sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Florentino Perez are de ales intre Mourinho si Jorge Valdano!

Frustrat de situatia de la Real Madrid unde transferurile adevarate si importante continua sa intarzie Mourinho a stat ieri de vorba cu jucatorii sai.
Mourinho le-a explicat jucatorilor ca se simte abandonat de conducere si ca lotul trebuie sa fie mai unit ca niciodata de corpul tehnic in fata conducatorilor clubului.



Mourinho il vrea afara pe argentinianul Jorge Valdano, managerul general al Realului si i-a dat un ultimatum lui Florentino Perez. Daca  Valdano nu-si da demisia, din vara el nu va mai antrena pe Real. Presiunile lui Mourinho vin la cateva zile dupa ce portughezul a "lasat sa curga"  primele zvonurile legate de despartirea sa de Real. Mourinho si Real Madrid se pot desparti fara ca niciuna dintre parti sa plateasca vreun ban. 


Mourinho a semnat un contract pe 4 sezoane cu Real, cu un salariu de 10 milioane de euro net pe an. Cand a semnat contractul, Mourinho a vrut sa evite situatia de la Inter cand gruparea blanco a fost nevoita sa plateasca 16 milioane de euro. Asa ca, Mourinho le-a cerut celor de la Real sa se stipuleze o clauza prin care poate pleca oricand. De partea cealalta, oficialii lui Real il pot da afara fara a-i plati daune.


Pe cine credeti ca va alege Florentino Perez?
Se va desparti oare Mourinho de Real?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu