luni, 17 ianuarie 2011

Mancini s-a saturat de figurile lui Tevez!

Aflat in conflict cu antrenorul italian de la City, atacantul argentinian ar vrea sa plece. Real sta la cotitura.

El cand vrea sa joace, joaca! Numai ca de cele mai multe ori, asa cum s-a intamplat in acest sezon, nu prea mai vrea! Cel putin asta reiese din evolutiile lui, lipsa de atitudine fiind elocventa pe alocuri, desi sangele de golgeter nu se dezminte.

Atunci cand a ales sa vina la City, în vara lui 2009, Carlos Tevez era sa declanseze un razboi civil pe strazile din Manchester. Fanii lui United s-au simtit tradati, au recurs chiar la amenintari la adresa jucatorului, dar viata merge inainte si Carlito si-a vazut linistit de drum. Nu orice drum, ci unul pavat cu lirele sterline ale seicilor, darnici la buzunare in intentia de a face o echipa mare. 

 In sfarsit, campionatul precedent a mai fost cum a fost, dar, in cel actual nimic pare sa nu mai poata opri divortul dintre cele doua parti. E un razboi rece, in urma caruia este clar ca unul dintre cei doi va trebui sa plece. Si cum Mancini a reusit sa le castige increderea patronilor arabi, e posibil ca zilele lui Tevez pe „City of Manchester Stadium” sa fie numarate. Nu ca l-ar da cineva afara, pur si simplu nu mai vrea el sa ramana.

Vestea s-a raspandit rapid si imediat au aparut si potentialii cumparatori, dintre care nu putea lipsi, evident, Real Madrid. Mourinho este disperat sa aduca un atacant pentru a-l suplini pe accidentatul Higuain macar pana la finalul acestui campionat, dar daca e sa vina unul cel putin de valoarea celui poreclit „Pipita” si  sa ramana si de la vara încolo cu atat mai bine. 
Deocamdata, insa, cu toata dorinta lui de a pleca de la City, Tevez este in imposibilitate s-o faca, pentru ca seicii vor ca echipa sa prinda un loc de Champions League la finalul stagiunii, iar in opinia lor acest lucru ar fi imposibil fara golgeterul argentinian. Sunt insa semne ca de la vara se poate discuta, iar pretul de pornire n-ar cobora nici macar cu un cent sub 40 de milioane de euro. Floare la ureche pentru Real!
Dar vara e departe si multe se mai pot intampla pana atunci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu