sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Torres vrea sa plece!

Negocierile dintre Liverpool si Chelsea pentru atacantul spaniol continua, mai ales dupa ce "El nino" si-a exprimat dorinta de a parasi gruparea de pe Anfield.

"Atasamentul meu pentru club si pentru fani este acelasi cu cel din ziua in care am semnat contractul cu Liverpool". Declaratia ii apartine lui Fernando Torres si dateaza din 3 august 2010, dupa ce atacantul ajutase echipa Spaniei sa devina campioana mondiala. Intre timp, Torres nu mai este asa de sigur de viitorul sau la Liverpool, fiind tentat sa accepte oferta venita din partea celor de la Chelsea, care ar plati pentru atacant nu mai putin de 46 de milioane de euro, oferta refuzata insa de Liverpool, care nu vrea sa renunte la atacantul in varsta de 26 de ani.
Oficialii lui Liverpool au respins cererea de transfer pe care atacantul le-a prezentat-o: "Torres se afla sub contract cu noi. Ne asteptam ca el sa-si onoreze pana la final intelegerea pe care o are cu clubul".
Chelsea nu este la prima tentativa de a-l lua pe Torres, fiind cunoscute intentiile londonezilor inca din 2008, dupa ce atacantul inscria singurul gol in finala Campionatului European disputat impotriva Germaniei. Chelsea a inaintat o oferta "cormoranilor" in mai 2010, dar s-a lovit si atunci de refuzul categoric al celor de la Liverpool.
Atacantul spaniol, campion mondial si european cu echipa Spaniei, a ajuns la Liverpool în 2007, fiind transferat de la Atletico Madrid contra sumei de 23 milioane de euro. Torres a marcat de 65 de ori în cele 101 apariții în Premier League.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu