luni, 17 ianuarie 2011

Hamburg nu-l lasa pe Van Nistelrooy la Real!

Ruud Van Nistelrooy nu are cel mai fericit sezon la Hamburg. Veteranul olandez, care a ajuns la 34 de ani, a marcat doar de 6 ori pentru HSV in 15 partide de Bundesliga, contribuind limitat la jocul ofensiv al echipei.



Real Madrid cere cu insistenta un transfer in aceasta iarna, in conditiile in care Gonzalo Higuain, operat pentru hernie de disc, va lipsi peste 3 luni de pe gazon.
"Ar fi grozav daca reusim sa aducem un atacant. Conducerea clubului este dechisa catre un transfer in iarna si asta ma incanta. Trebuie sa avem insa rabdare, pentru ca mai este destul timp pana pe 31 ianuarie. Dar daca reusim transferul mai devreme nu ma deranjeaza, ba dimpotriva. Daca vine Van Nistelrooy, voi fi fericit. Este un jucator pe care il stiu bine din perioada in care am antrenat în Anglia”, a declarat antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho.


Directorul sportiv al celor de la Hamburg insista ca Van Nistelrooy nu va pleca nicaieri. ”Nu exista nici o sansa ca Van Nistelrooy sa plece. Inca nu am vorbit cu el, dar decizia clubului este ferma, va ramane. Chiar daca Real Madrid va trimite negociatori aici, raspunsul va fi acelasi. Ruud are un contract cu Hamburg si trebuie sa-l respecte”, a spus Bastian Reinhardt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu