miercuri, 26 ianuarie 2011

Abidal isi va reinnoi contractul cu Barcelona!

Eric Abidal e unul dintre jucatorii Barcelonei care negociaza prelungirea contractului ce expira in vara lui 2012. Fundasul francez, in varsta de 31 de ani, a declarat ca sunt doua conditii pe care le pune clubului catalan: sa semneze prelungirea contractului si antrenorul Pep Guardiola, iar el sa primeasca o intelegere valabila pana in 2015.



Tehnicianul e cel care a cerut la randul sau conducerii sa ii prelungeasca lui Abidal contractul, mai ales ca fotbalistul a declarat: “Nu vreau mai multi bani, vreau o intelegere pana in 2015. Sunt gata sa ascult orice oferta care vine din partea Barcelonei. Pur si simplu, dupa ce am jucat la aceasta echipa, nu vreau sa merg la alta de alt nivel, pentru ca nu exista. Putem sa discutam despre contractul meu, dar nu vreau sa il reinnoiesc de dragul de a fi reinnoit”.


Abidal ar trebui sa semneze noul contract joi, dar francezul nu se grabeste, fiind de parere ca mai intai trebuie sa semneze Guardiola: “Eu cred ca Pep va sta aici pana la 70 de ani, iar apoi va merge selectioner al Spaniei. E un antrenor bun, care cunoaste foarte bine clubul, oamenii il iubesc, iar tactic e o forta, dupa cum demonstreaza si rezultatele. Cand oamenii se minuneaza de jocul Barcelonei, trebuie sa stie ca e meritul mai ales al lui Guardiola”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu