sâmbătă, 6 august 2011

Mancini: "Balotelli ramane la City, pentru Tevez asteptam oferte!"

Viitorul lui Mario Balotelli este in continuare la Manchester, "100%" pentru a folosi exact cuvintele lui Roberto Mancini, in ciuda faptului ca atacantul italian nu si-a ascuns lipsa de simpatie fata de orasul englez. Cu doua zile inainte de meciul din Community Shield, programat duminica pe stadionul Wembley impotriva celor de la Manchester United, Mancini a discutat mai ales despre campania de mercato. Atat in ceea ce priveste venirile cat si plecarile, cu Balotelli si Carlos Tevez pe lista principalilor jucatori care ar putea parasi pe City: "Dar Mario ramane 100% la noi" a asigurat managerul italian. "Trebuie sa intelegem declaratiile sale, traieste singur, familia si prietenii lui se afla in Italia. Am discutat de multe ori cu Mario si este perfect constient de faptul ca aici a primit o mare ocazie. Premier League este cel mai important campionat din lume, iar City este o echipa ambitioasa."


Mult mai incert este viitorul lui Tevez: "Carlos va reveni la Manchester dupa 21 de zile de la finalul Cupei Americii, asa cum a fost intelegerea. Stim ca el doreste sa plece, dar pana in momentul in care se va gasi o echipa dispusa sa prezinte o oferta concreta si sa il cumpere va
ramane cu noi." Insa campania de mercato nu se incheie aici, deoarece Mancini mai vrea cel putin doi sau trei jucatori pentru a intari lotul echipei in vederea acestei stagiuni, in care City va evolua in Premier League si Champions League: "United dispune de 29 de jucatori la echipa mare, noi in acest moment avem doar 20. Ei raman favoriti in fata tuturor, dar noi speram sa ne putem descurca mai bine fata de anul trecut. Chiar daca nu vom castiga titlul, cu siguranta ne vom lupta pana la final." a promis Mancini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu