joi, 20 ianuarie 2011

Higuain nerabdator dar precaut!

Atacantul lui Real care a suferit o operatie de hernie isi doreste sa revina pe teren inainte de sfarsitul sezonului.

Real Madrid isi pune sperantele in castigarea unui nou titlu de campioana in Primera Division, dupa o pauza de doi ani, numai in superstarul portughez, Cristiano Ronaldo.

Cealalta gura de foc a madrilenilor,
 Gonzalo Higuain, este asteptat sa revina la sfarsitul sezonului, in urma operatiei de hernie de disc pe care argentinianul a suferit-o pe data de 11 ianuarie, in Chicago, iar inlocuitorul sau din avanposturi, francezul Karim Benzema, nu se ridica inca la nivelul asteptat.

Golgeterul "galacticilor" din sezonul trecut, cu 27 de goluri inscrise in campionat, spera sa se recupereze cat mai repede: "Ma simt usurat, lucru care ma face sa devin o persoana optimista si pregatita pentru ceea ce va urma. Nu stiu cat va dura pana cand voi juca din nou, dar sunt fericit si nerabdator sa incep perioada de recuperare".

Gonzalo Higuain s-a transferat la Real Madrid in anul 2007 de la River Plate, contra sumei de 13 milioane de euro. Argentinianul a marcat 74 de goluri pentru Real in toate competitiile de la sosirea sa pe Santiago Bernabeu. In acest sezon, "Pipita" a inscris 7 goluri in cele 12 aparitii in Primera Division.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu