luni, 24 ianuarie 2011

Van Nistelrooy ar plati sa joace din nou pe Bernabeu!

Conform unor informatii din presa spaniola, atacantul olandez ar fi dispus sa contribuie cu un milion de euro pentru ca Hamburg sa-i dea drumul la Real Madrid.

Dupa accidentarea grava a lui Higuain, antrenorul Jose Mourinho se plange ca nu are in lot un atacant de calibru si se cearta cu managerul lui Real Madrid, Jorge Valdano, sa-i transfere de urgenta un varf valoros, calitate pe care se fereste sa i-o acorde lui Benzema. Mourinho a pus ochii pe Ruud Van Nistelrooy, prolificul atacant olandez care a marcat 46 de goluri in 68 de meciuri pentru Real Madrid, inainte ca madrilenii, sa-l transfere la Hamburg.

Insa, conducerea clubului german se lasa greu convinsa si refuza deocamdata sa ia in calcul oferta lui Real Madrid, pe motiv ca Hamburg are nevoie de serviciile experimentatului atacant pentru a aspira la unul dintre primele patru locuri in Bundesliga, cele care trimit in Champions League.

In cazul in care negocierile cu Hamburg nu vor aduce niciun rezultat, madrilenii isi vor indrepta atentia catre Roman Pavlyuchenko atacantul lui Tottenham.
Pentru la vara, madrilenii au pus ochii pe alti doi jucatori de la Spurs, Gareth Bale si Luka Modrici. Pentru cei doi, sefia Realului pregateste o oferta imbatabila, 115 milioane de euro impartiti astfel: 80 de milioane galezul, 35 de milioane croatul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu