sâmbătă, 30 iulie 2011

Chelsea si-a luat gandul de la Pastore! Palermo s-a inteles cu PSG!

Paris St. Germain a dat lovitura pe piata transferurilor, obtinandu-i serviciile lui Javier Pastore, unul dintre cei mai curtati fotbalisti din lume in ultima perioada. Argentinianul in varsta de 22 de ani a facut furori in Serie A la Palermo, club care a confirmat sambata prin vocea presedintelui Maurizio Zamparini ca a ajuns la un acord cu gruparea franceza.


Trecerea lui Pastore in Ligue 1, in conditiile in care de mijlocas s-au interesat Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Manchester United sau Manchester City poate parea surprinzatoare, insa Zamparini a precizat ca PSG a oferit cel mai mult, castigand duelul final cu clubul lui Abramovich dupa ce a acceptat sa plateasca 43 milioane de euro. "Am batut palma vineri pe la miezul noptii. Pastore este in acest moment jucatorul lui PSG", a punctat oficialul sicilian.


Echipa de pe ”Stade de France” a incheiat pe locul 4 sezonul trecut in Hexagon, ratand astfel participarea in Liga Campionilor. Clubul a fost intre timp achizitionat de Qatari Investment Authority, fondul national pentru investitii externe din emiratul arab, devenind peste noapte un
jucator important pe piata transferurilor. In afara de Pastore, PSG i-a mai achizitionat in aceste zile pe portarul lui Palermo, Salvatore Sirigu, rezerva in nationala Italiei, si pe mijlocasul Mohamed Sissoko de la Juventus. Anterior, noul patronat al clubului l-a convins pe fostul antrenor al lui AC Milan si Inter, Leonardo, sa accepte functia de director sportiv, in timp ce antrenor principal este mentinut Antoine Kombouare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu