duminică, 9 ianuarie 2011

Debut de cosmar pentru Boloni la Lens!

Aventura lui Ladislau Boloni pe banca tehnica a gruparii RC Lens a inceput cum nu se poate mai rau, fiind eliminata de Paris Saint Germain din Cupa Frantei cu un scor rusinos 5-1.


In fata unei asistente reduse pe Parc des Princes si pe o ploaie rece de ianuarie, Lens a inceput curajos meciul, dominand formatia gazda in primele zece minute.

PSG a deschis scorul in minutul 20, cand Camara a reluat din apropierea portii balonul respins de portarul Kasraoui, dupa lovitura de cap a lui Hoarau.
Dezastrul pentru Lens s-a accentuat in minutul 52, cand Yahia l-a faultat in careu pe Erding, actiune in urma careia a primit cartonasul rosu, iar PSG a beneficiat de o lovitura de la 11 metri transformata precis de Hoarau.


Acelasi atacant si-a trecut in cont hattrick-ul in minutul 62, cand a reluat spectaculos cu capul centrarea venita de la Nene din corner.
Fostul rapidist Edel a iesit la rampa in minutul 81 cu o interventie neinspirata asupra lui Maoulida si Eduardo a marcat din penalty golul de onoare al oaspetilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu