazilian pentru a purta aceste discutii. Santos, a anuntat recent prin vocea presedintelui ei, ca nu se gandeste sub nicio forma sa-l vanda pe Neymar in acest an. Nimic mai adevarat, pentru ca presedintele Oliveira nu poate risca in plin an electoral sa anunte decizia de a renunta la cel mai important fotbalist pe care Santos il da in ultimii ani.



Conform informatiilor noastre, exista sanse ca Real sa achite efectiv clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu Santos, situatie in care, inclusiv presedintele Oliveira “se poate usor spala pe maini” in fata fanilor, dar exista si posibilitatea ca Neymar sa ajunga la Real Madrid cel mai devreme in iarna, cu toate ca Mourinho nu agreeaza aceasta mutare in plin sezon competitional.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu