sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Bayern Munchen a pierdut doua puncte si pe Frank Ribery!

Desi a condus cu 1-0 si a avut nenumarate ocazii de a inchide meciul, trupa lui Van Gaal a facut pasul inapoi si s-a vazut egalata pe final.


Bayern a inceput returul la Wolfsburg, pe terenul unei formatii care remizase in ultimile 6 partide in Bundesliga. Duelul ultimelor doua campioane ale Germaniei a debutat sub clara dominare a bavarezilor, care au avut o bara prin Gomez, si au deschis scorul in minutul 7.



Bavarezii au suferi primul soc in minutul 19, cand Frank Ribery s-a accidentat dupa ce a fost calcat pe glezna de Josue, si a parasit terenul tinandu-se de ghenunchi.
Imediat a fost trimis in teren Arjen Robben, apt de joc dupa 6 luni de indisponibilitate.


Wolfsburg a prins aripi, a dominat finalul de repriza, a si marcat dar arbitrul Manuel Grafe a anulat eronat reusita lui Diego, din lovitura libera, pentru un offside inexistent la Cicero.


Si, cum se intampla in astfel de cazuri, cand vrei sa pacalesti fotbalul, fotbalul te pedepseste. Wolfsburg a continuat sa atace si in minutul 87 fundasul stanga Schafer a profitat de o eroare
a lui Schweinsteiger, a centrat in careu si fundasul dreapta Riether a marcat primul sau gol stagional.
Bayern n-a invatat nimic din pataniile trecutului. In tur, au fost nenumarate meciuri in care bavarezii au dominat, si-au creat ocazii, dar n-au inscris si au lasat pe drum puncte pretioase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu