duminică, 16 ianuarie 2011

Manchester United, al 21-lea meci fara infrangere!

La cel de-al 600-lea meci al lui Ryan Giggs in tricoul lui Man United, echipa lui Sir Alex Ferguson a obtinut o remiza pe terenul lui Tottenham, si a revenit pe primul loc in Premier League.


Manchester United ramane singura echipa neinvinsa in acest sezon din Premier League, dupa ce a terminat la egalitate 0-0 meciul din deplasare contra lui Tottenham.
"Diavolii rosii" au jucat ultimile 16 minute ale partidei in 10 oameni, dupa eliminarea tanarului fundas brazilian Rafael, pentru cumul de cartonase galbene.

Insa chiar si fara sa marcheze, Giggs a impresionat la meciul cu numarul 600 sub culorile lui Manchester United. Ca si in meciul de Cupa castigat de United cu 1-0 in fata celor de la Liverpool prin golul sau, internationalul galez in varsta de 37 de ani a evoluat in formatia de start si a fost integralist.

Ferguson a avut la randul sau numai cuvinte de lauda pentru Giggs: "Este un tip incredibil si un exemplu pentru orice tanar jucator, caci pentru a te pregati si a te mentine ca fotbalist de top trebuie sa faci multe sacrificii, iar Ryan le-a facut din plin de-a lungul carierei".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu