sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Arsenal si Manchester United defileaza pe teren propriu!

Manchester United si Arsenal au marcat opt goluri fara a primi niciunul, in meciurile din campionat disputate de cele doua formatii pe teren propriu.



Manchester United, liderul din Premier League mentinandu-se neinvins in sezonul 2010-2011, cu un convingator 5-0 contra lui Birmingham City. Practic, tabela de marcaj a aratat 0-0 timp de un singur minut pe stadionul Old Trafford, primul gol semnat de atacantul bulgar al Dimitar Berbatov, venind dupa 90 de secunde de la fluierul de start al partidei. Ryan Giggs si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, pe finalul primei reprize, iar Nani a stabilit scorul final.


Arsenal a urcat provizoriu pe locul secund in campionat, dupa ce a spulberat Aston Villa cu scor de forfait, pe Emirates Stadium. Olandezul Robin van Persie a reusit la randul sau un hat-trick pentru echipa lui Arsene Wenger, ratand golul cu numarul patru in meciul de astazi, dupa ce a sutat peste bara transversala la o lovitura de pedeapsa din repriza secunda.

Manchester United conduce in clasament, cu 48 de puncte in 22 de meciuri jucate, urmat de Arsenal, cu 46 de puncte si Manchester City (ambele cu 23 de meciuri) si Chelsea, cu 38 de puncte în 22 de partide.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu