joi, 27 ianuarie 2011

Sevilla 0-1 Real Madrid. Galacticii isi continua drumul spre finala Copei del Rey!

Real Madrid isi continua drumul spre finala Copei del Rey de anul acesta, in urma victoriei la limita de pe Ramon Sanchez Pizjuan. Golul superb al lui Karim Benzema  a fost cadoul perfect pentru sarbatoritul zilei, Jose Mourinho, care a implinit varsta de 48 de ani.


In minutul 17 al intalnirii, francezul a luat o actiune pe cont propriu si, dupa ce a driblat doi adversari, l-a invins pe Palop cu un sut plasat. Gazdele au fost foarte aproape de egalare, exact inainte de pauza, dar Raul Albiol a scos incredibil de pe linia portii sutul brazilianului Luis Fabiano.
In repriza secunda, daruirea pe care au aratat-o jucatorii Sevillei nu i-a ajutat pe acestia sa-si creeze ocazii de gol, cei care au fost mai aproape de a marca fiind tot elevii lui Mourinho, dar Cristiano Ronaldo a ratat o buna oportunitate cu zece minute inainte de final.


Tensiunea creata in zilele premergatoare meciului si-a aratat coltii inaintea fruierului de final, cand portarul oaspetilor, Iker Casillas, a fost lovit in spate cu un obiect aruncat din tribune de fanii Sevillei.S-a terminat 1-0 pentru Real si Madridul spera la castigarea unei noi Cupe a Spaniei, dupa o pauza de 18 ani. Daca se vor califica in finala, elevii lui Mourinho ar putea infrunta chiar marea lor rivala, FC Barcelona, care se intalneste cu Almeria.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu