miercuri, 19 ianuarie 2011

Mourinho acuza Federatia Spaniola ca atata arbitrii asupra Realului!

Scandal monstru in Spania dupa un comunicat aparut pe site-ul Federatiei Spaniole de Fotbal, referitor la partida pe care Real Madrid o va sustine in Cupa Spaniei, contra rivalei Atletico Madrid.

In avancronica partidei de joi, administratorii paginii oficiale a forului iberic au facut o aluzie care i-a deranjat teribil pe conducatorii de pe Bernabeu:

"Partida va fi arbitrata de Turienzo Alvarez, sub atenta supraveghere a lui Mourinho, care se considera prejudiciat de arbitrajele din ultimele etape disputate in campionat".



"Dupa informatiile aparute astazi pe diverse medii, care reproduceau unele declaratii tendentioase postate pe site-ul Federatiei la adresa antrenorului Jose Mourinho, Real Madrid CF doreste sa exprime urmatoarele

1) Ne exprimam indignarea pentru aluziile postate pe site-ul Federatiei.
2) Consideram de o enorma gravitate faptul ca astfel de mostra de lipsa de obiectivitate si de echilibru are loc într-un organism care ar trebui sa fie garantul unei atitudini corecte.


3) Respingem folosirea imaginii antrenorului Jose Mourinho, in contextul dat, deoarece îinţelegem ca astfel organismul predispune arbitrii impotriva tehnicianului si clubului sau.
4) Cerem asumarea responsabilitatii, intrucat consideram lipsa de respect ceea ce a fost postat pe site, atat pentru Real Madrid, cat si pentru fanii sai"
5) Ne exprimam regretul pentru faptul ca astfel de comunicate oficiale au loc pe site-ul oficial al Federatiei Spaniole, cu atat mai mult cu cat Real Madrid a fost mereu manata de cele mai bune intentii in relatia cu  mers al fotbalului spaniol".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu