marți, 2 august 2011

Barcelona il mai vrea doar pe Fabregas!

Dupa transferul lui Alexis Sanchez de la Udinese, FC Barcelona mai are nevoie de un singur jucator, acelasi pe care se chinuie de luni bune sa-l readuca in Spania: Cesc Fabregas. Capitanul lui Arsenal a fost o tinta constanta pentru campioana Europei din vara trecuta, dar suma de 45 milioane de euro ceruta de clubul londonez pentru a-i da drumul mijlocasului este considerata prea piperata de catalani, astfel ca transferul s-a blocat in mod constant din aceasta cauza.


"Imi mai trebuie un singur jucator si stiti cu totii despre cine este vorba" , a spus Pep Guardiola la o conferinta de presa dupa turneul de pregatire din SUA. Conform Daily Mirror, Fabregas va trebui sa accepte o reducere a salariului de 4,5 milioane de euro pe an, cat castiga la Arsenal, daca va ajunge la Barcelona, aceasta fiind singura modalitate ca gruparea blaugrana sa satisfaca pretentiile financiare ale lui Arsenal, fara sa-si dea peste cap balanta financiara.



Cesc Fabregas a fost format la juniorii Barcelonei, dar a parasit clubul in 2003, lasandu-se racolat de echipa lui Arsene Wenger, dupa ce conducerea de atunci a catalanilor a considerat ca el nu este un jucator de perspectiva. In anii urmatori, catalanul avea sa devina un jucator consacrat in Premier League, adunand 212 meciuri pentru ”tunari”, iar in sezonul trecut a fost chiar capitanul echipei. Fabregas are 58 de selectii pentru Spania, cu care a castigat titlul european si pe cel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu