luni, 31 ianuarie 2011

Oficial: Torres a aterizat la Chelsea! Londonezii au platit suma de 60 de milioane de euro!

Abramovic si-a vazut visul indeplinit. La luat pe Torres de la Liverpool pentru 60 de milioane de euro. 
Torres, Dorgba si Anelka va fi tripleta de vis a lui Chelsea. 
Campionul mondial, Fernando Torres, va primi la Chelsea un salariu de peste 10 milioane de euro pe an.
Debutul lui "El Nino" sa fi chiar impotriva foste sale echipe Liverpool.


Banii pe Torres au fost deja cheltuiti de Liverpool, l-a luat de la Ajax pe Suarez cu 26 de milioane, iar de la Newcastle l-a adus pentru 40 de milioane pe noul atacant minune al Angliei, Andy Caroll.

Torres spre Chelsea? A parasit astazi antrenamentul lui Liverpool urcandu-se intr-un elicopter!

Newcastle a acceptat oferta de 41 milioane de euro pentru atacantul Andy Carroll. Torres are cale libera spre Chelsea.
Se pare ca in cele din urma Liverpool si Fernando Torres au cedat inistentei celor de la Chelsea . 


Conform tabloidului The Sun, Torres a parasit astazi antrenametul "cormoranilor", urcandu-se intr-un elicopter. Cel mai probabil destinatia este biroul lui Roman Abramovic, acolo unde se vor semna actele ce-l vor aduce pe "El Nino" pe Stamford Bridge pentru suma de 80 de milioane de euro.
Fernando Torres mai are contract cu Liverpool pana in 2013, in 4 ani petrecuti pe Anfield a inscris 81 de goluri in 142 de meciuri.

Kapetanos a semnat cu CFR Cluj!

Grecul dat afara de Gigi Becali in aceasta iarna a fost asaltat cu oferte. 300 de mii de euro a fost suma pe care Anorthosis i-a garantat-o, insa cei de la CFR Cluj au intervenit si l-au facut sa se razgandeasca.

Sefii din Gruia au luat legatura cu Kapetanos, iar grecul a fost incantat sa revina in Liga 1, mai ales ca familia sa se simte bine in Romania.
Kapetanos a cerut un ragaz de gandire, dar in cele din urma a acceptat si a semnat cu CFR Cluj pana in vara anului 2013. 

Fostul stelist este vazut de sefii din Gruia ca o solutie excelenta de rezerva, chiar si daca Lacina Traore va ramane pana in vara la CFR Cluj.
Kapetanos ar urma sa primeasca 250 de mii de euro pe sezon, plus bonusuri de performanta.

Real inca mai spera la titlu!

Directorul general al gruparii Real Madrid, Jorge Valdano, a declarat ca echipa sa va continua la lupta pentru titlu in Spania, chiar daca se afla la sapte puncte in spatele liderului Barcelona.

"Suntem un club ambitios si nu ne vom da in laturi de la lupta pentru titlu. Vom lupta pana in ultima etapa de campionat" a declarat Valdano.
Tehnicianul Jose Mourinho, a declarat ca nu are nimic de jucatorilor sai, dupa ce si-au facut treaba cu demnitate. "Situatia este dificila uitandu-ne la evolutia Barcelonei, insa acum trebuie sa ne preocupe meciul de miercuri" a spus Mourinho.

Olandezul Johann Cruyff, fost presedinte de onoare la Barcelona a scris in El Predico ca nimeni nu trebuie sa "ingroape Realul".
"Titlul nu este decis. Sapte puncte sunt multe, dar Barcelona nu trebuie sa faca niciun cadou. Dar atentie, NU ingropati Realul" a spus Cruyff.

Mourinho: "Nu am nimic de reprosat!"

Jose Mourinho nu a ascuns faptul ca meciul cu Osasuna a fost o lupta dificila.


"In Liga este permis atat sa pierzi cat si sa castigi puncte. Astazi am pierdut trei puncte foarte imporante. In legatura cu arbitrajul nu am nimic de reprosat. Jucatorii mei si-au facut treaba cu demnitate, si nu am nimic impotriva lor, situatia este mult mai dificila cu privire la Barceona. '' a declarat Mourinho.


Real se afla pe locul doi, la o distanta de sapte puncte de liderul Barcelona.



duminică, 30 ianuarie 2011

Video: Osasuna 1-0 Real Madrid. Galacticii sunt la sapte puncte in spatele Barcelonei. Mai are sanse la titlu????

Dupa ce Mourinho a declarat de nenumarate ori, ca isi doreste sa se intoarca in Anglia, Real a suferit un soc. Infrangerea galacticilor nu i-a picat deloc bine lui Perez, si se gandeste la un alt antrenor pentru madrileni din vara.

Micuta Osasuna a dat marea lovitura, a reusit sa "scufunde" Realul in lupta pentru titlu, uitandu-ne la evolutiile Barcelonei.
Camunas a inghetat galaxia in minutul 62, iar pe Mourinho nu l-a mai salvat nici noul atacant, Emmanuel Adebayor.

Vezi golul marcat de catre Camunas in '62:



Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din istoria Realului. Este peste Puskas si Di Stefano!

Cristiano Ronaldo joaca in seara aceasta cel de-al 50-lea sau meci pentru Real Madrid, iar obiectivul portughezului este sa inscrie si impotriva Osasunei. Pana acum, Ronaldo are o medie impresionantăa de un gol pe meci, in partidele disputate de Real in Primera Division.
Daca va continua iacelasi ritm, fostul jucator al lui Manchester United va deveni cel mai eficient jucator din istoria gruparii de pe Santiago Bernabeu. In momentul de fata, Ronaldo ii depaseste pe legendarii Ferenc Puskas (0.86 goluri pe meci), Di Stefano (0.76 pe meci) si pe brazilianul Ronaldo (0.65).

66 de goluri in 66 de meciuri in toate competitiile are Ronaldo in momentul de fata.

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

VIDEO: Hercules 0 -3 Barcelona! Messi dubla in doua minute!

Barcelona s-a razbunat pentru infrangerea din tur in fata celor din Alicante. Pedro si Messi au facut uitata singura infrangere a extraterestrilor din acest sezon.


Pedro a deschis scorul in minutul 43, iar Messi, dupa un meci mai slab, a parafat victoria cu doua minute inaintea finalului. Cand nimic nu se mai putea intampla, argentinianul a pus latul la o minge trimisa in fata portii si scorul a urcat la 3-0, nemeritat pentru gazde.


Barcelona aduna 58 de puncte si aateapta replica Realului in deplasarea de la Osasuna.
Barcelona egleaza inca un record al Madridului, detinut din 1986: cel putin trei goluri marcate in ultimele cinci deplasari.


Vezi golurile marcate:



Gol Pedro ['43]

Gol Messi ['89]

Gol Messi ['90]

Torres vrea sa plece!

Negocierile dintre Liverpool si Chelsea pentru atacantul spaniol continua, mai ales dupa ce "El nino" si-a exprimat dorinta de a parasi gruparea de pe Anfield.

"Atasamentul meu pentru club si pentru fani este acelasi cu cel din ziua in care am semnat contractul cu Liverpool". Declaratia ii apartine lui Fernando Torres si dateaza din 3 august 2010, dupa ce atacantul ajutase echipa Spaniei sa devina campioana mondiala. Intre timp, Torres nu mai este asa de sigur de viitorul sau la Liverpool, fiind tentat sa accepte oferta venita din partea celor de la Chelsea, care ar plati pentru atacant nu mai putin de 46 de milioane de euro, oferta refuzata insa de Liverpool, care nu vrea sa renunte la atacantul in varsta de 26 de ani.
Oficialii lui Liverpool au respins cererea de transfer pe care atacantul le-a prezentat-o: "Torres se afla sub contract cu noi. Ne asteptam ca el sa-si onoreze pana la final intelegerea pe care o are cu clubul".
Chelsea nu este la prima tentativa de a-l lua pe Torres, fiind cunoscute intentiile londonezilor inca din 2008, dupa ce atacantul inscria singurul gol in finala Campionatului European disputat impotriva Germaniei. Chelsea a inaintat o oferta "cormoranilor" in mai 2010, dar s-a lovit si atunci de refuzul categoric al celor de la Liverpool.
Atacantul spaniol, campion mondial si european cu echipa Spaniei, a ajuns la Liverpool în 2007, fiind transferat de la Atletico Madrid contra sumei de 23 milioane de euro. Torres a marcat de 65 de ori în cele 101 apariții în Premier League.

Arsenal l-a imprumutat pe Carlos Vela la West Bromwich!

Atacantul mexican Carlos Vela a fost imprumutat de Arsenal la West Bromwich Albion pana la finalul sezonului.
"Carlos este incantat ca a semnat cu noi", a declarat antrenorul formatiei West Browich, Roberto Di Matteo.
Vela, in varsta de 21 de ani, juca putin la Arsenal, unde era la concurenta cu Marouane Chamakh, Nicklas Bendtner, Robin van Persie si Theo Walcott. El a evoluat doar de patru ori in 20 de meciuri in Premier League in acest sezon, marcand un gol. De asemenea, el a inscris de doua ori in Liga Campionilor.

Chelsea nu renunta la Torres. Vezi ce oferta colosala au facut londonezii!

Sosirea uruguayanului Luis Suarez pe Anfield pentru 26,5 milioane de euro ar putea insemna si despartirea lui Liverpool de atacantul spaniol Fernando Torres. Dorit intens de Roman Abramovic, ibericul ar putea ajunge la Chelsea chiar din această iarna.


Chelsea a facut o oferta de 42.5 milioane de lire sterline plus Daniel Sturridge, pentru fotbalistul spaniol.
Liverpool a anuntat pe site-ul oficial ca Torres a depus o cerere prin care solicita sa fie lasat săaplece:"Fernando Torres a trimis pe adresa clubului o solicitare de transfer, care a fost respinsa. Jucatorul are un contract pe termen lung, iar clubul si fanii spera ca el sa isi respecte angajamentul", se arata in comunicatul oficial.

Totusi, surse ale presei spaniole si engleze sustin ca negocierile pentru El Nino intre Liverpool si Chelsea vor avea totusi, tranzactia urmand a se finaliza in zilele urmatoare. Termenul limita pentru transferuri in Anglia este 31 ianuarie.

Abramovic nu renunta la febletea sa: Ofera 60 de milioane euro pentru Torres!

Rusul Roman Abramovic e dispus sa faca orice pentru febletea lui. Il vrea pe Torres dupa ce a vazut situatia grea in care se afla echipa sa in aceste momente.

Roman Abramovic n-a putut sa accepte usor faptul ca echipa a cazut de pe primul loc pana pe locul 5 in Premier League. Rusul a fost cel care i-a cerut lui Ancelotti sa joace cu pusti dupa plecarile unor jucatori cu experienta ca Ballack, Joe Cole sau Carvalho. 

Abramovic s-a saturat insa sa-l vada pe Sturridge, care la 21 de ani n-a dat gol niciun gol pana acum si a facut deja primea achizitie. A dat 27 de milioane pe euro pe David Luiz de la Benfica si a oferit 43 de milioane pe Torres. 
Liverpool a respins oferta, insa jucatorul si-a indemnat agentii sa discute in continuare pentru transfer.
Torres are 27 de ani, insa pare ca a ajuns intr-un impas dupa doi ani in care a fost golgheterul echipei. Spaniolul a fost doborat de schimbarea lui Benitez, ratarea Ligii Campionilor doi ani la rand si de meciurile slabe facute la Cupa Mondiala. 

Torres a parut ca si-a revenit dupa numirea lui Kenny Daglish iar toti fanii credeau ca revenirea antrenorului de legenda pe banca ar fi motivul. 
Presa din Anglia scrie ca adevaratul motiv pentru revenirea la viata a lui Torres este interesul lui Chelsea. Atacantul a aflat ca Abramovic e gata sa-i achite clauza de 58 milioane de euro ceea ce ar insemna ca ar avea o sansa sa joace chiar din februarie in Liga Campionilor cu Copenhaga! Liverpool a facut un anunt prin care da semne ca e pregatita de plecarea lui Torres. S-a inteles cu Ajax pentru Luis Suarez, jucator de acelasi profil ca Torres.

vineri, 28 ianuarie 2011

Liverpool l-a luat pe Suarez dar e posibil sa-l piarda pe Torres: "Lasati-ma sa plec la Chelsea!"

Liverpool a anuntat astazi ca l-a transferat oficial pe Suarez de la Ajax. Vestea proasta este ca Torres vrea sa plece la Chelsea.


"Lasati-ma sa plec la Chelsea", le-a transmis Torres conducatorilor lui Liverpool , scrie TheSun.
"Din nefericire Torres s-a decis sa plece de la Liverpool. Este o zi foarte trista pentru noi, dar trebuie sa asteptam sa vedem ce decide clubul. E ultimul lucru la care se astepta Dalglish, rabdarea lui Torres s-a dus", spune o sursa din club pentru The Sun.

Oficial: Liverpool l-a transferat pe Luis Suarez!

Liverpool a produs surpriza perioadei de mercato reusind sa-l achiziţtioneze pe Luis Suarez, atacantul clubului Ajax Amsterdam, dupa ce Torres a anuntat: "Lasati-ma sa plec la Chelsea".


Conform site-ului oficial al "cormoranilor", Liverpool s-a inteles cu oficialii clubului din Olanda pentru transferul internationalului uruguayan. Ajax va primi 26,5 milioane de euro pentru Suarez. Aceeasi sursa informeaza ca oficialii au primit permisiunea clubului olandez de a negocia cu jucatorul si impresarii sai.

Luis Suarez are 108 meciuri jucate pentru Ajax, in tricoul careia a marcat 81 de goluri. Sezonul 2009/2010 a fost cel mai bun din cariera atacantului, Suarez reusind sa inscrie 49 de goluri in 48 de meciuri in toate competitiile, dintre care 35 numai in Eredivisie.

Busquets inca cinci ani la Barcelona!


Mijlocasul defensiv al Barcelonei si-a exprimat satisfactia vizavi de prelungirea contractului sau pana in 2015. In varsta de 22 de ani, Sergio Busquets este un jucator promovat de academia de fotbal a catalanilor, al carui tata a fost portar timp de noua sezoane la Barca in anii 90. Si-a castigat locul de titular in formatia de start a Barcelonei in sezonul trecut, cand antrenorul Josep Guardiola l-a preferat in locul lui Yaya Toure.
"Este visul meu sa-mi continui cariera la FC Barcelona, sunt tanar si am inca multe lucruri de invatat. Voi continua sa muncesc si sper ca in cativa ani voi fi asemenea lui Xavi sau Puyol, galonat cu multe titluri de campion", a declarat Busquets, a carui clauza de reziliere a contractului aproape ca s-a dublat, de la 80 la 150 de milioane de euro.
Totodata, fotbalistul nascut in Sabadell, localitate satelit a Barcelonei, si-a aratat fidelitatea pentru echipa care detine titlul in Primera Division: "Nu am luat niciodata in calcul posibilitatea de a juca in alta parte. Imi voi analiza optiunile atunci cand imi voi duce contractul la bun sfarsit. Pe atunci voi avea 27 de ani, dar nu ma pot gandi la lucruri dintr-un viitor atat de indepartat". De altfel, larga majoritatea jucatorilor actuali ai formatiei catalana vor sa ramana pe Camp Nou.

Mourinho: "Vreau sa raman la Real pana la finalul contractului!"

Cotidianul spaniol Marca anunta astazi ca Jose Mourinho a trecut peste supararile din ultima vreme si ca este hotarat sa isi ducs la capat contractul cu Real Madrid, valabil inca 4 ani.
"Voi sta aici pana la finalul contractului, vreau sa continui la Real Madrid. Stiu care sunt dificultatile acestui proiect inca de la inceput, imi plac provocarile, dar vreau doar conditiile necesare pentru a-mi face treaba", le-a spus Mourinho jucatorilor, in vestiar, conform cotidianului spaniol.


Mourinho pare ca a revenit la sentimente mai bune fata de conducerea Realului dupa ce saptamana aceasta a fost obtinut imprumutul atacantului Emmanuel Adebayor de la Manchester City, portughezul solicitand intens aducerea unui atacant care sa acopere absenta de mai lunga durata a argentinianului Gonzalo Higuain.

Chelsea a oferit 40 de milione de lire pentru Torres. Liverpool a respins-o!

Gruparea Liverpool a respins o oferta de 40 de milioane de lire sterline din partea clubului Chelsea Londra pentru achizitionarea internationalului spaniol Fernando Torres, informeaza cotidianul The Sun.

"Liverpool a primit o oferta de la Chelsea pentru Fernando Torres si aceasta a fost respinsa. Jucatorul nu este de vanzare", a declarat o sursa din cadrul clubului Liverpool.

Jurnalul The Sun scrie ca patronul gruparii Chelsea, Roman Abramovici, a mai facut o oferta similara pentru Torres in vara anului trecut, iar dupa noul refuz al conducerii clubului Liverpool ar putea face o noua propunere, de 50 de milioane de lire sterline.

65 de goluri a marcat Torres in cele 101 meciuri jucate la Liverpool.

82
 de partide a jucat atacantul la nationala Spaniei, marcand 26 de goluri.

joi, 27 ianuarie 2011

Oficial: Adebayor la Real pana in vara. Vezi primele poze la antrenamentul Realului!

Real Madrid si-a prezentat astazi noua achizitie, pe atacantul togolez Emmanuel Adebayor. Africanul a semnat doar pana in vara, Real avand posibilitatea de a-l achizitiona definitiv pentru 15 milioane de euro. Adebayor va incasa 4 milioane de euro pentru cele 5 luni de contract.


Vezi mai multe poze aici:








S-A TERMINAT!! Mourinho: "Din vara vreau sa ma intorc in Anglia". Vezi cele 3 echipe la care poate ajunge portughezul!

The Special One s-a saturat de scandalurile de la Real si este hotarat sa se intoarca in Premier League. El este inlocuitorul lui Ferguson la Manchester United?


Cel care a facut din Chelsea o superforta a fotbalului mondial, cu ajutorul banilor patronului Abramovici, a afirmat ieri seara ca urmatoarea lui destinatie va fi Premier League: "M-am decis sa ma intorc in Anglia. Nu am nimic confirmat, doar vreau sa fiu fericit din nou. Nu am o preferinta intre Manchester City, Manchester United sau Chelsea. Vreau doar sa redescopar bucuria de a antrena".


"Nu spun ca Premier League e cel mai spectaculos campionat din lume dar este cel mai bine organizat, iar fair-play-ul si respectul fata de adversar sunt de neegalat in alta parte" a declarat Mourinho.

Unde crezi ca va ajunge Mourinho din vara?
Machester City
Manchester United
revine la Chelsea
ramane la Real!
  
pollcode.com free polls

Video: Edwin van der Sar spune adio fotbalului!

Portarul legenda al lui Manchester United, Edwin van der Sar, a anuntat ca se va retrage la finalul acestui sezon. In varsta de 40 de ani, olandezul venit in 2005 de la Fulham, a fost titular in echipa lui Sir Alex Ferguson in 21 din 23 de meciuri.
Se pare ca Edwin nu isi va continua cariera pe Old Trafford, refuzand oferta oficialilor de a antrena: "Nu am de gand sa ma apuc de antrenorat in viitorul apropiat. Voi lua o pauza în urmatoarele 18 luni, am de gand sa petrec mai mult timp cu familia", a declarat goalkeeperul pentru The Sun.
In tricoul lui United, olandezul a castigat 3 titluri Premier League, o Liga a Campionilor si o Cupa a Ligii.

Sir Alex i-a gasit deja inlocuitor, danezul Anders Lindegaard (26 ani), cumparat in ianuarie, fiind principalul favorit la postul de titular in poarta lui Mancheste
r.
Vezi paradele lui Van der Sar de-a lungul carierrei la Manchester United:

Sevilla 0-1 Real Madrid. Galacticii isi continua drumul spre finala Copei del Rey!

Real Madrid isi continua drumul spre finala Copei del Rey de anul acesta, in urma victoriei la limita de pe Ramon Sanchez Pizjuan. Golul superb al lui Karim Benzema  a fost cadoul perfect pentru sarbatoritul zilei, Jose Mourinho, care a implinit varsta de 48 de ani.

In minutul 17 al intalnirii, francezul a luat o actiune pe cont propriu si, dupa ce a driblat doi adversari, l-a invins pe Palop cu un sut plasat. Gazdele au fost foarte aproape de egalare, exact inainte de pauza, dar Raul Albiol a scos incredibil de pe linia portii sutul brazilianului Luis Fabiano.
In repriza secunda, daruirea pe care au aratat-o jucatorii Sevillei nu i-a ajutat pe acestia sa-si creeze ocazii de gol, cei care au fost mai aproape de a marca fiind tot elevii lui Mourinho, dar Cristiano Ronaldo a ratat o buna oportunitate cu zece minute inainte de final.


Tensiunea creata in zilele premergatoare meciului si-a aratat coltii inaintea fruierului de final, cand portarul oaspetilor, Iker Casillas, a fost lovit in spate cu un obiect aruncat din tribune de fanii Sevillei.S-a terminat 1-0 pentru Real si Madridul spera la castigarea unei noi Cupe a Spaniei, dupa o pauza de 18 ani. Daca se vor califica in finala, elevii lui Mourinho ar putea infrunta chiar marea lor rivala, FC Barcelona, care se intalneste cu Almeria.

miercuri, 26 ianuarie 2011

OFICIAL: Van Bommel a semnat cu Milan!

Bayern Munchen a decis sa nu-i mai prelungeasca contractul lui Mark Van Bommel.
In urma acestei decizii, olandezul s-a hotarat sa paraseasca inca din aceasta iarna echipa alaturi de care a petrecut 4 ani si jumatate, in care a reusit sa faca eventul in 2008 si in 2010 si in care a disputat si o finala de Liga Campionilor anul trecut. Noua destinatie a vicecampionului mondial este Serie A. Van Bommel s-a inteles cu gruparea care ocupa prima pozitie in campionatul Italiei, AC Milan, pentru un contract care expira pe 30 iunie 2011.


Presedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat caa fost normal sa-i permita olandezului sa ia in considerare si alte oferte: "A fost cererea lui Mark sa-si intrerupa in acest moment contractul cu noi, pentru a se putea transfera la AC Milan, din motive sportive. Mark a fost mereu un model, un jucator important si de succes pentru Bayern, si mai mult de atat, a fost un capitan exceptional. Din aceste considerente am acceptat cererea lui".



Van Bommel, la randul sau, s-a declarat multumit de reactia clubului: "Sunt un capitan mandru si clubul nu mi-a pus nicio piedica cu privire la plecarea mea. Sunt foarte multumit de felul in care Karl-Heinz Rummenigge m-a tratat, merita respectul meu. Nu am sa vorbesc despre motivele plecarii mele".
Olandezul nu va uita nici perioada petrecuta la gruparea bavareza: "Parasesc Bayern Munchen cu inima grea, dar cu capul ridicat. Am avut patru ani si jumatate de succes aici, lucru pentru care vreau sa le multumesc fanilor. Bayern va avea mereu un loc in inima mea".

Abidal isi va reinnoi contractul cu Barcelona!

Eric Abidal e unul dintre jucatorii Barcelonei care negociaza prelungirea contractului ce expira in vara lui 2012. Fundasul francez, in varsta de 31 de ani, a declarat ca sunt doua conditii pe care le pune clubului catalan: sa semneze prelungirea contractului si antrenorul Pep Guardiola, iar el sa primeasca o intelegere valabila pana in 2015.


Tehnicianul e cel care a cerut la randul sau conducerii sa ii prelungeasca lui Abidal contractul, mai ales ca fotbalistul a declarat: “Nu vreau mai multi bani, vreau o intelegere pana in 2015. Sunt gata sa ascult orice oferta care vine din partea Barcelonei. Pur si simplu, dupa ce am jucat la aceasta echipa, nu vreau sa merg la alta de alt nivel, pentru ca nu exista. Putem sa discutam despre contractul meu, dar nu vreau sa il reinnoiesc de dragul de a fi reinnoit”.


Abidal ar trebui sa semneze noul contract joi, dar francezul nu se grabeste, fiind de parere ca mai intai trebuie sa semneze Guardiola: “Eu cred ca Pep va sta aici pana la 70 de ani, iar apoi va merge selectioner al Spaniei. E un antrenor bun, care cunoaste foarte bine clubul, oamenii il iubesc, iar tactic e o forta, dupa cum demonstreaza si rezultatele. Cand oamenii se minuneaza de jocul Barcelonei, trebuie sa stie ca e meritul mai ales al lui Guardiola”.

Hoffenheim la transferat pe Babel!

Clubul german Hoffenheim a anunțat ca va beneficia de serviciile internaționalului olandez Ryan Babel, dupa ce a doua runda de negocieri cu Liverpool a fost incununata de succes. Cu doar o zi in urma, Dalglish declara ca Babel va ramane la Liverpool, pentru ca astazi clubul englez sa confirme ca se desparte de jucatorul sau, in ultima vreme mai activ pe pagina sa de Twitter decat pe teren. In patru sezoane petrecute pe Anfield, varful olandez a marcat doar 11 goluri pentru Liverpool si nu si-a castigat locul de titular incontestabil, sub comanda a trei antrenori, forma sa fiind inconstanta.

Presa germana afirma ca Babel (24 ani) a venit deja in Germania, unde a trecut examenul medical, si vehiculeaza suma de sapte milioane de euro pentru transferul atacantului. In vara lui 2007, Liverpool achitase olandezilor de la Ajax Amsterdam aproape dublu (13 milioane de euro) ca sa-l aduca pe cel mai promitator produs al renumitei scoli de fotbal, din ultimii ani.
Dupa transferul lui Babel, Liverpool se uita tot la Ajax pentru a-ai face cumparaturile. Dalglish a pus ochii pe varful uruguayan Luis Suarez, iar banii incasati pe Babel ar putea sa faca posibila aceasta mutare. Ironia face ca Suarez sa fie inlocuitorul aceluiasi Babel in lotul lui Ajax.

marți, 25 ianuarie 2011

In sfarsit. Dorinta lui Mourinho s-a indeplinit. Adebayor noul atacant al Realului!

Togolezul este noul atacant al celor de la Real Madrid, anunta presa spaniola. Dupa ce au fost refuzati de Hamburg, care nu l-a cedat pe Van Nistelrooy, oficialii lui Real l-au imprumutat de la Manchester City pe Adebayor.
Acesta va juca la Madrid in urmatoarele 6 luni si va primi 4 milioane de euro. Real il va putea cumpara pentru 15 milioane de euro in vara.

Un adevarat numar 9, fotbalistul togolez este considerat de Mourinho perfect pentru sistemul de joc de la Real. El are si avantajul de a putea juca in Liga Campionilor, acolo unde spaniolii vor infrunta pe Olympique Lyon, peste aproximativ o luna.

Hamburg nu vrea sa-l lase pe Van Nistelrooy la Real Madrid!

Real Madrid a pus punct discutiilor cu Hamburg pentru achizitionarea lui Ruud Van Nistelrooy, dupa ce echipa germana n-a acceptat ultima oferta a vice-campioanei Spaniei. Real Madrid a oferit doua milioane de euro si disputarea unui meci amical cu ocazia aniversarii a 125 de ani de existenta a HSV.


Dinspre Real, frustrarea a fost manifestata prin declaratia unuia dintre reprenzentantii la negocierile cu Hamburg: Daca-l voiau pe Van Nistelrooy fie Bolton, fie Almeria, nu aveau aceste probleme. Cand aude cineva de interesul lui Real Madrid, dubleaza pretul”.

Conducerea madrilena a schimbat rapid obiectivul, intentionand sa-l aduca pe Emmanuel Adebayor, pe care l-ar lua imprumut pana in vara cu optiune de transfer definitiv pentru o suma care nu depaseste 10 milioane de euro.Adebayor are profilul perfect pentru Jose Mourinho, fiind tanar, 26 de ani, foarte puternic si cu un excelent sima al portii. 
Probleme ar fi in ceea ce priveste salariul togolezului, care primeste acum peste 7 milioane de euro anual la City, dar si caracterul sau conflictual. Real are inca o saptamana la dispozitie pentru a realiza transferul, lunea viitoare, la ora 24, urmand sa se incheie perioada de transferuri.

VIDEO: Vezi un montaj superb cu cele mai tari faze din fotbal!

Un montaj superb cu actiuni care te vor face sa intelegi de ce toata lumea indrageste atat de mult fotbalul.






Vezi cele mai tari faze, care nici pe Play Station nu iti ies:

SOC LA MADRID. Perez cauta un nou antrenor!

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, i-a solicitat directorului general Jorge Valdano sa caute un antrenor pentru sezonul viitor, deoarece nu este sigur ca portughezul Jose Mourinho va ramane la Real.


"Perez nu vrea sa-si asume niciun risc. Si-a dat seama ca nimic nu e sigur cu Jose Mourinho. Recenta amenintare a portughezului ca ar putea pleca la finalul sezonului a fost luata in serios de Florentino Perez astfel ca a accelerat castingul pentru succesorul lui Mourinho, patru nume fiind deja pe lista", noteaza Marca.


Cei patru antrenori vizati sunt: Carlo Ancelotti, Rafael Benitez , Michel Gonzalez, si Laurent Blanc.


"Benítez este, teoretic, singurul disponibil in acest moment, desi o eventuala venire este complicata, deoarece el este foarte aproape de Chelsea. El mai are inca o problema, a avut divergente cu Valdano, acesta fiind si motivul pentru care Mourinho ameninta ca va pleca la finalul sezonului. Ancelotti ar putea parasi Chelsea inainte de finalul sezonului. Míchel cunoaste clubul si ar putea permite Realului sa urmeze modelul Barcelonei cu Guardiola, insa experienta lui este limitata. Blanc ar venit recomandat de Zidane, deci are contract cu federatia franceza pana in 2014" a mai notat Marca.

Proaspat ajuns la Steaua, Dica se cearta cu toti colegii!

Singurul transfer al Stelei din aceasta iarna, Nicolae Dica, a revenit in Ghencea pus pe scandal. Dica isi cearta in permanenta colegii si a intrat deja in dizgratia acestora. SportRadar va prezinta care este singurul jucator cu care Dica se intelege bine de la Steaua si numele jucatorilor cu care a avut deja conflicte.


Plecat din Ghencea din postura de vedeta, Dica s-a intors in aceasta iarna la Steaua dupa ce in ultimii doi ani si jumatate a marcat doar trei goluri.
Dica se da peste cap sa-l convinga pe Lacatus ca merita sa fie titular, insa noii sai colegi nu il prea au la suflet si il ignora.

Din acest motiv,  Dica a avut mai multe conflicte pe teren in timpul celor doua meciuri amicale pe care Steaua le-a disputat in Antalya, reprosandu-le in special lui Tanase si Surdu ca nu i-au pasat.
Luni seara, Dica a avut un conflict si cu Ricardo Gomes, catre care a gesticulat nervos, in momentul in care acesta a gresit o pasa.

Singurul jucator de la Steaua cu care Nicolae Dica se intelege bine este Banel Nicolita, alaturi de care a scris istorie la precedenta aventura in Ghencea. In rest, Dica prefera sa stea alaturi de staff-ul tehnic si de Meme Stoica.

ULUITOR. Bolton 0-4 Chelsea. Vezi golurile marcate!

Chelsea a reusit sa o invinga pe Bolton chiar pe teren propriu, cu un scor rusinos 0-4. Londonezii dau semne de revenire pentru lupta la titlu.

Chelsea se afla pe locul 4 cu 41 de puncte, la doar patru puncte de Manchester City si liderul Manchester United. Albastrii au un meci in minus fata de echipa lui Roberto Mancini.

Echipele de start:
Bolton: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Petrov, Muamba, Holden, Taylor, K Davies, Elmander
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Obi Mikel, Malouda, Drogba, Anelka


Vezi golurile marcate:
0-1: Drogba '11 torpila lui ivorianului de la 30 de metri.


0-2: Malouda '41

0-3: Anelka '56

0-4: Ramires '74

luni, 24 ianuarie 2011

Benzema poate juca din nou in Franta. Vezi ce echipa il vrea pe galactic!

Venit in 2009 pe Santiago Bernabeu, in schimbul a 35 de milioane de euro, Karim Benzema nu si-a castigat un loc de titular nici cand echipa a fost antrenata de Manuel Pellegrini, dar nici sub mandatul lui Jose Mourinho. Sezonul acesta, el a evoluat in 28 de meciuri si a inscris doar zece goluri, dar din pacate nu este pe placul tehnicianului portughez, care doreste sa aduca un alt varf la echipa, fiind nemultumit de Benzema.


Profitand de situatia francezului la Real, presedintele lui Olympique de Marseille, Jean-Claude Dassier, va incerca sa il aduca pe jucator sub forma de imprumut, pana la finalul campionatului. “Ne dorim acest lucru, dar are un salariu foarte mare. Sa vedem cum vor decurge lucrurile. Stiu insa ca il mai vor si alte cluburi”, a spus Dassier despre fotbalistul care a mai jucat in Franta doar la Olympique Lyon.


Campioana Angliei, Chelsea, este o alta formatie interesata de Benzema, iar Real Madrid ar fi dispusa sa il dea mai degraba pe Stamford Bridge, la schimb cu ivorianul Didier Drogba. Atacantul in varsta de 32 de ani e foarte apreciat de Mourinho, care l-a pregatit intre 2004 si 2007, si este vazut drept principalul inlocuitor pentru argentinianul Gonzalo Higuain, absent de pe teren cateva luni, dupa ce a fost operat.

INCREDIBIL:Se intampla si in fotbal. Sapte jucatori masacrati in Mexic!

Sapte tineri au fost impuscati in timp ce se pregateau sa dispute un meci de fotbal la Ciudad de Juarez, cel mai violent oras din Mexic, a anuntat luni Parchetul local. 

Mai multi barbati inarmati au sosit la terenul de fotbal in trei masini si au tras de 180 de ori asupra tinerilor sportivi.

"Trei tineri au murit pe loc, iar alti patru au decedat la spital", a precizat serviciul medico-legal al Parchetului din statul Chihuahua, unde se afla Ciudad Juarez.


Alti doi tineri sunt spitalizati.
Acesti sportivi disputau un meci intr-un stadion inaugurat in urma cu patru luni in cadrul unei campanii a autoritatilor locale contra violentei legata de traficul de droguri, care s-a soldat anul trecut cu peste 3000 de morti in orasul cu 1,3 milioane de locuitori.

Van Nistelrooy ar plati sa joace din nou pe Bernabeu!

Conform unor informatii din presa spaniola, atacantul olandez ar fi dispus sa contribuie cu un milion de euro pentru ca Hamburg sa-i dea drumul la Real Madrid.

Dupa accidentarea grava a lui Higuain, antrenorul Jose Mourinho se plange ca nu are in lot un atacant de calibru si se cearta cu managerul lui Real Madrid, Jorge Valdano, sa-i transfere de urgenta un varf valoros, calitate pe care se fereste sa i-o acorde lui Benzema. Mourinho a pus ochii pe Ruud Van Nistelrooy, prolificul atacant olandez care a marcat 46 de goluri in 68 de meciuri pentru Real Madrid, inainte ca madrilenii, sa-l transfere la Hamburg.

Insa, conducerea clubului german se lasa greu convinsa si refuza deocamdata sa ia in calcul oferta lui Real Madrid, pe motiv ca Hamburg are nevoie de serviciile experimentatului atacant pentru a aspira la unul dintre primele patru locuri in Bundesliga, cele care trimit in Champions League.

In cazul in care negocierile cu Hamburg nu vor aduce niciun rezultat, madrilenii isi vor indrepta atentia catre Roman Pavlyuchenko atacantul lui Tottenham.
Pentru la vara, madrilenii au pus ochii pe alti doi jucatori de la Spurs, Gareth Bale si Luka Modrici. Pentru cei doi, sefia Realului pregateste o oferta imbatabila, 115 milioane de euro impartiti astfel: 80 de milioane galezul, 35 de milioane croatul.

Leonardo: Alibec are potential, poate ajunge la echipa mare!

Numit de curand antrenor principal la Inter Milano, Leonardo a aruncat o privire si in curtea echipei de tineret a clubului, pentru a sti pe cine ar putea miza in eventualitatea unor probleme de lot la seniori.

Iar Denis Alibec, romanul ajuns la Inter de la Farul Constanta in vara anului 2009, contra sumei de 500.000 de euro, s-a numarat printre fotbalistii remarcati de tehnicianul campioanei Italiei.


Alibec are contract cu gruparea milaneza pana in 2013 si, dupa cum spune Leonardo, are toate motivele sa viseze la echipa mare.

"Alibec este unul dintre tinerii cei mai promitatori pe care ii avem. Acum joaca pentru echipa de tineret pentru ca avem toti jucatorii la dispozitie, dar are un potential foarte mare si ar putea ajunge la prima echipa", a spus Leonardo.

Moratti: "Mutu nu mai vine la Inter, este blocat de Fiorentina!"

Presedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat la Coverciano ca atacantul Adrian Mutu este un jucator valoros, dar a precizat ca in acest moment romanul este blocat de echipa AC Fiorentina.



"In acest moment Mutu este blocat de Fiorentina. Toti cunoastem valoarea jucatorului, dar nu este nimic de facut. Montolivo este un mijlocaa de calitate si imi place foarte mult" , a spus Moratti.
Adrian Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei dupa mai multe acte de indisciplina. Fiorentina a inaintat Colegiului Arbitral al Ligii din Italia o cerere prin care solicita excluderea lui Adrian Mutu din echipa si de la antrenamente pana la sfarsitul anului, precum si suspendarea integrala a salariului acestuia pana in iunie. 
De serviciile lui Mutu mai sunt interesate grupari precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino sau Los Angeles Galaxy.