sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Van Nistelrooy se reintoarce pe Bernabeu!

Jose Mourinho vrea sa-l transfere pe atacantul olandez, care a mai jucat pentru Real Madrid intre 2006 si 2010.

In cele patru sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu , Ruud Van Nistelrooy a demonstrat ca oficialii fostei campioane a Europei nu a gresit cand l-au adus de la Manchester United .
Dornic sa intinereasca echipa, dar si sa scape de un fotbalist care se accidenta din ce in ce mai des, Florentino Perez, presedintele clubului spaniol, a luat decizia sa il vanda pe acesta in Germania, la Hamburger SV.


Cu acelasi simt ridicat de golgeter pe care l-a avut de-a lungul carierei, Van Nistelrooy a confirmat si la echipa din Bundesliga, acolo unde este unul dintre jucatorii de baza, in ciuda varstei, 34 de ani. Impresionat de forma aratata de acesta, dar si fortat de accidentarea
argentinianului Gonzalo Higuain, Jose Mourinho vrea sa il readuca pe fotbalistul olandez pe Santiago Bernabeu.


“S-a vorbit despre multi atacanti in ultima vreme. Daca Ruud va fi cel pe care il vom transfera, atunci voi fi multumit. Ne-am intalnit in Anglia si il cunosc bine, atat ca jucator, cat si ca om. Ar fi bine sa mai achizitionam un atacant, deoarece nu avem multi in lot, iar sezonul este abia la jumatate”, a declarat tehnicianul portughez la o conferinta de presa organizata de clubul iberic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu