marți, 25 ianuarie 2011

Hamburg nu vrea sa-l lase pe Van Nistelrooy la Real Madrid!

Real Madrid a pus punct discutiilor cu Hamburg pentru achizitionarea lui Ruud Van Nistelrooy, dupa ce echipa germana n-a acceptat ultima oferta a vice-campioanei Spaniei. Real Madrid a oferit doua milioane de euro si disputarea unui meci amical cu ocazia aniversarii a 125 de ani de existenta a HSV.



Dinspre Real, frustrarea a fost manifestata prin declaratia unuia dintre reprenzentantii la negocierile cu Hamburg: Daca-l voiau pe Van Nistelrooy fie Bolton, fie Almeria, nu aveau aceste probleme. Cand aude cineva de interesul lui Real Madrid, dubleaza pretul”.

Conducerea madrilena a schimbat rapid obiectivul, intentionand sa-l aduca pe Emmanuel Adebayor, pe care l-ar lua imprumut pana in vara cu optiune de transfer definitiv pentru o suma care nu depaseste 10 milioane de euro.Adebayor are profilul perfect pentru Jose Mourinho, fiind tanar, 26 de ani, foarte puternic si cu un excelent sima al portii. 
Probleme ar fi in ceea ce priveste salariul togolezului, care primeste acum peste 7 milioane de euro anual la City, dar si caracterul sau conflictual. Real are inca o saptamana la dispozitie pentru a realiza transferul, lunea viitoare, la ora 24, urmand sa se incheie perioada de transferuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu