miercuri, 26 ianuarie 2011

Hoffenheim la transferat pe Babel!

Clubul german Hoffenheim a anunțat ca va beneficia de serviciile internaționalului olandez Ryan Babel, dupa ce a doua runda de negocieri cu Liverpool a fost incununata de succes. Cu doar o zi in urma, Dalglish declara ca Babel va ramane la Liverpool, pentru ca astazi clubul englez sa confirme ca se desparte de jucatorul sau, in ultima vreme mai activ pe pagina sa de Twitter decat pe teren. In patru sezoane petrecute pe Anfield, varful olandez a marcat doar 11 goluri pentru Liverpool si nu si-a castigat locul de titular incontestabil, sub comanda a trei antrenori, forma sa fiind inconstanta.

Presa germana afirma ca Babel (24 ani) a venit deja in Germania, unde a trecut examenul medical, si vehiculeaza suma de sapte milioane de euro pentru transferul atacantului. In vara lui 2007, Liverpool achitase olandezilor de la Ajax Amsterdam aproape dublu (13 milioane de euro) ca sa-l aduca pe cel mai promitator produs al renumitei scoli de fotbal, din ultimii ani.
Dupa transferul lui Babel, Liverpool se uita tot la Ajax pentru a-ai face cumparaturile. Dalglish a pus ochii pe varful uruguayan Luis Suarez, iar banii incasati pe Babel ar putea sa faca posibila aceasta mutare. Ironia face ca Suarez sa fie inlocuitorul aceluiasi Babel in lotul lui Ajax.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu