sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Mutu ar putea ajunge la Inter. Vezi detaliile transferului!


 Mutu si Chivu ar putea juca din nou impreuna. Si nu la echipa naţionala! Inter Milano si-a manifestat intentia de a-l transfera pe "Briliant", cedandu-l la schimb pe francezul Biabiany.

Aceasta mutare se poate realiza numai in momentul in care Colegiul Arbitral al Ligii din Italia va lua o decizie in cazul sau. Mai mult, toscanii au cerut si suspendarea salariului fotbalistului pana in luna iunie.

Astfel, romanul este obligat sa astepte verdictul final pentru a afla daca are dreptul sa joace pentru Inter, ultima echipa care si-l doreste pe atacant. Presa din Italia scrie ca posibilitatea ca Mutu sa devina coleg cu Cristi Chivu este agreata de ambele parţi.

Antrenorul Fiorentinei, Mihajlovic, si-l doreste pe Biabiany, iar pentru cam­pioana Europei, internationalul roman ar aduce un plus de experienta si ar fi un concurent serios pentru Eto'o, Milito si Pandev. In ciuda acestui fapt, un important impediment in realizarea mutarii il reprezinta dorinta sefilor de la clubul "viola" de a-l suspenda pe atacantul de 32 de ani.

2 comentarii:

mai bine s-ar retrage sa nu-si mai bata joc si de alti suporteri

daca asta stie sa faca cel mai bine. oricum nu mai are nimic de aratat, e prea batran.

Trimiteți un comentariu